Inlägg av Alandrin

Inlägg som Alandrin har skrivit i forumet

1

A the great slog. Det är alldeles för mycket innehåll från 2.0-3.0. The seventh Umbral and Astral era har mellan 285 till 288 MAIN STORY quests att gemföra med 138 i hela heavensward expansion och 162 i stormblood. Det värsta är att visa side story quest lines är cannon och ibland helt centrala i commande expansioners main story.

Om du ska göra allt i 2.X så spenderar du mer än dubbelt så mycket tid en på att göra allt i följande expansioner. Det fungerade utmärkt om du var med från början då du redan satt där färdig med allt och allt nytt var fler möjligheter att gåtta sig ner i världen. Men att göra allt nu är ett extremt åtagande. Speciellt när du redan de första dagarna som lvl 50 enkelt får tillgång till gear som ligger runt top 3 för hela Arr och du vet att detta är vad du kommer att dras med flera timmar framöver.

Jag undrar hur de kommer gå tillväga

När det kommer till tjänster så som Netflix Spotify och PS Now så påbjuder de möjligheterna att enkelt utforska något som man annars skulle ha ignorerat. Vid en investering i Spotify ökade min musik konsumption och det jag lyssnar på är över ett bredare spectrum en innan. Likaså har netflix fått mig att gå från att bara titta på det som jag varit bekväm med till att utforska en större värld.

Med PS Now och den variation av titlar som erbjuds tror jag att jag och mina nära skulle som ni så fint skrivt berika vårt spelande på samma sätt som streaming inom musik och video och digitala bibliotekpremuration har givit en större uppskattning inom sina media former.

Lycka till allihopa.

1