Inlägg av Poncho90

Inlägg som Poncho90 har skrivit i forumet

1

Rocket League och FIFA. Känns nästan som att jag har hoppat mellan båda dom här spelen dom närmsta 4 åren oavsett om jag har köpt RDR2, God of War eller Death Stranding så kör jag kanske bara 15-20% av story på de sistnämnda och sen går jag tillbaka till att köra samma sak om och om igen. Dålig vana från min sida, även om jag älskar att köra RL så är det otroligt beroendeframkallande att köra runda på runda på runda.

Blev förälskad i soundtracket till Witcher 3 och började gräva in lite mer i polsk folkmusik och hittade den här låten som jag gillade starkt:

Spännande! Tack för rekommendationen Fezk, ska kolla på den.

Kollar på fotboll, gräver igenom en massa bokmärken jag har på datorn och spelar WoW Classic på min nydingade level 26 priest.

Blir nog en del småspel på Steam, en pulsklocka för träningen och sen en rakapparat. Har sneglat lite på RAM minne till PCn eftersom jag "bara" har 8GB så att man får lite mer oomf i den här gamla lådan.

Hade hoppats på att få spela det här under min semester och inte efter den..

Kom hem från biografen för en stund sen och spontana känslan var ju att man sett en riktigt bra superhjälte-film. Tre timmar flög förbi. Tyckte det var ett gäng roliga moment som fick en att dra på smilbanden. Häftig CGI som verkligen är på en galen nivå idag.

Personligen tyckte jag nog mer om Infinity War.

1