Inlägg av Leverantören

Inlägg som Leverantören har skrivit i forumet

Skrivet av IMSG:

Tror folk är för kräsna och kräver en WOW-upplevelse (phun intended). Det jag menar är att alla som gillar MMO har spelat WoW och förväntar sig samma upplevelse som första gången man spelade det. Ingen har hittills kommit till den nivån, inte heller New World, vilket gör att man efter nån månad eller två rycker på axlarna och slutar spela.

Jag hoppas verkligen inte på samma upplevelse som första gången jag spelade wow, vilken var sjuuukt buggig och kantades av massa konstiga problem och dc.s

Pratar naturligtvis om day 1 på vanilla, vilket är den jämförelse man får göra.

Pre laddade ner det igår. Startade det vid 0830. Var då 5401 i kön, är nu 1258 i kön hahaha... så har inte spelat något än nej. Men har inte blivit dcad än iallafall det är positivt. Kommer spela på servern Midgard under namnet Burt Reyn0lds

När wow släpptes live gick det inte att logga in alls på flera timmar. Och när man väl kom in till kön, så blev man dc efter en stund. Peppar peppar.

Den stora frågan är hur Stefan Löfven skulle se ut som människa, eller som spelkaraktär också för den delen!

Covid & Bones är annars ett passande modernt namn.

Jag hoppas att sony går ut och ber om ursäkt till mig som endast har pc. För jag kan ju inte spela Gran turismo längre. Det är så synd om mig.

Skrivet av Frazzefraz:

Nej, jag jobbar inte på Sony.
Tjänsten på PC verkar inte funka som den ska. Går bra att ladda ner men går inte att spela. Då Xbox live har super hög svars tid på 163ms om man kollar på Xbox Network i inställningar i Windows 10. Men vägrar att starta spelen då den inte lyckas att koppla upp sig mot Xbox live. Inte första gången det är så. Vet inte hur det funkar på Xbox konsolen om de kopplas upp mot något annat. Steam funkar utan problem har inga problem. Jag har haft tjänsten förut och då har det även vart upp och ner hur den funkar.
Sen är microsoft store som Xbox appen använder sig av satan själv. Kanske har otur och precis prickar när Xbox live tjänsten har störningar. Sen har de problem enligt deras status sida även flera som rapporterat in på sidor som t.ex. down detector. Jag hade tyckt det var en bra tjänsten om den funkade felfritt men det gör den inte på PC iaf. Har 500/500mbit med TP direkt från routern till datorn. Tptest visar 520/513 8ms så inga problem där. Kört COD Warzone utan några problem ikväll men Xbox live verkar inte lira. Idag funkade igår. Men för mig har jag haft en hel del problem med just spel från Xbox appen på PC att det är segt mot deras servrar med hög svarstid. Jag har fortfarande åsikten att Xbox live av mina erfarenhet har funkat sämst av dem tjänsterna jag har haft.
Sen är det roligt att folk alltid ska köra med att står på någon sida av alla plattformar. Jag tycker om att spela spel sen vilken tjänst eller plattform struntar jag i jag spelar där spelen finns som jag gillar och det är på samtliga plattformar. Just nu har jag ingen Xbox Series X då jag inte fått tag på någon. Men de flesta Xbox titlarna finns ju även på PC så har lider inte av det förutom att det kanske funkar bättre på konsol än igenom Xbox appen på PC. Kör ni konsol eller på PC?

Uppdatering:
Har pratat med supporten nu och de har problem att vissa inte kan starta spel. De jobbar på det men har ingen tid när det är klart. Har nog med att svarstiden är för hög och därför går det inte att ansluta mot Xbox live när man startar spel och får att man inte har någon internet anslutning.

Känns nästan ändå som att felet ligger hos dig, haft gamepass sen tidernas begynnelse på PC. Lirar nån timma varje dag mellan 18-2230. Och mer skottsäker tjänst får man leta efter, vare sig haft lagg, svårt att ansluta eller spel som inte vill starta.

Eller så har du bara haft otur och försökt spela på andra tider.

Skrivet av dafuq:

Du är löjlig.. Classic försvinner inte du kan välja att fortsätta spela där. Sedan så har classic funnits i snart 2 år, precis som vanilla.

Varför gnäller folk som inte ens spelar classic? 😑

Yey hurra KT world first ,vi är bäst!!... eller vänta nu, någon har visst world first för 18 år sedan.

Mitt gnäll är inte på classic i sig. Men spelarna som spelar det som tror dem är så himla bra.
Och deras skryt om att dem tagit saker server first och world first.

Det har ni ju inte!....

Jag håller faktiskt med TS.

Köpte cyberpunk på rls. Kraschade konstant, och då betalade jag fullpris. Vet inte hur många gånger servern gått ner i wow där betalade jag för alla collectors edition samt en månadskostnad.

Snacka om att spelbolagen blåser oss, lurar oss på pengar på något som sedan inte fungerar. Måste väl vara någon form av bedrägeri ?

Skrivet av Ankh:

Men spelar det någon roll egentligen? Alltså, det är bara ett kraftord typ..

Det tycker jag, man för sig inte så. Tyder på en väldigt dålig uppfostran.
Men det är klart alla är väl orten-wannabees i dagens samhälle.

Varför använder alla kids idag ordet fucking i varje mening ?

Skrivet av Nordic Fox:

Vad är den största boven i dramat förutom Corona?

Komponentbrist för tillverkningen har jag för mig jag läste någonstans.

980ti classified här. Var inne på att uppgradera till 3080 ti först, men med tanke på bristvaran så får den tuffa vidare.
Det mesta idag kan man ändå köra med alla reglage på max i 1080p däremot i 1440 får man sänka lite. Men det gör inget.

Hahaha jag dör lite varje gång folk säger hur dem lyckats med något i classic wow. 17 år senare...

Vi tog world first classic, server first classic... Det gjorde ni ju inte, någon gjorde det däremot för 17 år sedan.

Snacka om att alltid vara 2a på bollen, och ändå hävda att man var först. Haha.

Kör både game pass ultimate, uplay+ och ea play pro

Kan man fimpa ea play pro nu då, eller det kanske inte är samma som till origin klienten?

Just svårighetsgraden i Fifa tycker jag är lite märklig.
Och ibland känns det som att spelet anpassar sig, speciellt när man spelar på världsklass och legendarisk. Har man t.ex ägt bollinnehav hela matchen och gör ett mål, när AI.n sedan börjar med boll får man knappt låna den. Händer väldigt frekvent på de två svårighetsgraderna, medans på ultimat har det aldrig inträffat, personligen har jag lättare för ultimat svårighetsgrad än både världsklass och legendarisk, det är för mig mycket märkligt

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Morgonstatus: Vi kommer att genomföra lite förändringar under dagen och försöka fimpa spammet från vår ände, och när det är klart kan vi sätta på PM-funktionen igen.

På Amiga tiden när man skulle lira Larry på floppy var man tvungen att svara på ett ex antal frågor innan man kunde spela spelet. Det kanske kunde vara något för FZ ? 😁

Jag får snarare vibbar från Aftonbladets chatrum, gymmet och biblioteket där random personer helt sonika ställde exakt samma fråga. Det kanske var kineser redan då?

Gran Turismo hade varit riktigt nice. Pc behöver ett bra bilspel.

Skrivet av Kyrre:

Har haft en grym upplevelse själv men inte alltid man kan snacka om det tyvärr, då många snabbt tycker man koko.
Men ja, självklart är vi inte ensamma i ett oändligt universum med miljarder galaxer och solsystem.

Jag hade många häftiga upplevelser för 15-20år sedan, då hette det ecstasy. Idag heter det aliens eller ufo-bortförande

Allt de där kan man få med cheatengine utan att betala en krona extra.