Inlägg av ghettoboi

Inlägg som ghettoboi har skrivit i forumet

1

Det som stör mig med Epic är deras sätt att försöka tvinga mig att använda deras plattform genom att göra spel exklusiva till deras plattform. Detta är något som Valve inte gör. Jag är helt för en ny plattform att köpa spel från och konkurrens är bra för konsumenter men det finns ingen konkurrens eftersom jag endast kan köpa dessa spel från Epic.

Jag har inga problem med att Fortnite är exklusivt till Epic eftersom det är deras spel. Problemet är när det börjar ta andra spel och sälja dem exklusivt på EGS.

Jag håller med om att Steam kanske borde sänka procenten de tar men man får också tänka på att Steam har så sjukt mycket mer funktioner än Epic Games Launchern. Steam har: prestationer, forum, grupper, profiler, Gemenskapsmarknaden, Steam Workshop, recensioner och önskelistor. Det där är bara vad jag kunde komma på just nu.

Hoppas verkligen inte det blir mer populärt att köpa till sig exklusivitet i framtiden och det hoppas jag att alla konsumenter håller med om, ju mer val vi konsumenter har desto bättre för oss.

det har funnits ett flertal mods i flera år som tar bort hattar och går tillbaka till de gamla så detta mod verkar helt onödigt.

Skrivet av epson55:

Ni som inväntar eventuell PC-version och inte köper spelet till PS4/XBOX, hur låg är eran hype nivå inför detta spel? Jag menar om ni var taggade, riktigt taggade hade ni köpt till konsol OCH till PC när det kmr ut sen

Tänker inte köpa till konsol av två anledningar, spelet är lockat på 30 fps + kontroller är en av de värsta sätten att styra en karaktär i ett spel.

1