Inlägg av Droopydawg

Inlägg som Droopydawg har skrivit i forumet

Skrivet av Landelusen:

Jag gillar inte COD speciellt mycket, men jäklar vad snyggt det ser ut med raytracing och de där dimmljusen! Typ det bästa jag sett hittills när det kommer till RTX-tekniken.

Enligt Nvidias trailer är det bara skuggorna som använder sig av raytracing. Så dimmljusen du ser kommer se likadana ut vare sig du har ett rtx-kort eller inte.

Har ni Twitch prime så är det gratis att ladda ner denna månaden, samt remaken på Wonder boy: the dragon's trap

Skrivet av Zidious G:

Tycker att Starcraft redan är rätt blodigt. Eller vill du ha mer?

Skrivet av Zidious G:

Indeed. Den filmen är ju princip Starcraft känns det som. Hade varit kul och spela ett bra sådant spel. Kanske nån gång. I framtiden.

Vad är det ni hade velat se som är mer " mature " som i starship troopers? Att dom svär lite då och då eller att dom manliga och kvinnliga soldaterna har gemensamma duschar?

Man måste väl ändå ha alla launchers och Stores installerade på datorn? Som då startas när du klickar på spelet i gog launchern? Samma funktion finns ju inbyggd i Steam. Dock kan ju vänlistan och syncad chat vara intressant. Dock sköter jag allt sånt via discord.

Bra. Dice har ju själva sagt att anledningen att moderna Battlefield spel inte har mod support beror på att Frostbite är för komplicerad. Och om EAs egna studios inte reder ut den så kanske det är dags att byta spår.

Microsoft Sidewinder X4 Keyboard

Börjar bli lite slitna WASD tangenter men annars mkt bra.

Skrivet av heady89:

Lite sugen blir man ju, har hållt mig till det gröna laget de senaste 2 byggena och det har funkat felfritt.

Hade massiva problem med drivare o blåskärmar med 290x för ett par år sedan som gav en bitter eftetsmak, men kanske dags att testa igen.

Hade samma problem med blåskärmar och att datorn startade om sig själv med mitt r9 290. Visade sig att kortet var mitt nätaggregat som inte gav tillräckligt jämn strömtillförsel.

Om nu Epic ska ge nån pengar så är det då verkligen "backpack kid" som ska ha pengarna? Även om det var han som gjorde den populär så var det inte han som uppfann den.

Skrivet av CARTMAN:

Hur blir det med PC versionen då? Kommer det ett performance läge dit å..

Jepp,det heter graphics options och finns redan i majoriteten av alla PC-spel

Hoppas verkligen Dice lyckats få ordning på sitt Dx12 stöd med tanke på att det krävs för Ray-tracing för det har verkligen varit katastrof än så länge. Det fungerar fortfarande inte på Battlefield 1 efter 2 år.

Skrivet av Tamazin:

DirectX: DirectX Raytracing Compatible video card

Hoppas det har något fancy pancy raytracing som bara nVidia RTX serien klarar av att få OK/bra FPS i, så reddit fanboys äntligen kan sluta spamma om hur dålig prestanda RTX korten är, att det är samma som GTX 10-serien men dyrare, då de inte räknar med RayT prestandaboosten. Pretty please.

För övrigt länge sedan jag spelade något utav de här spelen, same same same saaaaame old. Nej tack; "Säsongsspel" som fifa och battlefield överlämnar jag till andra.

Enligt digital foundrys test kommer man kunna spela Bf:V i 1080p 60 FPS med Ray tracing på med ett RTX 2080 ti. Så om man är van vid 1440p 144hz i spel så kommer man nog bli besviken.

Körde enknappsmacro på Vaelastrasz the Corrupt i BWL med min rogue. Dominerade dps-mätaren vet inte om det räknas då det var ett simpelt macro man skrev själv i spelklienten och inget addon eller liknande.

Ser att du skrivit att du rensat filerna i PS4an men har du gjort en fabriksåterställning ?

https://www.youtube.com/watch?v=a-_WnjX5VF8

Tydligen kostar riggen som driver Star Wars demot 150 000 dollar. Nvidia DGX station med 4 st Volta gpus.

@ohGr: ditt ps4 är antagligen fyllt av damm. Plocka isär det och gör rent.

Känns tveksamt, Varit inne i ett antal av dom stora el-kedjorna och hyllorna har varit fulla av både spelet och konsolbundles. Verkar inte varit nån hit alls under granen.

"The two time" fick en helt ny innebörd nu.