Inlägg av voglsnid

Inlägg som voglsnid har skrivit i forumet

1

ctrl-c + ctrl-v in absurdum, känns som att gå runt på ICA.

Det var riktigt bra när Daenarhys kom in med draken och bara lämnade damm efter sig.

Medelst denna undersökningskrönika slog det mig att det aldrig funnits ett bra FarCry, Primal kanske är undantaget jag vet inte riktigt.. verkar bra men när jag spelade det så somnade jag framför skärmen efter en halvtimme även fast jag sovit nyligen.

1. Soul Reaver svärdet i Legacy of Kain.
2. hmm vet inte.

Ok. 1 - Kan man spela utan famljeträd systemet & imperium lojaliteten såsom i Rome 2 som blev helt sabbat & ospelbart i och med Emperor edition. 2 - hur många pilar skjuts det per minut på en klunga fiender när man har ens egna enheter i närkamp med den klungan.....

Krystigt att spela tillsammans med andra, lite som att hålla handen. usch.

Längtar till en värdig avbytare till Day of Defeat: Source som kom 2005, gjord av Valve själva med medlemmar från de som gjorde hl1 modden, eftersom Valve äger Steam så kan det inte vara budget problem att få fram en 3dje del.

lekare utan gränser

Konstig trend att släppa uppföljare först. Wolfenstein: New order, första delen i rebooten borde släppts istället, men så klart, andra företag gör ju så så då måste andra göra det för att visa hur.... fantasilösa de är. får mig inte att vilja köpa deras produkter.

Det borde vara E-sport i OS ja naturligtvis, men helst inte MOBA spel & Overwatch/Fortnite/Rocket League/PUBG eller zombie spel då går jag hänger mig, jag ser hellre några riktiga gamer spel om jag ska titta.

fantasy vs scifi

"Magi" är omöjligt trots att det finns miljoner med fantasy böcker osv, magi är endast möjligt om det finns elektronik. Gandalf etc är högst förmodligen inpluggad i en dator matrix.

fick en 2.5k skärm, var nice i en vecka sen märker man knappt skillnad gentemot en full-hd, är väldigt intresserad av hög hz men har inte råd med min permanenta sjukersättning om jag vill ha mat.

100kr för 2 spel en månad, yay.

Animus är blä, AC har sämst story, är hellre en lönnmördare i nutids aktion än kommer ihåg en förfader som var det.

1