Inlägg av bjeRven1337

Inlägg som bjeRven1337 har skrivit i forumet

1

Invasion* 😬

Älskar Quake 2!
Var tillomed på Quake 2-SM i Stockholm.
DOOMer var där, liten halvidol sådär 😁

Dom borde ge ut Diablo 4 gratis och be om ursäkt för Diablo Immoral.
Att helt oberört bli ett ekonomiskt rovdjur som gräver bottenlösa hål i folks plånböcker är rakt av vidrigt.

Att sedan lägga till nått slags puppy pack i ett spel som ska vara mörkare än havens djupaste delar är ju som att installera en rosa overlay över hela spelet.

Jag är igentligen en fanboy när det kommer till Diablo. Har varit med från början, D1 och D2 var mästerverk av sin tid. D3 var en total flopp som med tiden hittade sin plats även fast grafiken sitter fast i nått avsnitt av krambjörnarna.
Jag borde vara, jag vill vara vrålhypad över att dom kanske fixar till det som aldrig borde hänt i D3 men Diablo Immoral har klöst mig i ansiktet.

Kommer inte köpa D4 innan vi ser hur deras ekonomiska modell faktiskt kommer att se ut.

Nån som kommer ihåg Utopia? Web-baserat sifferspel där man ingick i ett kungarike och slogs mot andra.
Keywords be like:
Networth
Acres
Dwarves
Halflings
Elf
Etc etc )

@Sillgam: Verkar vara den toleranta som ser intolerans, som ofta skapar en irritation hos den toleranta. Det hela brukar sluta med att den toleranta blir intolerant mot den intoleranta och helt plötsligt får vi den perfekta mixen där alla är likasinnat intoleranta mot varandra.

Logik, aaaaaah, befriande!

@Pettor: Tycker du att du sprider positiv energi?
Antar att det finns en positivt negativ energi också beroende på vilken planhalva man spelar på

Society today, good versus evil, empathy versus logic. Winston Churchill hade rätt endå, klok man det där!

Och detta spenderade man pengar på....

Hoppas alla mobilsatsningar floppar. Dissa allt sånt, please!

+ Det går att stänga av

Bryter ihop av garv!

hahaha, bästa rubriken ever!

(oops inte rubrik, men ja ni fatta

Men nu jävlar har chefen blivit politisk

Håller så klart med om allt, bra skrivet.
Tycker vi skapar ett parti av gamers, för gamers! Tänk er själva om alla vore gamers så hade du bara behövt en liten liten poliskår som håller koll på internetbedrägerier. Ingen är ute och slåss och förstör eller eldar bilar som är populärt these days.

Game on!

Skrivet av kebbe:

Skulle argumentera för att lådorna är det mest rättvisa sättet att skapa en sådan sällsynthet just nu, har i alla fall inte sett en bättre metod. De som inte är intresserade av lådorna (mig inkluderat) kan gå till marknaden och köpa av de som varit villiga att ta risken med lådorna, konsumenten får valet.

Skrev ett inlägg lite högre upp hur jag skulle vilja ha det, enligt mig så borde lootlådor vara kvar men kan bara köpas med ingame currency (som inte kan köpas för riktiga pengar).
Sen att det finns ett auktionshus vid sidan av det, där spelare kan sälja mellan varandra, är en helt annan femma. Det stödjer jag fullt ut så länge företagets microtransaktioner verkligen är MICRO, snackar ören.
Spelare som lägger ner tid och själ i spelet skulle då även kunna tjäna en hacka samtidigt som dom som inte har lika mycket tid att lägga på spelet kan få tillgång till det dom vill ha, för en prislapp.
Dock spelarnas marknad fullt ut, så det är på rätt ände.

@kebbe:
Man får ju dock separera det hela.
En mängd olika skins där vissa är väldigt sällsynta är ju en sak som ger mersmak och ett värde till spelet.

Men på det sättet man kan få tillgång till dessa är ju helt fel. Att känna ett värde i att lägga över 20 spänn och få ytterligare ett blått skin utan stattrak, faller ganska platt om jag själv får säga det

Amen to that!

Jag fastnade i ett mobilspel för några år sedan, blev många många tusenlappar då man är en tävlingsmänniska.
Nu kör jag CS:GO................................ inte fan vill jag ha en grön AWP eller en vanlig AK-47 när massa andra springer omkring och ser så jävla posh ut.

Ogillar mig själv för man bidrar ju till att det blir så populärt inom spel.

Hade jag haft ett spelföretag så hade jag gjort såhär:

Ha lootlådor men betalas bara med ingame currency (som givetvis inte kan köpas för riktiga pengar). Bra sätt att undvika inflation om spelet blir populärt under lång tid. Allt som fås i lådorna är dock bara kosmetiska saker i alla dess former, skins/emotes/moves, inget får påverka gameplay dock. Här finns det sjukt mycket potential till roliga inslag i ett spel.

När spelet har nått en gräns då det börjar bli föråldrat så kan man köra en kampanj med lootlådor som kostar riktiga pengar. Lite som en nyemmission fast man slipper stora ägare som faktiskt kan påverka det kreativa skapandet.
Spelarbasen kan ses som ägare. Spelföretaget ska lyssna på populära idéer och förslag från communityt och jobba lite mer jämte sin spelarbas, så det inte blir som "Jay Wilson's Diablo 3".

Tror det hade varit mer accepterat om det var såhär. Företagen kan jobba vidare med det dom brinner för med hjälp av sina spelare.
När väl summan man äskat om är nådd, så går den gamla kampanjen in på det vanliga ingame currency systemet.
För dom som varit med och betalat ska även få innestående ingame currency vid en uppföljare för det som betalats.

Gah har så mycket idéer om allt detta, tycker spelbranchen går åt helt fel håll och pengarna går inte till det som det faktiskt borde gå till, NYA BRA SPEL.

1