Inlägg av HELV3TE

Inlägg som HELV3TE har skrivit i forumet

1
Skrivet av Tapiwen:

Jag köpte Premier för att ha tillgång i förtid och för mest att kunna testa spelet så gott som utifall jag inte kommer kunna fästa mig i det ordentligt. Så det är en liten "trygghet" om spelet rör sig i fel riktning/brist på saker att göra.

Jag har kört ganska hårt nu sen det kom i fredags. Nått max leveln och gjort storyn osv, har en del masterwork items och min genomsnittliga power ligger över 400 på två javelins i skrivande stund. Samt gjort alla sidouppdragen och pratat med alla jag kan i staden så allt det är fixat. Så nu har jag bara repeatables kvar att göra. Jag har nästan nått rank 3 på dem tre factions som finns i spelet som man kan samla reputation till också.

Detta tog mig runt 30 timmar och då har jag tagit det lugnt tycker jag, haft det riktigt kul med randoms, inga störra klagomål på spelet mer än att om man är downed så får man ingen loot även om man dpsar från 100% på en boss och dör när bossen har 1-5% kvar, lyssnat på konversationer i staden, gjort uppdragen utan att rusha dem. Jag har inte gjort alla Strongholds ännu men det är för att jag ser ingen poäng med dem, det är populärt att folk lämnar efter andra kistan man får i Strongholds för sista bossen ger ingen loot alls för den droppar inget och den ger ingen kista att loota, så det är poänglöst mer eller mindre, och att bara kunna köra freeplay och farma kistor eller göra events där är betydligt enklare för samma loot som Strongholds kan ge.

Med det sagt, folk har ju börjat snappa upp en hel del legendaries. Så det vore rent logiskt att med lite flyt så kan man sitta på en full javelin med legendary gear innan ens den officiella releasen nu den 22.

Så just nu känns det som att om jag hade köpt spelet för 600kr så hade jag slängt bort en hel del pengar då jag fått ut lika mycket för 150kr från Premier. Bioware har ju säkert en del att bevisa i de uppkommande månaderna hur dem utgår ifrån detta, för den som kommer vara maxad innan ens act 1 kommer så vet jag inte nu om det kommer kännas värt att fortsätta spela utan att Bioware släpper ny rarity med bättre gear, dock det kvarstår att se vad som händer. Men i nuläget så känns det inte som att jag kommer förnya min Premier i mars eller att köpa Anthem.

Exakt så! Jag har gjort likadant(är inte max lvl än) men känner redan nu att jag kommer vara "klar" med det här spelet innan 1 månad har gått. Men det sagt så är ju 150kr väldigt prisvärt för så mycket underhållning. Sen får man se senare om de kommer fylla på med tillräckligt mycket mer content för att det ska vara värt att köra Origin premier igen 1 månad vid senare tillfälle!

Spelade först på ps4 pro men kände ganska snabbt att 30fps gjorde lite ont i ögonen med allt som händer i striderna så provade på PC istället. Det kändes väldigt mediokert med mus och tangentbord men sen kom jag på att jag spelade DA Inq och MA A med handkontroll och det var verkligen Anthem gjort för också! Det kändes bra men är orolig att det kommer vara aldeles för lite content vid släpp för att hålla som underhållning mer än nån månad... är det någon som vet något om hur lång själva huvudstoryn kommer vara? 3 strongholds som endgame är ju i alla fall på tok för lite, behöver komma mer inom 1-2 månader!

Skrivet av Tiggaren:

@HELV3TE:
Fick minnesflashar nu bara för det
Dock inte Orginal Sonic utan tvåan då jag fick den där "andra generationens" megadrive bundle som ser betydligt tråkigare ut än den futuristiska designen orginalet har. Anyway, grymma minnen, fick den i Julklapp.. Man var inte lite glad då hehe.
Inte bästa minnet ever men hade helt glömt bort så var kul att bli påmmind. Nostalgi är så trevligt !

http://toon-collection.pagesperso-orange.fr/IM%20MEGADRIVE2%2...

Det där är ju den jag hade också! Då var det 2:a generationes mega drive! Det var bara att blåsa dammet ur disketen så var det felsökt och klart!

Det har blivit väääldigt många oförglömliga spelminnen genom åren men vissa sitter kvar lite djupare än andra. Ett av de första måste vara när jag äntligen klarade ut Sonic på Sega mega drive. Jag hade inget minneskort(var för liten och dum för att förstå att det fanns) så varje gång jag fått slut på liv eller inte fick spela längre så var det bara att stänga av och börja om från bana 1 nästa gång man starta. Den glädjen när man till slut lyckades klara sista bossen är svår att glömma!...
Ett av de senare starka minnena är nog från slutet på Witcher 3 expansionen Blood and Wine när Geralt kollar in i ”kameran”(spelarens ögon) och ler. Den rysningen och ångesten blandat med känslan ”TA FAN INTE SLUT NU SPELJÄVEL” är svår att glömma.

Galet fina siffror och oerhört välförtjänt! Antar att det är sånt som händer om man gör ett riktigt bra spel rakt igenom och släpper review-kopior i god tid innan släppet! Förstår om det är många som förköper/köper det första dagarna när man ser så fina betyg som detta hade en hel vecka innan release.

Ser ju riktigt mysigt ut! Som väntat med andra ord! Blir antagligen ett par hundra timmar framför ps4, sippa på en kaffe och bara rida runt och njuta av miljön och stämningen! HYPE

Spännande att de verkar bli tema på Sydamerikanska Chichen Itza! Mindre spännande om det är mera smyga/mörda/skjuta blandat med quicktime-events... Känns som man är lite mätt i magen på det efter alla Uncharted, Tomb Raider och Shadow of Mordor osv. Men man hinner kanske bli hungrig på det igen lagom till hösten!

Jag vaknar alltid upp med ett GOW-face. Thats my secret, I'm always mad! https://imgur.com/a/0dqtPgf

Jocke borde tilltala Gustav ”Boy!” (Läs pöjk) hela avsnittet kommer ni publicera ett schema för intervjuerna FZ ska göra under E3 innan ni åker? Tänker mest på CD Project Red-intervjun man vill se live!

1