Inlägg av Mr Disco Cyborg

Inlägg som Mr Disco Cyborg har skrivit i forumet

1
Skrivet av Dunder:

Om det största problemet är att de inte beskrivit vad multi kill betyder, något som de allra flesta vet vad det betyder, då måste det snarare vara ett väldigt färdigt spel

Det uppdraget du störde dig så enormt på gick snabbt att klara av om man bara läste vad som stod.

Det gick inte speciellt snabbt för mig (När jag gjorde det så räknades inte progress upp till uppdraget startade). Man kunde heller inte gå in och se status för ens objectives under uppdragets gång utan jag var tvungen att åka till tomben i fråga och hoppas att jag hade öppnat alla 15 kistor eller vad det nu var. Givetvis var det bara 14 när man kom fram... Tror dom patchat det där nu så progress för det uppdraget räknas från när du börjar spela.

Uppdraget i fråga var som sagt en ordentlig temposänkare just när storyn (som var väldigt svag) ändå kommit igång.

Skrivet av Snake Plissken:

Ta det lugnt med att säga att det e en idiotisk fråga och hoppa ut ur sandlådan. Multikill är liksom ett vanligt begrep inom gaming. Och behöver man googla fram saker i spel så e det mer att man har låg skill, och klaga på att ett spel e sämre för för man inte e tillräckligt bra på det e lite udda.

Lol, som sagt. Det ÄR en idiotisk fråga i det kontext den är ställt. Jag antar att det finns tre alternativ.
1. Du trollar
2. Du är svagbegåvad och förstår helt enkelt inte poängen
3. Det har gått prestige i frågan och du kommer inte ändra dig.

Det är ju inte så att det finns en standard definierad kring vad en multikill är som sedan slaviskt följs av alla speltillverkare. Är det ett visst antal kills på en viss tid? Ett visst antal kills med bara ett skott/en ability osv. Finns ju ett oändligt antal permutationer på hur det kan te sig. Faktum är att man inte hade en aning om hur skiten skiten skulle tolkas. Och det gällde inte bara multikills i det där värdelösa uppdraget utan framförallt vissa av gear affixen. Klart som fan man ska förstå vad som avses.

Ovan är ju givetvis inte dom största bristerna och inte några allvarliga problem utan snarare tecken på att spelet inte ofärdigt och opolerat .

De allvarliga problemen är snarare att det är ostabilt och hänger sig (och man tappa den progress man gjort innan man fick d/c) samt att väldigt många uppdrag och liknande varit buggiga för mig, script som inte verkar utlösas för att komma vidare (utan man får flyga till kartans kant för att hoppas att det triggar nått typ)

Skrivet av Snake Plissken:

Vet du seriöst inte vad en multikill är??

Din idiotiska fråga visar ju att du inte fattar poängen. Man ska inte behöva googla för att fatta vad som avses med skiten. Samma sak gäller alla de olika affix som man kunde rolla på looten. Vad innebär den? Varför har dom inget tooltip som gör att man förstår?

Ofärdigt spel som sagt

Kortfattad summering av hur jag upplever Anthem:

- Sjukt skönt gameplay. Dom har verkligen fått till bra feeling, jag har kört med Storm Javelin framförallt och själva gameplayet (Allt från flygande till strid) får 10/10.

- Storyn suger däremot oerhört enligt mig. Oengagerande och det slutade snabbt med att jag escepea bort alla dialoger och cutscenes jag kunde.

- Mååååååååååååånga buggar. Alldeles för många och allvarliga för en riktig release IMO. De mest irriterande för mig har varit en bugg som gör att allt ljud försvinner… och att spelet helt enkelt hänger sig mitt i ett stronghold, sen när man loggar in så är man inte kvar i strongholdet eller det uppdrag man körde (och all loot/progress är borta…)

- Största minuset hittills är dock ett otroligt påfrestande storyuppdrag som hette ”Trials of the legionneres” eller liknande. Fyfan vad tråkigt, kändes som ren och ram utfyllnad. Dessutom så var det helt omöjligt att fatta vad som krävdes för att nå vissa av dom mål som krävdes (Vad är en multikill t.ex och vad krävs för att jag ska få en). Detta uppdrag fick mig nästan att lägga ner.

- Har precis blivit 30 och är rätt less på spelet redan tyvärr. Tråkigt då jag tycker det var jävligt bra feeling i själva spelet, men brist på content och att de tär så opolerat gör att jag lägger det på hyllan.

Slutbetyg: 2/5

/My 2 cents

Skrivet av Bahoven:

Finansieringen heter Wow subscription, Hearthstone packs och Overwatch lootboxes.

Komigen. Dom har mer än råd. Det dom skulle behöva gällande just Diablo är lite goodwill med tanke på vilket helvete det har varit (haha..) från början och en bra bit fram. Även om det nu är "ok" så är det ju efterkonstruktioner och det kom aldrig riktigt tillbaka. Deras enda räddning är Diablo 4.

Åhh, en tvättäkta kommunistextremenist!

LÅT ROPEN SKALLA - ALLT ÅT ALLA!!!

1