Inlägg av B-itta

Inlägg som B-itta har skrivit i forumet

Som jag väntat på detta + Ghost of Tsushima och nu verkar jag få båda tätt inpå varann. Wohoo!

Skrivet av robbis:

Gillar pontypants, speciellt att han gav upp hollywood där han jobbade som sfx artist för filmer och aldrig gjort ett spel innan, att våga säga upp sig och utveckla 2 spel under hyfsat kort tid. Som båda blivit ganska okey. Dock så är allt blueprintat.

*vfx artist

Kul att man satt klistrad för mer än två veckor sen o uppdaterade, tills man insåg att den inte lär ha premiär samtidigt i Sverige som i USA. Var väldigt dålig info om det.

"Connecting worlds" lite ironisk titel i detta fall.

Skrivet av Mikael Berg:

Freddy Krueger är ju i och för sig också en övernaturlig varelse, en ond ande.

Ah förvisso, men det är just det: mördare/övernaturlig varelse, du ser dem = inte lika läskigt för mig

Scenen när hon blir väckt o dragen ur sängen genom korridoren i Paranormal 1 är bland de läskigaste jag sett. Mardröm situation.

Många kan tycka filmen är tråkig, men just det att inget händer, man bygger upp spänning och sen så plötsligt så sker det.

Skrivet av Påskmust:

Känns som jag har sett en helt annan film för jag minns hypen och snacket om hur läskig den skulle vara men när jag väl såg den så blev jag bara uttråkad och inte ett dugg rädd. Minns bara ett par som bråkar med varandra och nätter där det knappt händer något. Jag kanske får ta och se om den.

Skrivet av Mikael Berg:

Smaken är som baken! Jag tyckte inte heller den var läskig, men det gör jag sällan när det är övernaturligt i farten.

Ja precis, smaken är som baken, tycker själv att spöken är way läskigare and t.ex. mördare. Mycket handlar om i detta fall att man aldrig får se dessa spöken och är något som jag kan vara smått rädd för när man är ensam i ett hus. Att något paranormalt plötsligt skulle hända.

Mördare känns det som att man ändå har en lite chans att kunna försvara sig emot och tycker de ofta porträtteras på ett töntigt sätt i film, typ Freddy Krueger

Monster är läskigt om det görs på rätt sätt. Som Alien eller första (!) Jurassic Park.

Aldrig hört om The Mortuary Assistant men Paranormal filmerna är de bland läskigaste skräckfilmerna jag sett i modern tid så skall hålla ögonen öppna på detta spel

Väldigt tråkigt... Visst senaste spelen är långt ifrån deras första mästerverk Until Dawn men gillar alla deras spel starkt ändå. Nu senast Switchback till PSVR2. Underskattat spel, är ju så sjukt atmosfäriskt som de flesta av deras spel!

Skrivet av Molotov:

Det var inte bara PC support som utannonserades på 1års dagen för PSVR2.

The Wizzards Dark Times: Brotherhood - Ute nu
https://youtu.be/qoVO6V1CchQ?si=5YGq9QseDvmv1eUJ

Wanderer Fragments of Fate - 27 Juni
Tittar man hela trailern så utannonseras uppföljaren är under utveckling
https://youtu.be/lY6ty8amFao

Little Cities: Bigger - 12 Mars
https://youtu.be/AX0uqWeqrh8

Zombie Army VR - 2024
https://youtu.be/ZBQmO0SDjx0

https://blog.playstation.com/2024/02/22/coming-soon-to-ps-vr2...

Wanderer Fragments of Fate kan bli riktigt skoj!

Som tidigare påpekat i tråden, med tanke på vad man behöver ge för endast grafikkortet för att kunna köra 4k med höga fps så är det orimligt tro att det skall kosta något under 7k.

Lustigt det dröjt så länge, borde varit prio sen dag ett. Tänk så många PC spelare som hade köpt detta headset när det var aktuellt.

But better late then never!

Skrivet av JRA:

Önsketänkande. VR är det nya 3D TV. Minns ni den onödigt kostsamma trenden som den breda majoriteten konsumenter inte alls hakade på? Det är helt enkelt inte värt varken mödan eller priset för de flesta.

So what om det är önsketänkande, jag som så många andra förstår oss på VR och dess potential, låt oss var lyckliga och hoppas på mer!

Förstår mig inte på detta "hat" på VR, inte som att det hotar klassiska spel industrin. Ja det är dyrt och kanske är där skon klämmer.

Har en känsla att de flesta som hatar på VR inte ens testat på det. Jag har fått så många personer i alla åldrar att testa på VR och är inte en som ogillat det. Viss åksjuka och förbättringar finns att göra, visst, men låt oss hoppas på långt liv för VR som kan fixa dessa saker i framtiden.

Länge leve VR! Orginala Horizon var ett av mina favorit släpp när det kom på ps4an, men sedan spelade Horizon VR. Jäklar vilken inlevelse det var att slåss med dessa dinorobots. Var helt svettig efter boss fight. Går inte jämföra med vanliga spel.

Men med det sagt skulle jag aldrig ge upp traditionellt spelande framför tvn. VR i all ära, men max 1h om dagen, sen får man pausa lite. Mest också på grund av alla intryck

Ser mycket fram emot de spelen listade som kommande i artikeln.

Mandalorian tema? Respawn? Single-player? Unreal Engine 5?

I like those odds!

PSVR2 är en dyr teknik, men upplevelser som Horizon eller Resident evil 4 i sig gör det hela "nästan" värt det. Man hade ju förstås hoppats på väldigt mycket mer sådana magiskat spel och man blir ledsen över tanken att det skulle vara övergivet.

Metro reveal gav mig gåshud, så det är väl det man ser fram emot näst!

Skrivet av pazu:

Anledningen till att det inte kommer massa spel till (PS)VR beror på att spel inte är kul i VR.

Vilka spel i VR har du ens spelat? Tycker helt ärligt synd om de som inte kan njuta av VR

Horizon VR - call of the mountain. Jäklar så bra det var! En av de bästa vr upplevelser jag haft.

Yes pls

Fixade Gamepass PC och spelade ut Remnant 2 samt Ghost Wire på tre veckor och ville avbryta prenumerationen för kommande månad, men råkade istället avbeställa för månaden som gått. Fick då till min förvåning pengarna tillbaka o kände mig lagom guilty efter...

Lite väl schysst refund policy de har

Är så förtjust i detta spel! Aldrig varit med om mer levande karaktärer. Går runt och pratar med alla och kör flesta side quest, någonting jag sällan gör i spel. Hoppas det går bra för dem i försäljning, mer story fokuserad spel som dessa pls!

Väntar ivrigt på att få spela om Last of us 2 samt Ghost of Tsushima på PC.

Har märkt att jag gillar spel som ligger runt 7an på metacritic, detta kan bli en av de, ser fram emot!