Inlägg av xtrem11

Inlägg som xtrem11 har skrivit i forumet

@UggleMannen: Du kan köpa det på gog för 54.40 kr https://www.gog.com/game/outlaws_a_handful_of_missions Stöder högre upplösning och widescreen.

LucasArts klassikern Outlaws (1997)

@anon_119148: TWD: Season one är 5 år gammal. Efter så många år har man rätt att spoila, men jag ändrade till ett annat klipp för dem som inte har spelat det än.

Slutet på The Walking Dead: Season One

Sorgligare än så blir det inte.

Skrivet av Rackaren:

ty men jag har Windows 7 fortfarande, haha

Då har du nämnt det största problemet du har med datorn. Uppgradera till windows 10 så är problemet löst för den här gången.

Hjälp kan finnas här: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-... 21 steg att gå genom.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi får nog konstatera att vi ser på humor på väldigt olika sätt.

Nej! Vi ser på humor på samma sätt men skrattar åt olika saker. T ex har jag räknat ut att det här är humor i din smak, tror jag:

Det är inget fel med det, försökte bara förstå din humor och är nu på det klara med att man inte kan förstå andras humor såvida man inte har samma humor själv.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det du direkt säger är att mognadsnivån som avgör om man tycker detta är roligt? Vilket sätter ditt eget sinne för humor på en sofistikerad piedestal. Varför kan du inte bara förlika dig med att människor, vuxna som barn, finner olika saker roliga?

Du har missförstått mig. Jag utgick från wikipedia artikeln om humor, jag citerar det det som jag hade i tanke när jag skrev mitt inlägg: "För att uppfatta det roliga i en situation krävs ett "sinne för humor", något som alla människor har, men det finns många olika individuellt styrda faktorer som avgör om en enskild person finner en specifik händelse rolig. Bland de mest avgörande variablerna finns geografisk plats, kultur, mognadsnivå, utbildningsnivå, och kontext." Vilket innebär att jag har funnit mig i att människor, vuxna som barn, finner olika saker roliga.

Att jag också tycker att det är mognadsnivån som avgör att detta är rolig sätter inte mitt eget sinne för humor på en sofistikerad piedestal. För jag tycker att det är ett faktum att det ibland är mognadsnivån som avgör om vissa saker är roliga eller inte. Det finns säkert humor som du finner omoget.

Om det finns människor, vuxna som barn, som finner olika saker roliga så finns det också människor, vuxna som barn, som inte finner olika saker roliga.

Skrivet av mats:

Jag är tydligen tillräckligt osmart och barnslig så hela grejen med det fotot flög över huvudet på mig. Trodde att Trump bara höll i en Toad-leksak, hade inte ens en tanke på att den skulle ersätta hans könsorgan. Men som sagt, det är bara jag det...

Du har inte läst första inlägget i original-tråden. Porrskådisen säger så här: “I lay there, annoyed that I was getting fucked by a guy with Yeti pubes and a dick like the mushroom character in Mario Kart..." Trådskaparen låter fantasin flöda, får man nog säga.

Vad som är humor beskrivs mycket bra av Wikipedia: "...är förmågan hos människor, saker eller situationer att framkalla glädjekänslor. För att uppfatta det roliga i en situation krävs ett "sinne för humor", något som alla människor har, men det finns många olika individuellt styrda faktorer som avgör om en enskild person finner en specifik händelse rolig. Bland de mest avgörande variablerna finns geografisk plats, kultur, mognadsnivå, utbildningsnivå, och kontext. Barn föredrar generellt sett fysisk humor, såsom slapstick (en stundom våldsam typ av humor), medan satir kräver en djupare förståelse för det som humorn riktar sig mot, ofta samhällskritik, och därför ofta kräver en mer vuxen publik. Konsten att vara rolig kallas komik, medan den skönlitterära och filmiska genre som är främst förknippad med humor kallas komedi."

Humorn i tråden "Du kommer aldrig att se på Toad på samma sätt igen" är definitivt inte satir, och den angörande faktorn som gör så att det uppfattas som humor hos vissa individer är nog mognadsnivån. Men då är frågan: Varför tycker vissa vuxna att det är humor?

Skrivet av Fr0gg0.:

Här gick vi helt plötsligt all in med politik efter en liten bild. Folk tar verkligen åt sig lätt idag.

Det är mer förvånande att folk tycker att det är humor om man byter ut en gammal gubbes penis till en kär karaktär från ett barnspel med hjälp av photoshop. Tänk riktig noga på det alltså, en äcklig gubbes penis förvandlas till en karaktär som små barn tycker är gullig.

"Du kommer aldrig att se på Toad på samma sätt igen"

Vems fel är det, ditt eller porsjärnans?

Två favoriter till ett spel:

Två favoriter:

Elder Scrolls Online - The Three Fates Cinematic Trailer Supercut

METAL GEAR SOLID 5 Trailer [E3 2014]

Colonel Volgin I Metal Gear Solid 3: Snake Eater, en mer brutal spelskurk får man leta efter.

Skrivet av Johan Olander:

"En roast är en sammankomst där man skojar på bekostnad av en inbjuden hedersgäst för att roa en bredare publik. Tillställningen är avsedd att hedra en individ på ett unikt sätt. ", enligt Wikipedia.

Jag tycker att det är dags att vi hedrar varandra, för det är alla vi medlemmar som gör FZ till vad det är. En trevlig plats att hänga på och snacka spel. Låt oss därför kicka igång den snälla roast-tråden!

Så gör du som vill bli "roastad":
1. Lägg upp en bild på dig själv i tråden
2. Låt dina kompisar svara med något fint

Så gör du om du vill "roasta":

1. Kommentera något snällt om personen på bilden
2. Följ gärna upp genom att själva ladda upp en bild på dig själv.

Undantag till snäll-roasten:
1. Du får inte vara snäll mot Emil Åkered.

Som trådstartare börjar jag:

https://i.imgur.com/24dynd2.jpg

Hur länge har ni varit ihop?

Skrivet av Halvars90:

Snacka om clickbait. PS now finns inte i Sverige ä ens en gång.

Om PS Now hade funnits i Sverige så hade en bättre nyhet varit att man kan spela Red Dead Revolver på PC.

Men visst kan man få det att funka i Sverige genom att använda VPN? Det måste finnas en VPN tjänst som får tjänsten att funka.

@Jozo: Alla som tänker så tänker fel. Du kan lyssna på det här programmet från Sveriges radio för att få svar: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/333771?programid=411

Börjar vid 13:25.

Skrivet av Castor.T:

Som jag har förstått det så är det:
-Han var en legend
-Han är en legendar

Det förstnämnda är om någon inte är i livet något mer, men vad fan vet jag.

Man brukar säga att någon är en levande legend t ex: Gunde Svan, en levande legend eller skidlegenden Gunde...

Skrivet av robbis:

Men jag skrev ju precis det. Att jag hade lite fel... Jag kanske läste lite snabbt och bildade min syn... Shit happends, ber om ursäkt. Legend för mig är tydligen nåt annat än vad det egentligen är enligt internet och wiki. My bad. För mig är alla som gjort något utöver det vanliga och något som lever kvar länge eller för alltid en legend. Men det rätta ordet är legendarisk.

Men du hade rätt! Legend det säger man om framstående personer som är föremål för mytbildning. Legendar betyder samma sak men det säger man endast om människor.

@breahl: Har läst Children of Hurin och Silmarillion, jag älskade båda. Beren and Lúthien och the fall of Gondolin har Jag inte läst än men jag är säker på jag kommer att älska dem också.