Inlägg av Dudinkalv

Inlägg som Dudinkalv har skrivit i forumet

Så det står mellan GLaDOS och Bowser medan Ganon slåss om brons? Skandal!!

Riktigt fina tider och många grymt bra spel spelade på 360.
För er som saknar Blades Dashboard lika mycket som jag så kan man få sig en liten nostalgitripp här:

#CoverQuest #458

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz

#GuessTheGame #713

🎮 🟩 ⬜ ⬜ ⬜ ⬜ ⬜

#ProGamer
https://GuessThe.Game/p/713

Skrivet av poorks:

gör det för fansen!

varför är blizzard så trötta?

För att de inte verkar ha kvar något av kompetensen som en gång gjorde dem stora.

Den verkliga anledningen är till att de slår igen portarna är för att de förstörde spelet med mikrotransaktioner/P2W. I övrigt var det faktiskt ett både rätt kul och välgjort spel på många plan (och inte alls på andra), och med många intressanta idéer och mechanics. Potential hade det absolut iaf!

Förvånar mig lite att vissa här inte verkar ha hört talas om det faktiskt.

Testade det när det begav sig och det var otroligt trist med enormt mycket grinding. Känns som ett mobilspel eller som ett spel som är tänkt att spelas medan man tittar på film eller något vid sidan om.

#CoverQuest #457

🟥🟥🟩⬛⬛ 🎉 3/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Switch Online är klart prisvärd, och jag gillar ju mina retrospel.

Ser att Switch Online + Expansion pack fortfarande endast kan betalas årsvis... *ryser*

Skrivet av PcGamer:

Det som verkligen fick mig intresserad av Half-Life 2 var en tech demo av det, vill minnas att det var denna. Och med tanke på när detta var så imponerade den enormt, personligen så är Half-Life 2 fortfarande ett av de absolut bästa FPS spelen som gjorts med en AI som kan vara den bästa som existerar i något FPS spel jag spelat.
https://www.youtube.com/watch?v=4ddJ1OKV63Q

Fina minnen! Minns när man såg dessa klippen och knappt trodde på vad fysikmotorn klarade av... enda tills ens polare på något vänster fick tag på exakt denna demoversionen innan release. Kan säga att det var många hakor i golvet när vi väl fick sätta oss och leka med det själva, ett bra tag innan release

Det som många här verkar missa är att James likgiltiga och känslolösa ansiktsuttryck och minspel i originalet är en viktig beståndsdel som knyter an till storyn. Detta är anledningen till att folk inte gillade de nya ansiktsuttrycken som såg väldigt känslomässiga/ledsna/plågade ut, vilket ändrar hela grejen med hur James uppfattar situationen och allt kring sig.

Därför är den nya ikonen MYCKET bättre även om det bara handlar om små justeringar, för det efterliknar originalets känsla mycket bättre. Det handlar alltså om något mer än bara det estetiska i detta fallet. För er som inte har sett skillnaden (då denna artikeln av någon anledning bara visar den nya ikonen) så är det alltså dessa ändringarna som folk diskuterar:

Innan ändring

Efter ändring

Original

Med det sagt så är allt detta spekulation och en fjuttig ikon betyder egentligen inte att de har gjort något annorlunda, men det får folk att hoppas på att Bloober team faktiskt lyssnar på kritik och försöker att göra originalet rättvisa.

Personligen tycker jag även att de borde göra remaken MYCKET mörkare än vad som har visats i trailers hittills.

Skrivet av Sebastian Lind:

Tack! Jag väntar ivrigt på 1.0 innan jag hoppar in. Ser awesome ut.

Måste säga att det finns galet mycket att göra i spelet redan nu, så är du sugen så hade jag inte hållit tillbaka personligen bara för att det inte är 1.0 än.
Bara den senaste genomspelningen med vännerna gick på ca 150 timmar tills vi dödade den nuvarande sista bossen i Mistlands.

Du kommer ju att kunna köpa skiten fysiskt för samma pris snart:
https://www.ginza.se/product/17951?utm_source=AWIN&utm_medium...

Att hyra för så mycket pengar ser jag rakt av som en scam.

Skrivet av Mirage:

Om du vägrar se filmer förutom på bio är du antingen snuskigt rik eller väldigt kräsen och missar huvuddelen av alla filmer som finns.

Jag kommer definitivt vänta på vanlig streaming. (Trots det inte är bio, får se om jag överlever.)

Han pratade dock om denna specifika filmen, och jag är beredd att hålla med honom. Och nej, du behöver inte vara snuskigt rik för att se Dune 2 på bio då det på filmstaden t.o.m. är 20 spänn BILLIGARE att se den på bio än att hyra den uppenbarligen och du kommer att få en flerfaldigt bättre upplevelse.

Hyr man den istället för 199kr så tycker jag faktiskt att man är rätt jäkla korkad.

Skrivet av Gaara:

Då har du inte gjort många köp eller så har du väldigt tur med dina köp om Mafia 3 är sämsta köp du gjort, hög ribba på "sämsta spel" imo. Tycker det verkar helt okej, är väl runt 8timmar in i spelet atm.

Med 8 timmar kanske du är 20% in i spelet, så jag tycker inte att du riktigt kan bedöma det än. Du kommer att märka hur jävla enformigt och repetitivt det blir efter ett tag.

Det är VÄLDIGT mycket sämre än både ettan och tvåan enligt mig.

Menmen, each to their own!

🔎 ZoomOut 2024-04-18: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

Får hoppas att det i såna fall blir åt Mafia 1 (& definitive edition)-hållet och inte Mafia 3-hållet.

Mycket trevlig trailer får jag säga!

Skrivet av GustavA:

Märkligt då att så många blir besvikna? Jag tror att vi påverkas mer än vi tror av andras åsikter så att se på recensioner och Youtube-klipp i tusental är nog inget vidare. Ju mer du ser desto mer hypad blir du och till slut kommer spelet aldrig att kunna leva upp till dina förväntningar.

Folk blir besvikna p.g.a att de förhandsbokar spel innan all info finns tillgänglig. Om man blir besviken av ett spel som har varit släppt ett tag tycker jag endast att man har sig själv att skylla, med all info som finns där ute. Du kan t.o.m se en komplett genomspelning av i princip alla spel på Youtube, jag vet inte hur det hade kunnat vara mer transparent än så faktiskt.

Hypad blir man ju bara om det som visas faktiskt verkar bra, om inte så blir man väl inte hypad och köper därmed inte spelet?

Skrivet av GustavA:

Problemet är väl att vi inte vet om det är ett bra köp före vi har betalat de där 1000 kronorna. De flesta andra produkter vet du innan vad du får för något. Men på det stora hela så tycker jag ändå att priserna är på en ok nivå. Kan nog betala 1500 också om spelet är bra och underhåller mer än en kväll.

För var enda spel som släpps så kan du hitta hundratals om inte tusentals videor, genomspelningar, recensioner osv online, så att man på något vis köper grisen i säcken när det gäller spel håller jag definitivt inte håller med om. Jag tycker snarare att man har alla möjligheter i världen att ta reda på vad ett spel är innan man köper det.

Skrivet av submariner:

Tyvärr så blir skräck spel, äventyr spel allt färre då dagens kids endast spelar rollspel och RPG ! Vuxen spel försvinner allt mer då det kommer typ 5 roll spel och 5 samuraj spel verje månad. På ps3/360 tiden var det andra bullar.

Åja, jag hade snarare sagt att det är diverse shooters som kidsen snarare sitter med. RPG's spelar nog väldigt många från de äldre generationerna med.