Inlägg av Remus

Inlägg som Remus har skrivit i forumet

Första gången sen Black Ops 1 som kom för över 9 år sedan så är jag lite intresserad av CoD igen. En anledning är att jag är trött på de två spel jag spelat mest de senaste åren.

Men betan var rolig även om spelet var inte så snyggt och väldigt irriterande med den där grynigheten?? Fick bort det när jag drog ner "film grain" till 0.

Kanske blir ett köp av standard versionen.

Blir garanterat Doom Eternal 22 November!

Funderar på att testa betan på PC iallafall. Börjar bli lite trött på Siege pga:

DDos attacker
Toxic spelare i massor
Fuskare
Många matcher dc:ar eller rage quittar en, oftast i mitt lag så det blir 4vs5 i rankat. Inte glädjande.

Jag förstår inte hur man hinner med detta spelet och verkliga livet. Är väl bara jag kanske. Men jag skulle inte nöja mig med att spela detta spel 3-4 timmar. Känns som man knappt rört spelet då. Skulle behöva 6-8 timmar per dag för att få ut något och hinna med och göra saker i spelet.

Jag och min sambo brukar titta på honom. Mest min sambo dock. Men han är en skön lirare. Verkar genuint vara en väldigt snäll och god människa. Önskar honom all lycka.

Någon som har till PC? Hur är det online? Jag bojkottade de förra MK spelen då de var så jävla dåliga online på PC. Laggigt ospelbart.

Känns som detta kommer vara populärt någon vecka sen kommer det dö ut och folk går tillbaka till Battle for Azeroth.

HYPE!!!!!!!! Gud vad jag har tjatat om det här spelet. Orosmolnen är många! Öppen beta skulle det varit i Våras..... Snart vinter för fan Blizz!! Släpp spelet i år!!!!!!!!!!

Doom 64 till PC köper jag direkt! Älskade det på Nintendo 64an!

Gillar inte att man ser hans ansikte mycket bättre i Eternal... Han skall vara mystisk och anonym som sin son, Masterchief.

Hub, är det typ som i Starcraft 2 + dess expansioner eller Mass Effect spelen där man tillbringar tid emellan banorna/uppdragen?

Fan Netflix är fan otroliga. Hur har detta kunnat blivit såhär? Bäst är också att Netflix släpper alla avsnitt på en gång så man kan sträckkolla flera avsnitt.

@duchovny:

Vad fan?!?!? Diablo 4 låter som ren jävla skit. Fy helvete. Blizzard har kollapsat... Mike Morhaime, Bilbo Baggins var verkligen signalen på att allt är åt helvete med Blizz.

Hur går det för Wc3 reforged???? Enda jag ser fram emot!

Endast intresserad av Warcraft 3 remaken (Reforged) som man inte hört något nytt om på minst 1 månad.... Beta "early 2019"... Det är snart Juli nu SkitBlizzard!!

Förra årets Blizzcon var det sämsta någonsin. Kändes mera som ett Gamescom än ett bombastiskt Blizzcon.

Ser riktigt jävla B ut. Usch och tvi.

Star Wars som universum & franchise är dött. Sista bra filmen av Rogue One. Awakens och Last Jedi var komedifilmer. Rent skit.

Enda som jag skulle vara intresserad av är ett riktigt Knights of the Old Republic spel.

Suck....Nääe. Ett nytt Kotor annars får det tame fan vara.

Men viktigaste frågan är då, hur avancerad är fisk AI:n?

Bojkottade de där spelen med den svarte emo Dante. Väntat på den riktiga skall komma tillbaka!
Bra gjort där Capcom!

Blizzard..... De gamla goda dagarna är borta. Undrar om de ens kommer ha ett Blizzcon i år? Är inte intresserad iallafall. Kommer inte annonseras ut något nytt spel. Kanske några fler mobilspel.

Ser bara fram emot WC3 remastern.

Zombies kommer ALDRIG gå ur tiden.

Biowares forna dagar är över. De gjorde Mass Effect trilogin. Nu kan de gå skilda vägar.