Inlägg av Nehcrom

Inlägg som Nehcrom har skrivit i forumet

Efter att ha spenderat en hel del tid i USA så kom jag fram till att (förutom lösgodis) så är den bästa snacken ostbågar. Ni kanske ni undrar varför det har med saken att göra, det har det inte ville bara skryta

Lemon bar och cheesecake.

Den här går varm just nu:

Så himla glad att denna tråd tar fart igen <3

Som så många andra Dragons dogma 2 ser rätt intressant ut, kommer såklart vänta ett tag för att se om det verkligen är allt de lovar.

Som någon annan skrev, besök naprapat vet att det går att skriva av på friskvård om du har arbete / företag som har sådana förmåner. De brukar vara rätt pricksäkra samt ger dig övningar för att undvika att behöva komma tillbaka.

Lysande, love it!

1000 Mbit/s, 160 kr som läggs på hyran.

Imponerande lista av folk i denna tråd, själv har jag startat alldeles för många men inte klarat av det enda jag kan säga jag klarat av är väl SP-delen av Diablo 4.

Anthem hade en bra grund att bara vara i open-world och flyga omkring var episkt... Hade hoppats de kunde räddat det men ack. Hoppas någon annan spelutvecklare tar konceptet och förfinar.

God jul till Er alla hoppas ni har det bra, äter gott och njuter av ilvets goda!

Finns många versioner av denna men den ifrån -89 är en favorit av "A Christmans Carol".

https://www.themoviedb.org/movie/13189-a-christmas-carol

Det verkar vara brist överlag med blod-donationer kul att de gör något sådant som ovan skrev ser inget negativt med detta alls.

Avstod från att rösta då jag inte spelat det, är ett givet köp när det finns mer moddar ute och priset kanske hoppat ned ett hack.

Har haft otroligt roligt i Skyrim, Fallout etc. och vad jag kan läsa mig till verkar de hålla på det konceptet fast i rymden och det har varit ett vinnande koncept för mig hitintills så ser inte varför det inte skulle hålla i sig

Överlag en soklar 5/5 för min del trots att act 1 är den delen som glänser bäst. Act 2 tyckte jag inte alls lika mycket om dels p.g.a. av en bugg som gjorde att min buff som skyddar mig föll bort så förlorade 2-3 timmar speltid så skippade en bunt saker och gick direkt till act 3.

Har nog spenderat 20-30 timmar med att köra igenom starterzonen för att testa på de olika klasserna (finns säkert en mod som skulle underlätta) så har fått valuta för pengarna. Ser ett antal omspelningar framöver just nu avvaktar jag lite buggfixar m.m.

Föregångaren var en stor favorit och spelade många gånger igenom det, var sedan tidigare en anhängare till white wolfs rollspel så det skadade inte.

Jag håller med många andra hoppas det blir bra tyvärr har mina förväntningar blivit svikna för många gånger den senaste tiden. BG3 hade jag förvisso inga förväntningar av och det är otroligt trevligt lir och vem vet starfield kanske blir otroligt bra så vi ser en trend vända nu?!

Skippade EA men har hållt ögonen på spelet hade inte för avsikt att köpa vid lansering. Kollade dock på streamers som körde i 5-6 timmar och sedan blev det köp.

Har nu spenderat nästan en arbetsvecka i spelet där FOMO gör att jag gör nya karaktärer alldeles för ofta så har knappt upplevt spelet alls.

Har otroligt roligt och lär mig för varje karaktär jag skapar kommer nog sitta kvar i liret ett bra tag så väldigt bra värde för pengarna för min del.

Larian har verkligen proppat in en bunt saker som gör att man kan min-maxxa det mesta även om det inte behövs för en vanlig dödlig att klara av spelet.

Sammanfattningsvis blir betyget som många andra i tråden har kommit fram till: GOTY!

Tack för tipset kört deras addon sedan ett antal år tillbaka så om de kommit med en browser låter episkt.