Inlägg av Sunic

Inlägg som Sunic har skrivit i forumet

12

Så stolt över vinnaren, good game well played.
Folk som är upprörda ska ju inte säga att "spelaren" ska skämmas.
Det är ju personerna som gjort turneringen / spelet.
Liksom göra en sån fet tunering i ett spel som fortfarande har 1000 buggar.

Så jag antar att spelet kommer dö nu

@phi: Haha ah men typ

Xbox Prime

Vart kan man se vilka som vann tävlingen?
Hittar inte så bra på nya versionen utav hemsidan.

Skrivet av DeFeCT:

Det här med CS:GO och FPS har nästan blivit en löjlig topic på många forum, folk som gnäller över att de BARA har 280FPS och borde kunna få ut mer med sin dator osv osv.

Jag är medveten om att CS:GO grafikmotor fungerar bättre, eller att man har ett litet övertag om man har mer FPS, men min fråga är då, hur mycket bättre tror man att man blir pga av det? Är det inte skickligheten så är det mest avgörande?

Är man kass på CS:GO på 150 FPS, så är man förmodligen kass på CS:GO med 350 FPS också.

Klart FPS gör skillnad när det kommer till flytet, men folk som faktiskt gnäller extremt mycket över det, om nån har 120 fps eller andra som har 300fps...

Jag sitter på en rutten laptop på ca 50fps hela tiden, om jag har tur så är den 60-80 ibland, beroende på karta och situation. Men jag är i supreme skillgruppen på MM, enbart för att jag kan spela, och skulle helt klart föredra en riktigt gaming dator igen, men just nu har jag inte den möjligheten.

Men folk har verkligen placebo effekt på allt när det kommer till fps spel, helt klart det suger att spela som jag gör, men som du säger det börjar bli överdrivet.

Deageln är bra helt klart.
Förstår inte folks problem med pistolen.
Men den nya revolvern var sjuk var inte ens kul att spela + att alla använde sig utav smokebuggen för att de är dåliga spelare.

12