Inlägg av ichirin

Inlägg som ichirin har skrivit i forumet

Ett dragon quest-spel baserat på animen centrerad runt Dai som utspelar sig i dragon quest universumet.
Samt en tease på ett nytt spel i dragon warrior monsters / dragon quest monsters serien är på G

Jag har lite svårt att se någon vidare skillnad mellan hur karaktärerna spelade. Blir också lite fundersam varför vi fick en kort mellansekvens där king shark drar sina melee-vapen bara för att fortsätta panga på med sin ärtskjutare efteråt

Spelar om Fallout 2, fallout new vegas, borderlands 2, påbörjar en ME-trilogi, påbörjar en dragon age trilogi mm nästan varje år

Lyssnar man på Hellenas rant så framgår att 4000dollar var vad hon skulle fått efter att gått till toppen med förfrågan ifall ersättningsförslaget var korrekt.
Vad första ersättningen låg på vet vi inte, dock lite lönlöst att diskutera ifall vi inte vet vad Jennifer fick för samma roll.

Jag är förvånad över att en viss råttliknande ras som kan eller inte kan finnas i Warhammers universum beroende på vem du frågar inte finns representerad

Senaste animerade kortfilmen om OW2 nyaste karaktär Kiriko kom nyligt ut

Riktigt snygg, och för tankarna lite grann mot Jin Mori från God of highschool när hon aktiverar sin ultimate.
Ja jag vet att Jin Mori är Son Wukong och inte kitsune / fox spirit, men det är lite samma tema blått och soundtracks är liknande.

Spelet är primärt co-op för 4 spelare, det går såklart att spela single player med bottar eller att fylla ut resterande co-op platser med bottar.
Framgår inte riktigt av dessa klassintron men likt Vermintide så är det lättare att tänka sig spelet som Left for dead i Warhammer-universumet. Vermintide i fantasy/old world varianten och kommande Darktide i 40k-universumet.

Sonic är alltså numera en Vault Hunter?

Ser ut som att Order tide verkar dominera. Värt att notera att det är minor factions från chaos sidan som lyckas bäst, antagligen för att AI inte designerar de som major threats?

Jag har inte letat nämvärt men jag är ändå besviken över bristen på rykten och spekulationer över vad kvällen har att bjuda på.
Vad om något har ni andra hört?

Med bara timmar kvar så är jag fortfarande inte säker på ifall jag vill spela Volkmar, Grombrindal, N'kari eller Grimgore i min första IE-kampanj. Grimgore kanske blir mer intressant efter Darklands blir populerat av chaos dwarfs. Eventuellt så spelar jag en champion of chaos zanbaijin-kampanj först för att se deras handling från början till slut.

Skrivet av Joakim Bennet:

Väntar nog på det skarpa släppet, men då blir det Ogres eller döda pirater.

De har dock klargjort flertal gånger att dagens släpp inte bör ses som en klassisk Beta. Beta-flaggen de släpper IE med idag är mer som en markering för att klargöra att de kommer fortsätta uppdatera och balansera läget under en längre tid å inte bara släppa läget å sedan gå vidare oavsett skick.

Titans Quest 2?

Fatshark försenar Darktide ca 2 månader till November 30 släpp istället.
Förseningen verkar dessutom påverka konsollsläpp ännu mer då de endast annonserat ut datum för PC för tillfället

https://twitter.com/Darktide40K/status/1552685635219210240

Skall tilläggas att Immortal Empires släpps live 23 Augusti, men att de väljer att kalla den för beta då den, likt Mortal Empires från tvåan, antagligen kommer gå igenom flera ändringar genom patcher och för att folk inte ska tro att första iterationen av IE är den slutgiltiga definitiva versionen.

World of Warcraft: Dragonflight Alpha NDA släppte idag kl18
Warhammer 3 Immortal Empires battles och Warriors of chaos rework NDA släppte idag, delvis

Jag vill minnas att hon minsann sa att det var en självständig studio, både före och efter det kom fram att den finansierats av Sony. Undrar vad hon säger nu när hon officiellt går under sonys namn.

https://youtu.be/MxLNdLplfs4

"Hideo Kojima mistaken for Shinzo Abe’s assassin"

Hideo Kojima i svängen felaktigt på helt fel sätt.

Jag gillar ju verkligen Fallout 1, 2 och New vegas. Så Amerikansk västkust är såklart dit jag lutar mest. Antingen en return to sydväst med NCR i spets eller Seattle med lite mer nordväst