Inlägg av jakub.banach.982

Inlägg som jakub.banach.982 har skrivit i forumet

1
Skrivet av dTexN:

Ni som lämnat pubg, testa komma tillbaks. Gjorde det för månad sen och det är riktigt bra just nu. Nya borde också passa på, halva priset. 😁

Håller med. Testade nyss. Alla sjuka framerate drops var borta, bla. Går åt rätt håll.

Skrivet av vuze2143:

Har problemet med att min CpU ligger på 100%. Kan pendla från 140 till 40 fps...

Testa stänga av Spel-DVR, löste mina framedrops. Ser inget problem med att cpu-belastningen ligger på 100 %, det gör det för er flesta som inte har en snabb I7.

Tyckte det var kul. Bra känsla i vapnen. Kul gameplay. Det här med att spelet bygger mer på samarbete är en bra tanke, men vi får se hur det funkar i praktiken.

Ett tips är att kolla sin mail ordentligt, min nyckel låg bland kampanjer på gmailen, missade den halva dan.

Flyter fint i ultra på GTX 1080. Inga netcodeproblwm öht.

Don't feed it!

Skrivet av FRULZ:

Men vadå, hon försattes i koma? Låt henne ligga i respirator i ett par månader så kanske hon vaknar igen som Schumacher gjorde!

Gissningsvis var hon hjärndöd, det var inte Schumi. Syrebristskador har tyvärr generellt dålig prognos. Sannolikt står det också fel, hon var nog snarare i koma från början "än försattes i det" även om man ofta söver ner i början för att skydda hjärnan.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Lurigt. Ser klart ut som en WW2-rock han har på sig. Inte nåt exoskekett iaf. Också spekulationer att ljudet man hör initialt är supervapnet från BC2 och att det kan röra sig om BC3.

Skrivet av svidishkaboj:

Hade gärna sett att det skulle utspela sig i ett alternativt universum där kalla kriget utbröt till ett tredje världskrig under 1960/70-talet och möjligtvis in på 1980/90-talet med.
Det om något hade varit att "ta ut svängarna" lite, men inte för mycket.
Drömma kan man...

Precis vad jag tänkt!

Verkar ju fejk ja. Dessutom svårt att tänka mig att de skjutit upp releasen nästan ett halvår till mars -17 bara sådär. Bilden på omslaget ser också osannolikt ospecifik ut, även om den som fejkat förstås vill få oss att koppla den till räknaren från EA's battlefieldsida.

Snyggt och mäktigt. Faktiskt rätt bra netcode, har inga problem med rubberbandning och liknande.

Däremot känns det när jag kommer från BF4 lite väl arkadigt och konsolanpassat för min smak. Kommer nog dock köpa det till slut ändå.

Skrivet av fantomsmurfen:

Jag tycker det verkar lovande. Många som gnäller tycks vilja att det skulle vara precis som Battlefield men med Star Wars tema. Samtidigt vill alla att det inte ska vara som Battlefield. Och det är det inte. Efter att ha spelat BO3 betan som var bajs känns detta som ett givet köp. Men lite synd att det inte är någon singleplayer kampanj.

För mig flyter det ungefär som BF4 på respektive inställningar, så "kraven" verkar vara ordentligt överdrivna.

Allt from sista planerade dlc:tt skall vara gratis. De har precis släppt en nattbana och minst två andra banor är på gång.

Man måste ge DICE en eloge för att de fortfarande släpper banor och större patchar där de bland annat ändra så stora grejer som tickrate. De lägger ner mycket jobb och spelet blir bara bättre. Fast om jag ska vara ärlig tror jag inte att de gör det bara flr goodwill utan för att de testar och utvecklar till BF5 som de själva insett att de inte får misslyckas med. Tror att de insett vikten av att BF5 blir bra för seriens överlevnad och att BF4 är används lite som lång beta. Isåfall är det rätt smart och jag klagar inte

Det jag i dagsläget tycker är roligast är BF4. Men man har ju kul minnen med allt från Desert Combat till 3:an, mest imponerad var jag över 3:an när den kom även om jag hade sjuka problem med att ens starta spelet i veckor.

Skrivet av Ducci:

Tycker de ska satsa på en ny spel motor, frostbite har inte kunnat leverera sen BF:BC1 allt efter har bara blivit trasigare och känts halv färdigt.

Släng in DX12 i Frostbite se hur mycket jag bryr mig, när jag står i skydd och kulorna går runt hörn.

Jag är dock rätt säker på att grafikmotorn frostbite inte orsakar netcodeproblemen i bf, det ät väl ändå ett separat system. Tycker det är en fin grafikmotor med bra kompromiss mellan prestanda och grafik, men behöver väl uppdateras rätt snart.

1