Inlägg av anon2400

Inlägg som anon2400 har skrivit i forumet

Skrivet av Mania_C:

doom3 motorn med extra shaders och Dx10 godis om ni frågar mig...

"John Carmack mentioned in his keynote at QuakeCon 2007 that the id Tech 5 engine will be OpenGL based, thus not requiring DirectX 10 to run."

Tack John

Skrivet av djsteffo:

Verkar vara någon sorts såg i baren... vad är det för kalas egentligen?

Det står en Mr Handy i baren. Antar att sågen är en high tech milk-shakeblandararm eller nåt

Är det hälften så bra som orginalet blir det lätt ett köp.

Sedan ett tag tillbaka ser GM-supporten till att man får tillbaka sina prylar om man blir scammad, så trada på bara!

Gjorde samma sak nyligen. Det är förvånande snyggt ibland.
Jag gillar speciellt modellerna (både stogg och marines) och alla skärmar/konsoller/prylar överallt.
Kul med Peter Stormares röst för tysken också

Skrivet av Mahlberg:

I teorin så har ps3an mycket mer processorkraft fast i praktiken så är skillnaden nästintill försummbar i de flesta spel.

Är det inte snarare så att den i teorin har lite mer processorkraft men i praktiken påfallande ofta presterar sämre?

Detta baserar jag på uttalanden som de i nyheten, annat jag hört från bl.a tjockis-Gabe och Carmack och vad jag sett själv i spel (Assassins Creed).

Jag har också fått för mig att ps3an är lite jobbig pga att det är svårt att parallellisera samt att den har lite mindre minne över.

Läxa gärna upp mig.

Sorry, det var rätt dumt förklarat av mig märkte jag nu när jag testade lite.

Testa att springa runt ett hörn åt höger, ta ut svängen så mycket som möjligt (inte så noga om det är ett hörn eller inte, men du ska svänga åt höger iaf). Strax efter att du börjar svänga hoppar du och när du är i luften börjar du hålla inne strafe höger. Sen är det bara att fortsätta att hoppa medans du håller inne strafe höger och vrider musen åt höger.

När du har börjat strafa och hoppa behöver du bara vrida musen åt höger lite lite i taget (om du inte är påväg in i en vägg eller ner i voiden eller nåt).

Ungefär det tänket är det som gäller i q3 (för mig iaf). I 2an också tror jag men det var ruskigt längesedan nu.

Har du q3 kan du testa detta runt böjen som är nedanför railgun på q3dm6.

I q2 kan du försöka hoppa armor-->låda-->mega health på q2dm1. Här är det lättare att börja strafa före eller samtidigt som du börjar vrida åt höger. Du får alltså stå vriden litegranna åt vänster så att du kan gå framåt, strafa höger och vrida musen åt höger en liten bit innan du hoppar.

q1 vettifan... hoppa runt på dm6?

Frågan är om detta hjälper eller bara krånglar till det

Har du modden OSP finns kommandot /ch_drawspeed 1 för att visa hur fort du rör dig. Kanske kan hjälpa lite. Tror inte det funkar utan OSP.

edit: Ja just det, precis som jingai skrev så får man byta vilket håll man strafar åt och vrida och ha sig lite. Om man inte har en bana som är enbart högersväng

Ptja

Det bästa sättet skulle jag gissa är om någon kan visa dig IRL. Alltså en elit polare som kan visa på datorn, inte strafehoppa ute på gatan

Har du ingen kompis att titta på kan det nog hjälpa att titta på nåt filmklipp ("trick jump" filmer är mest massa rocketjumps enligt min erfarenhet. Kanske typ en ctf match på demo eller nåt?)

Utöver det är det nog bara att springa framåt, titta lite åt sidan, strafa åt andra hållet och hoppa. På repeat tills du hajjar hur det funkar. Det gör du garanterat efter ett tag.

edit: Se till att guiden du läser är för rätt spel. Speciellt orginalquakens strafejump skiljer sig en del från iaf 2ans och 3ans (utan moddar).

"live" :/ bu för användandet av dessa buzz words. Passar iofs ganska bra just här men jag kan inte låta bli att sura lite.

Quake zero heter det som är i görningen nu om jag har förstått rätt. Det ska bygga på idén att man startar det direkt från webläsaren (starta från webläsaren, inte spela i webläsaren) och kommer igång med spelandet snabbt och lätt. Tror det ska bli q3 igen mer eller mindre? Carmack drog lite info i sin Keynote på förra årets Quakecon: http://youtube.com/results?search_query=carmack+keynote&searc...
Kommer inte ihåg var i keynoten det är men den är intressant så se hela.

Skrivet av ptr:

håller med här med!

började förövrigt spela nes-versionen här om veckan haha trevlig överaskning det här. Såg grymt roligt ut.

hur är det i slutet förresten, mötte man hitler eller något sådant eller hur var det? och om det var så kommer man fortfarande göra det?

Har kollat på trailern några gånger till nu och det här kan bli hur bra som helst

Ärligt talat kan jag inte komma ihåg senast en trailer gjorde mig så sugen på ett spel. Musiken är kanon också. Hoppas all musik i spelet är den typen av remix av orginalen och inte bara nya grejer.

EU och US versionerna är censurerade, så inga nazireferenser där. Japan versionen däremot, har svastikor och hitler som slutboss.

Hans huvud sprängs.

Verkar sjukt bra

Skrivet av CastorFiber:

Vad är det viktiga?

Otippad fråga?

Här är en del av artikeln som jag tycker sammanfattar ganska bra vad det handlar om. Det var vad jag hoppades att någon skulle ha något att säga om. Två eller tre av inläggen levde upp till min förhoppning.

Skrivet av En minoritet(?):

Då valet står mellan rätten att förfoga över våra verk, eller de drakoniska lagar som krävs för att garantera den rätten, så blir valet solklart. Reducera upphovsrätten till att bara omfatta kommersiell verksamhet och legalisera ideell fildelning omedelbart.

Tråkigt att det hela alltid reduceras till "Snorungar! Nu kommer inte George Michael tjäna några pengar!". Det är ju inte alls vad det handlar om här. Har ni alla pappor som äger skivbolag? Läs artikeln igen och reflektera lite över det viktiga istället.

Over and out.

Skrivet av huxflux:

castor, han är en pirat förstår du väl

Ok, så vi har en lista full med okända "artister" som är för fildelning. När jag började använda mig av internet nån gång på 90-talet fanns det en site där man faktiskt kunde ladda ner gratis mp3:or. Sidan användes av band som ville nå ut med sin musik.
Den här typen av sidor finns säkert än, så det är ju bara att de delar ut sin musik på den typen av siter och låter andras musik vara så är det ok sen, eller?

Läs gärna artikeln.

Skrivet av PurreSnurre:
Skrivet av repet:

Ser minst ett namn värt att notera för fz-läsare.

Tänker vi på samma gubbe, så är det bara en som har näästan samma namn. Det är väl det enda intressanta.

Är det så? Va synd

edit: Ja så är det. Det skiljer ju faktiskt hela 2 bokstäver.

Det kreativa Sverige står inte enat mot fildelning.

Mycket trevlig artikel i debatten som aldrig dör:

http://www.expressen.se/debatt/1.1006112/ingen-fildelarjakt-i...

Ser minst ett namn värt att notera för fz-läsare.

Ber om ursäkt om detta redan tagits upp.

Castor, självklart är hysterin överdriven. Precis som all annan hysteri man kan läsa om i aftonbladet (det är väl ett par-tre nya i veckan minst? hyst hyst hyst). Anledningen att man nu kanske skippar ICA-kött ett tag är ju för att det är det mest enkla och effektiva sättet att protestera som konsument, inte (bara) för att man är rädd för att få i sig dåligt kött. Hoppas jag iaf.