Inlägg av anon2400

Inlägg som anon2400 har skrivit i forumet

Skrivet av Draftnik:

Fungerar 32bitars applikationer i 64bit miljö? Jag har inte orkat ta steget över än men funderar på att göra det snart så det vore trevligt att veta.

Ja!

Skrivet av Ebeeto:
Skrivet av repet:
Skrivet av Ebeeto:

Att ventilera sina känslor kring grotesk kapitalism är helt okej enligt mig i alla fall...

Jäää! Jävlar vilken grotesk kapitalism! Har du levt i en liten dataspelslåda sen du lärde dig vad ordet kapitalism betydde?

Skrivet av Ebeeto:

Vi går närmare och närmare storföretagens mikrotransaktionsutopi där man måste köpa halva spelet i efterhand. Don't say i didn't warn ya'll...

-_-

-_- på dej själv.

Spelföretagen säljer pissiga add-ons för att folk köper dem. Ju fler som köper skräpet, ju fler tetiga tillägg släpps. Xbox LIVE Marketplace har blivit en latrintank av skräptillägg av typen "ändra färg på vapnen" som det krävs pengar för. Så fort man tar betalt för en tjänst som inte kostar någonting från försäljarens håll så ska man hålla sig borta.

Berätta nu hur du tänkte kring det här istället för att göra fula grimaser. Är det inte alarmerande att konsumenterna i allt större utsträckning accepterar extrakostnader för helt infantila funktioner som egentligen inte alls behövs eller som i alla fall borde vara gratis från början?

Aa det är helt sjukt. Grotesk kapitalism osv. Det som är mest sjukt är vilken stenkoll du har. Tur att du, allvetande Ebeeto, förvarnar oss som inte har lyckats greppa vilken otroligt dyster situation vi befinner oss i. Mina tankar går till alla de barn som kommer råka illa ut i gamingdjungeln de kommande åren.

I thank thee kind sir.

Skrivet av Ebeeto:

Att ventilera sina känslor kring grotesk kapitalism är helt okej enligt mig i alla fall...

Jäää! Jävlar vilken grotesk kapitalism! Har du levt i en liten dataspelslåda sen du lärde dig vad ordet kapitalism betydde?

Skrivet av Ebeeto:

Vi går närmare och närmare storföretagens mikrotransaktionsutopi där man måste köpa halva spelet i efterhand. Don't say i didn't warn ya'll...

-_-

Skrivet av Ballong:

lol

quake live är ju exakt som quake 3, enda skillnaden är att dom har tat bort nåra av gamla banorna och tat med dom sämsta banorna från q3.

och att man kan inte stänga av att skärmen skakar som fan när man blir träffad.

Är dom seriös eller?

seta cg_kickscale "0" // Stops the screen from shaking when taking damage

Rekommenderar den här tråden på officiella forumet. Jag kör med en något mekad version av hans cfg och det funkar fan hur bra som helst.

Skitbra spel. Gör ett till.

ARGH!
En stor jävla Marky Mark som inte ens försvinner när man scrollar ner

DET GÅR FETBORT

Skrivet av Snake:

En kines betalar idag 2$ i månadskostnad.

Det där drog du bara ur röven va?

Såvitt jag vet kostar det $4 för 66 timmar speltid.

Tycker det ser riktigt urtrist ut. QTE är i min mening den mest fantasilösa skiten man kan slänga in i ett spel. Grafiken verkar inget vidare heller med dagens mått.

Skrivet av marcusn:

jag tycker att det verkar väldigt lovande.
lite skeptisk till att man inte kan välja förstapersonsperspektiv.

WHAT?

*svär och kollar upp*

edit:

Skrivet av shacknews:

first-person view can be eventually obtained "if really wanted," though it is currently unclear if that means the perspective is an earned option, a purchasable feature, or may be added in a patch.

Det går ju inte att spela ett sånthär spel i third-person? wtf! Detta hade jag missat helt.

Skrivet av MrLongbow:

Jag kollade upp några kristna låtar efter sett detta och jag måste säga att denna är riktigt bra. Lyssnar mest till Metal men tror jag ska ladda ner denna från Itunes nu

Haha fan vilken äcklig överproducerad smörja.
Det var bara jävligt dåligt.

Skrivet av Master_johan:

är det något multiplayer på pc?

Skrivet av zauii89:

Undrar också om det finns något MP i PC versionen.
(online då alltså inte nåt jävla splitscreen )

Multiplayer finns, men enbart offline. Gäller både PC- och konsolversioner.

Skrivet av Tompa:

Repet: jag rörde ihop datumen (lätt hänt kring midnatt) och upptäckte när jag skrev att det redan fanns ute på annat håll. Nyheten är fixad, tack för rättelserna.

Ja visst är det. Jag gjorde detsamma. Fast med "moderatorn som skrev i tråden" menade jag Capcom snubben. Han skrev nåt i stil med "imorrn kl 8 PST" fast han borde skrivit "idag" eftersom klockan var efter midnatt när han skrev det.

Skrivet av left4dead:

Behöver man typ ett program som steam för att kunna lira? Fungerar det om man använder en 360-kontroll till PC'n?

Jag var tvungen att använda GamersGate Downloader för att ladda ner det men det går att spela utan att köra någon programvara från GamersGate. Såvida det inte rullar något hemligt i bakgrunden.

Jag spelar med min 360-kontroll. Den stöds fullt ut. I tutorials osv visas en 360-kontroll när man ska lära sig vilka knappar att trycka på.

"Men väntan på en ny försäljare blev kort"

Innebar detta verkligen någon extra väntan alls? Som jag förstod det var det bestämt sedan tidigare att det skulle säljas via GamersGate och Direct2Drive.
Jag köpte spelet via GamersGate tidigare idag. Det funkade hyfsat men jag var tvungen att skaffa ett PayPal konto :/

Spelet är helt jävla underbart.

edit: igår blir det ju faktiskt eftersom klockan är efter midnatt. det verkar som att moderatorn som skrev i tråden missade det? aja, skit samma. köp!

edit: oj. sorry

"Earlier, which once had a great crowd of players, it is now equally ödsligt as in a norrländsk inlandsby."

( http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=85041 )

Skrivet av HYBRiS:

Det var mer de direkta felaktigheterna från videon, där de hävdade att detta var första gången på 20 år som man kunde återbesöka Bionic Commando och att orginalspelet hade gälla färger, utan att specifikt mena just NES-titeln, som jag håller med om verkar vara deras valda förlaga.
Vet inte, men känns lite som ignorans gentemot de andra versioner av Bionic Commando som funnits.
I synnerhet, då den egentliga ursprungliga Bionic Commando var ett arkadspel året innan (1987), och som skiljde sig från NES-versionen

Tittade på första klippet igen nu. Han lägger ju första halvminuten på att förklara att det är just NES-versionen det handlar om ("of course it's not the original game" säger han t.o.m. där). Det skulle inte förvåna mig om det handlar om total ignorans av andra versioner av Bionic Commando. Tummen upp för det tycker jag.

"People have been waiting for 20 years for a sequel or remake of this game" säger han. Eftersom det är NES-versionen de pratar om i hela klippet innan det citatet känns det ganska uppenbart att det är det han menar där också.

Var tvungen att ta bort din länk, det strulade med quote-funktionen.

Skrivet av HYBRiS:

Kul filmer, men tyvärr verkar de inte ha faktaresearchat allt för mycket om Bionic Commando.
Det HAR faktiskt gjorts uppföljare tidigare. Även så sent som år 2000. Och alla versionerna av orginalspelet hade inte lika gälla färger. Ta tex Amigaversionen som skiljer sig helt.

Rätta mig om jag har fel, men detta är såvitt jag vet en remake av NES-klassikern. Inte en "uppföljare" (i den mening jag använder ordet) eller en remake av det första Bionic Commando-liret.
Tror inte det finns något att klaga på i deras research. Googla kan ju t.o.m morsan göra liksom

Skrivet av HYBRiS:

Hur som, så var det kul att få lite inblick i Grin och det är nog nu helt utan tvivel att Bionic Commando: Rearmed kommer rocka hårt!

Agreed.

Skrivet av xhosa:

Det sköna är ju att om det hade varit något annat spel hade ni sagt "Men lol har det inte hänt mera på 10år?

Men nu är det en uppföljare till Diablo 2, inte en uppföljare till "något annat spel". Är det frustrerande för dig att vi inte reagerar på samma sätt som om det hade varit "något annat spel"?

Jag tycker at D1+2 är sjukt underhållande spel. Samma skit i ny förpackning var i det här fallet precis vad jag ville ha (men jag får mer och det är bra ). Går det att fatta?

Skrivet av xhosa:

Titta bara på vad som hände med super mario spelen på 10 år..... Samma koncept, helt nytt spel, om det är bättre eller sämmre får ni ju själva avgöra.

Hej då

Alltså... rösten! Fixa! Lyssna på dig själv. Vem pratar så? Sjukt överdrivet och tillgjort.

Förlåt. Det var tvunget att sägas.

Recensionen var kanon i övrigt. Funderar starkt på att köpa spelet.

John sa gay!
John sa gay!

Jag tycker att han låter helt jävla jättenormal men som fysikprogrammerare borde han jobba lite på att se nördigare ut.

Mindre ovärda kommentarer:
Ganska meningslöst klipp
Jag är positivt inställd till att ni visar upp svenska spelutvecklarproffs
Ge oss en intervju istället (på video)