Inlägg av c-row

Inlägg som c-row har skrivit i forumet

Magierna för att öppna kraftfält får man mot slutet av spelet.

och teleport stenarna får man

av diverse ödle fiender som springer runt i världen i slutet av spelet också

Ja det är ett tips. Ät inte upp alla Ogre roots och andra växter som ger +1 till nån stats. Spara dem och lär er Alchemy och gör potions av dem istället så får ni +5 istället för +1.

Jag klarade spelet igår. Jag gillade starkt att det var skitsvårt i början innan man fick kläm på fightingen och så. Det känndes som att man verkligen var en liten nolla som inte kan mycket om fighting och blivit strandad på en ö.

Bice! Jag ville ju vinna.

Grattis!

heh jo det är det jag brukar köra, bjosarn.

Men det är en sångtext från österlen-bandet Happy Hour

Receptet det är enkelt:
Ta två piggelin
och så sänker du ner dem
i mycke brännevin
och fylla opp med socker dricka
nästa steg det är och dricka

Piggelina grogg! det är livets dryck, en gåva från ovan!

När jag är i Malmö så brukar jag gå förbi P-huset Anna (en vägg där det är lagligt att måla på) och kolla in alla de nya fräsiga målningarna folk har gjort.

När folk lägger ner tid på graffitin och inte bara klottrar ner nån nått muppig halvt oläslig text för att "märka sitt revir" tycker jag att det är hur bra som helst med graffiti.
Tycker att det är synd att de städar bort det ifrån broar och andra jättetråkiga gråa allmänna väggar.

Själv kör jag sånthär.
http://www.wowhead.com/?talent#sVZV0tAMuMGsIufdtsM:pN0Vcm

Jag är nydingad 80 själv så det är inget raidande för mig ännu. så därför vill jag kunna debuffa bossarna jag tankar själv så mycket som möjligt med Vindication och dyligt istället för att förlita mig på att nån annan i gruppen kan.

Med glyphs är Divine Plea ett måste. Den har man ju igång nästan hela tiden, så 3% mindre skada. jatack.

Annars är väll Seal of Vengance glyphen sjysst för att få upp threat. Den kör jag inte själv med då jag AOE grindar mycket fortfarande.

Är det där Wrex på bilden? han ser lite för snäll ut tycker jag

Ska bli riktigt nice att ösa sen när det kommer

hmm. antar att du redan har sänkt alla grafikinställningarna.

annars hittade jag en tråd på mmo-champion med massa macro tips. du kan ju testa dem

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=44047.0

Mmkay. Ser väll bra ut. Svårt att säga hur bra det funkar med enbart bilder, men skönt att se att man kan söka på kartor till spelet. Nånting man verkligen saknar i Warcraft3 när man vill spela den där TDn på lanet som man inte riktigt vet hur många spelare den är inlagd som

Tolv minuter med Diablo III-munken

Mja den klassen verkar inte allt för intressant.
Det finns säkert nån djupart spelmekanik som inte riktigt syns, som assassin's sparkar och klo-attacker i d2 t.ex, så bra på film.

Riktigt intressant tolkning får man säga

København Lufth/Kastrup

Kollade upp vad det kostar att åka tåg ifrån köpenhamn till lund åt en amerikansk kompis och pusslade om lite i sökningen

FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU!
I just lost the game.

Japp. Man krashar med en zeppelinare och träffar en nybilven präst som tror att man är reinkarnationen av en gammal alv som fördrev en gammal onska som profesian säger ska återkomma.

Jag skulle rekomendera #Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura. Lånade det av en kompis i veckan och kan knappt slita mig. Är ifrån 2001 så det är en del grejor man retar sig på som man är van vid i modernare spel, men det vänjer man sig vid rätt snabbt.

Utspelar sig under en industriell revolution i en magisk värld vilket är rätt intressant tema tycker jag.
Väldigt fritt att utveckla sin karaktär och sjysst story

Hur ordförrådet i Scribblenauts blev till

låter spännande. undra om de verkligen lyckats göra så många alternativ som det verkar eller om det är lite mer bundet som det brukar bli i spel där de skryter om att man kan göra allt

Låter som en trevlig idé. Men helt som i vanilj wow lär det väll inte bli eftersom alla klasserna har gjorts om och fått nya talanger som inte riktigt är balanserade för lvl60.

Men lycka till med projektet

Hoppas det är som i KOTOR2 när man skapar ett nytt spel att man får välja hur man spelade ettan så att man får en korrekt fortsättning med rätt personer i liv och så