Inlägg av qayotee

Inlägg som qayotee har skrivit i forumet

Skrivet av yoobzzz:

som rubriken lyder vilket/vilka tycker ni är det bästa gratis spelet till pc som inte är något closed beta?

Garanterat Roulette. Går att spela demo med gratispengar :). Extremt kul att testa olika strategier och se hur det går. Även kul att komma på egna. Kan sitta hur många timmar som helst och bara läsa om strategier, testa dom och sedan se hur det funkar.

Även poker och blackjack är kul, och går också att spela gratis. HF!

Skrivet av Sadako:

Big Fucking Encounter!?

Du printade ner mina tankar

Riktigt bra trailer som gör mig såå sugen

Oj det är bra årsinkomster för sport. Det var lite mer än jag hade tippat

"Those who are good on the attack maneuver in the heights of th e skies, making it impossible for opponents to prepare for them. If no one can prepare for your, then where you attack is unguarded. Those who are good on the defense hide in the depths of the earth, making it impossible for opponents to fathom them. If you are unfathomable, then what you guard is not attacked by opponents."

Snötäckta vägar möter virvlande dammoln i Nail'd

Ser ut att vara ett extremare Pure, och Pure var skoj

Min favoritregissör till mitt favoritmedia, ja tack

Det här var något vädligt väldigt annorlunda. Kan dom hålla det på den här nivån under hela spelet så hänger jag på hela vägen. Total inlevelse

Hade skitskoj med ettan och ser verkligen fram emot 2:an!

Hur kan man klaga på en valmöjlighet...förstår inte

"Betyget blir 4/5 där längden på spelet..."

Skrattet kom fort

Spännande initiativ och det känns som framtiden om det nu funkar smärtfritt. Framför allt coolt för de mobila enheterna i dagens läge.

Garanterade skratt gillar vi. Sen att det är en stor del av barndomen gör det ju inte sämre. Ska bli väldigt intressant att följa kommentarerna från Gilbert och co

Exakt! Ge mervärde för köpt vara istället mindrevärde som det blivit de senaste åren för många

Är han inte skapad utifrån: http://sv.wikipedia.org/wiki/Jack_Shephard redan ...:)

Vad ska man lita på: Nyheten eller spelinformationen som säger det motsatta "EA har bekräftat att det inte blir något Dead Space 2 till pc. "

Half-Life 3 eller CS 2 från Valve danke schön

Activision är det äckligaste vi har i spelbranschen. "What goes around, comes around"

Skrivet av RazorShard:

Lustigt. Innan spelet släpptes så visades det ju upp en massa trailers där bl.a John Cameron satt och berättade hur nära filmskaparna och spelskaparna hade samarbetat.

Undrar hur länge det dröjer innan det går upp för filmskapare och spelskapare att ett bra filmmanus inte automatiskt är lika med ett bra underlag för ett spel och vice versa.

Ett utav de få exemplen där det har fungerat är Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay & Dark Athena. Men där har man ju också valt att inte försöka krysta fram spel som följer filmerna utan tagit fram ett manus som är anpassat för spel och som berättar delar av Riddicks historia som kompletterar filmerna.

Exakt, är det något man minns från Avatar the game så är det att samarbetet var fantastiskt. Redan från början fanns ett nära samarbete bla bla. Tror han att vi har minne som guldfiskar eller.

Hahahaha yes! Nu lever jag verkligen i drömmen. Precis vad jag har efterfrågat även om jag helst sett det på Steam. Men damn, äntligen får jag lira med musik och slipper fixa och trixa i åratal för att ens få spela det. Cutter I love you, I'm coming babe!