Inlägg av rekvim

Inlägg som rekvim har skrivit i forumet

Om jag bara skulle följa hjärtat skulle jag säga DS3 bara för att det var med den jag fick spel Skate, plus att det var den första och enda kontroll som jag öppnat upp och reparerat själv. Kan inte svära på att den funkade bättre efter min så kallade reparation men funkade gjorde den.

Kort svar: DS4

@Renfis: Tar gärna Project CARS 2 om det är möjligt?

Undrar om alla passivt aggressiva människor här inne ens spelat spelet så pass att dom stött på utmaningen och belöningen med spelet. Eller ni kanske bara ignorerar spelet för att barn spelar det, finns skins och den största personligheten i spelet går er på nerverna. För om man spelar spelet med kompisar i pre-mades, solo, eller squad/duos med randoms men utan voicechat, undrar jag hur ni stöter på dom här 'barnen' ni talar om. Hoppas ni inte dömer ett spel baserat bara på nyhetsartiklar och sociala medier.

Kan köpa att folk inte gillar spelet. Men tror ni vet vad jag inte köper, attityden.

Ja, jag är väl medveten om att min egen kommentar är passivt aggressiv.

Första spelet sedan Quake 3, främst Rocket Arena, som jag känner att jag verkligen vill bra på och utvecklas i. Finns mycket att lära sig och känns som att skilltaket höjs ju bättre man blir. Extremt tillfredsställande spel när det går bra i det så förstår att många spelar.

"Green Day Packers" Var den avsiktlig?

Att se Calle uttrycka sina åsikter är en fröjd. Sitter vid arbetsbänken med båda händer under hakan och släpper ut en sån där suck som bara en förälskad tonåring kan. Njutbart!

Om jag bara kunde vara hälften så bra på att få mina åsikter i huvudet att bli till ord...

It's over 9000!

Man
28

@Fr0gg0.: 13 Assassins är helt fantastisk. Kan fan inte den senaste du länkade. Missat litegrann av den asiatiska dock. Chaser såg jag rätt nyligt som var bra och I Saw the Devil som var makalös. Men Memories of murder är en favorit alla kategorier. Kul med folk som uppskattar den asiatiska filmmarknaden

@SenseMaker: Hehe, fortsätter lite i samma ådra bara för att jag vill se att folk inte missa denna pärla bland filmer.

@SenseMaker: Yay Ichi The Killer? Stök

@SenseMaker: Kör själv också bara IMG. Det ska funka alldeles utmärkt. Inte läge att ge upp nu, we need all the contenders we can get

@SenseMaker: Aldrig provat köra via el telefonos, så vetefan hur man går tillväga!

@SenseMaker: Precisemo!

@Fr0gg0.: Det har du nog helt klart rätt i. Så är väl lika bra att köra på då med andra ord

@Fr0gg0.: Vet inte om det finns riktlinjer om att svara så tätt inpå sitt senaste men... Screamers?

@Fr0gg0.: Dumt att jag gjorde så man såg namnet i bildlänken. Äsch, du hade satt den ändå!

Tvärsäker på mitt svar så postar nästa.

@woodblock: Predator