Inlägg av N00bTr00per

Inlägg som N00bTr00per har skrivit i forumet

Mina mest minnesvärda rymdspel måste vara The Dig och Masseffekt 1-3. Äventyr och utforskande på två vitt skilda sätt, men med samma mystik. det är nog det som är gemensamt för de rymdäventyr som fastnat bäst hos mig.

Tjaba,
Du har ju hela 4 M.2 platser på det kortet! Antar att du vill börja med en. Om du inte vill spendera allt för mycket pengar så skulle jag satsa på något sådant här för den PCI-E 4.0 platsen som finns på kortet:
https://www.webhallen.com/se/product/324720-Samsung-980-Pro-s...
Sen är det ju fråga om hur mycket utrymme du behöver. Men oavsett vad så fungerar storleken M.2 2280 för alla 4 platser på kortet.
Lycka till!

Chromecast fungerar ju så att du kan styra den från mobilen, men den streamar själv mot internet. Så är den ansluten med kabel så använder den kabelburet internet för att streama. Det spelar ingen roll då om du använder mobilen för att casta. Men om du kör skärmdubblering från mobilen till chromecast så görs det över WiFi från din mobil och kabel via din router till chromecast. Låter snarare som problem med chromecasten eller anslutningen till den.

Kan man be och få en nyckel tack!

@stesva och @3rik
CK3 har en grrrym Tutorial. Den är djupgående och du kan fortsätta leka utifrån den tills du känner dig redo att starta en ny omgång.
Finns en introduktion via Paradox Interactives youtube också: https://www.youtube.com/playlist?list=PL_3rLv22kp6T7YGF35GcXg...

Hej hopp! Drar ut en liten giveaway. Först till kvarn till koden. Men snälla, har du tagit koden så svara i tråden.
Stellaris från bästa Paradox Interactive, inlöses på gog.com och är överbliven från Prime Gaming giveaway. OBS! Måste lösas in innan 4/3.

Stellaris:
78NJACE00EFAECD1E1

Have fun!

Har själv en annan modell men har haft återkommande problem med andra appar. Ett tips som supporten inte föreslår är att koppla i och ur själva externa hubben, den som man kopplar alla bildsladdar till. Koppla bort stora multikabeln mellan TV-skärmen och hubben en stund och koppla i den igen. Det har löst mina problem när appar låst sig. Ibland har hela gränssnittet buggat ur och då har det funkat att göra så.

Jag tar gärna en nyckel

@Theade: Bilden är tagen. Vågade inte plåta flyttlådan den låg i.

@Theade: Superjobb vet jag inte, men en väldigt spännande arbetsgivare

@Laddemannen: Hittade som av en händelse även en kopia av detta djup ner i en låda på jobbet

Riotminds hade dem gratis uppe ett tag. Nu finns de arkiverade här:
https://archive.org/details/drakar_och_demoner?tab=collection

@Ook: Kul att den här tråden lever vidare
Tar gärna RUINER om det går för sig.

Slår ett slag för Astroneer! Avkopplande och mysig stämning. Inga stressande zombies eller monster.

@Dahmal: Gött! Svara på ditt PM.

@Dahmal: Har du möjligtvis Shadowrun kvar? Tar den isf gärna. Kanske har jag nåt liggande du vill ha.

@kaealy: Observer hade ju suttit fint! Såg inte ut som någon fiskat upp det

@Renfis: Dang it...

@Renfis: Fick aldrig något svar av @Saarela81 så Dead Rising 2 kanske var taget där, men såg att även du harde det så kanske kan jag få din nyckel?