Inlägg av mg

Inlägg som mg har skrivit i forumet

Call of Duty: Black Ops-designern: I fucked up

Oh yes you did ..... som mången spelare påpekat sedan mw1 =P ..

Well, förhoppningsvis är det någon som gjort det för "för att de kan" och inte för att stjäla våra spel och pengar.. steam lär sig en läxa och lagar sina säkerhetshål, slutet gott allting gott.

kukigt av steam att inte gå ut mer med nyheten bättre till sina användare däremot, har inte sett någonting om att de blivit knäckta förän jag läste på FZ..

Något meddelande i klienten har jag inte sett skymten av, bara att notisen om att forumen inte är tillgängliga blivit ändrad till att dom blivit "hackade".. borde det inte stå fetstilt under "news" =P ?

Hoppsan ... man kan ju tänka sig att det vore lätt för dom att filtrera bort alla resultat med settings utöver det som gäller..

Samtidigt kan jag tycka det är bra att inte låta folk börja tumma på reglerna, vore ju rent av skitkul om man slapp massa botters och folk som "råkat" få max level och alla unlocks etc.

Vad hände med alla fanbois btw, allt jag ser i trådarna nu är QQ QQ QQ =P

Skrivet av Securion:

Är MYCKET tveksam till Diablo 3, även om jag älskade ettan och tvåan... Känns mest som om man tagit ett gammalt Diablo spel och bara gjort grafiken löjligare och barnsligare, "hottat upp" stridseffekterna och sen släppt skiten.
Inget nytänkande alls.

Hela spelet ser gammalt ut redan innan släpp.

Om nytänk är ett måste för dig bör du nog inte titta på "nygamla titlar" likt diablo 3.

Finns massa intressanta indiespel som kanske passar bättre..

Visst lämnar det man sett endel att önska, men nånting säger mig att det här kommer bli rätt vanebildande iaf =P .

Snoppmätartävlingen goes on .....
Man kan nästan tro att en beställning av det ena spelet genast utesluter ens möjlighet att införskaffa det andra, och det värsta av allt är att spelen inte ens är speciellt lika.

"MITT ÄPPLE ÄR GODARE ÄN DITT PÄRON" <-- (fjortisen till p12:an) ..

Skrivet av PcKaffe:
Skrivet av Khenke:
Skrivet av PcKaffe:

Dåligt att det bara kommer på PC. Hoppas i alla fall att man kan köra med 360 dosa på PCn.

Du får gärna lägga till mig på din vän-lista i spelet så jag kan spela mot dig, för då har jag alltid en motspelare som inte kan träffa mig. För du lär ju inte lite magiskt få en aimbot på köpet...

Det är MYCKET mer än bara mus/T-bord mot kontroller som skiljer ett PC spel och ett konsol spel (och skräp portningar). En portning åt bägge håller blir skit på den andra plattformen om man inte ändrar menyer, inställningar, aimbot och en massa annat.

Det finns ju oxå en anledning till att spel som finns på bägge plattformarna inte möter varandra i MP, konsolspelarna skulle få max 1/10 av kills även med sin aimbot mot PC spelarna, inte för att dom är bättre men mus ger så oändligt stor fördel i precision och hastighet.

Mina erfarenheter säger mot dig eftersom jag alltid spelar FPS med kontroll(även på PC) och aldrig haft några problem. Så fram med källa och fakta på bland annat vart det prövats med PC vs konsol, och på att mus/t-bord ÄR överlägset kontroll.

Det handlar väl mer om vad man är van vid att köra med, någon som spelat med kontroller hela sitt liv är bättre med just kontroller än mus, tbord och vice versa.

Asg, en som inte är rädd för att bli flame'ad ser jag ^^ ...

Hursomhelst, RO2 MUMS!!

Oj så mkt utmärkelser, är det för bästa videoteaser lr?

Som sagt inget som är officiellt, och jag är ganska skeptiskt till att de inte kommer ha dedikerade servrar till PC, det vore ju verkligen att skjuta sig själv i foten.

Och om det blir så verkar det ju ändå finnas en och annan stackare som tycker det är mysigt när laggande ryssar hostar spelen på deras piratkopierade pentium mmx.

ojoj, alltid lika många spännande "fakta" när det börjar diskuteras FPS.. hjärnans uppdateringsfrekvens ^^ ..

kanske dags för en uppgradering?

Skrivet av Ichabod:
Citat:

I ett twitter-meddelande avslöjar Infinity Wards Robert Bowling att hett efterlängtade Call of Duty: Modern Warfare 3 utvecklas utan någon specifik "lead platform". Alla versioner av spelet ska således vara identiska.

– Vi har ingen huvudplattform, vi utvecklar varje version tillsammans med de andra, säger Robert Bowling.

Jag förstår inte hur du får det till att alla versioner är identiska, det som står i twittermeddelandet är att de utvecklar de olika versionerna parallellt, dvs de gör inte en version först som de sedan anpassar till en annan plattform.

------------------------------------------------------------
Jo det är ju en viss skillnad faktiskt..

Skärpning FZ, lämna smaskiga rubriker och skeva tolkningar åt Aftonbladet..

från R.Bownlings twitter.
"PC is included in that, don't be so quick to assume PC isn't included. It's the one platform that receives unique optimizations."

Vilket uttalande ....

Biten om att alla versioner kommer att vara identiska tolkar jag som att iw.net kommer göra comeback och att de inte lyssnat ett någe på communityts(oj vilken svengelska) kritik mot dumheterna i mw2.

Att det ska vara "låst" till MINST 60 FPS vågar jag inte ens spekulera om?! kan de inte "låsa det till 125" medans de ändå är igång ^^ ?

Hallå FZ! 1:a april var för flera veckor sedan!?

Trevligt av Steam.

Och visst mins man FZ's review av DR.. personligen stod jag ut med spelet i högst 10 minuter, hade nog inte tankat det på steam om de så betalade mig 50kr för att göra det ^^ .
(till recensentens försvar så var det inte för att spelet var "trasigt" på något sätt, bara att jag fann det oherhört segt och tråkigt.. om jag inte förträngt det helt)

köpt och testat, blandade känslor här..

Spelet ger en generell känsla av att vara för xbox/ps3, med menyer osv. styrning/aim känns som det svarar snabbt och bra , inga konstigheter där tack och lov!

Prestandan verkar ganska usel, även om spelet inte är hackigt så får jag allmänt dålig FPS även om jag drar ner på "blinget", crossfire vill inte fungera alls trots senaste catalyst/hotfix/CAP. (i5 quad @ 3.6ghz + 2x5850)..

Som ett ljus i mörkret av tunneln finns det iaf en konsoll där man har möjlighet att ändra FoV, visa ping/fps mm, inte hunnit titta så noga än.

Själva gameplayet kan jag inte uttala mig om än, men ger man spelet lite tid finns det nog hopp om det iaf.

Varför failar så många att få ut ett roligt/polerat FPS idag?

Är pc-spelarna för kräsna?
Är det för mkt jobb för utvecklarna, nu när spelen ska rulla på varenda apparat vi har hemmen?

Hade varit roligt att testa, men känner mig avskräckt.

Ordentliga Betatester borde bli obligatoriskt för all komersiell mjukvara =P

Ska bli spännande att se recensionen trots den lätt besvikna tonen i dagens tjuvtitt.

Samtidigt som Brink ser sjukt intressant ut är det så mycket som kan gå fel.
Några förbokningar av otestade spel gör jag inte längre, alldeles för ofta det fallit på dumma/onödiga/störiga detaljer, men håller tummarna iaf ;-D !

"creating account .. for ever ever ever >,<"

Kanske CoD överdos ..

De kunde underhållit ett spel istället för att bajsa ut med halvfärdiga stup i kvarten.

"End the War". <-- Det är nog dags vid det här laget.

Skrivet av V1per:

Vad har högre priser på hårddiskar med att tanka/köpa spel att göra?

För det är en extra avgift som ska gå till upphovsmän för att täcka upp för förlorad inkomst pga piratkopiering.

Dom kan smaska på med hur mkt DRM dom vill, spelet kommer likförbannat ligga uppe i flertalet olika releaser på varenda torrentsite, och de betalande kunderna får lida.

Och nu ska vi visst betala extraavgifter för våra hårddiskar också, helt underbart, känns ju nästan som man är berättigad att wärcha ett spel nångång ibland =P