Inlägg av Timotheus

Inlägg som Timotheus har skrivit i forumet

Tillbringade många timmar som barn klistrad framför PS1 med Road Challenge, klart det bästa NFS spelet.

Hur får man tag på själva spelfilen?

Skrivet av Evilof:

Khorne lär väl få Valkyia the Blooded.
Det var i den eran jag slutade spela så minns inte vilka de andra skulle kunna få. Eller jo. Tzeentch har väl en namngiven Greater Daemon.

Fun fact.
När de släppte Valkyia till brädspelet så läste jag boken. Hon var Khornes "consort" och beskrevs som otroligt vacker.
Jag lackade ut. Vafan. Bryr sig Khorne om att ha en fjälla? Och hon? Hon är KHORNE. Hur bra hon ser ut är totalt oviktigt. Men det väckte en undran i mig. Så jag skaffade fram ALLA armeböcker som fanns och letade upp varenda kvinnlig karaktär jag kunde hitta.

Alla (100%) beskrevs som vackra. Utom två. Wood elf tvillingarna på draken. MEN. De är skogsalver. Och läser man i boken så står det att dessa är alla vackra. Så de är vackra by default.

Såhär i representations-tider vore det kul att göra om det testet och se om de har några kvinnor som bara är, utan att behöva vara toksnygga. Eller är rent monstruösa.

Det skulle iof bli till Age of Sigmar man får läsa allt.

Cloystra är fet och ful. Arande saltlegs är ful. Och de är legendary lords

Hoppar också in på Ancients, men huruvida jag kommer lägga ned tid denna får framtiden utvisa!

Skrivet av loerk:

Det enda min polare sa var att spelet var precis lika bra som det såg ut att vara. Så jag kommer att köpa det direkt efter jobbet.
Alltså om 30 minuter.
Dags att bränna byar!
Vet någon om de fortfarande har kvar den där häftiga funktionen där man kan crafta sitt egendesignade svärd?

Japp!

Hur kommunicerar ni med varandra? Sitter ni alla i VOIP och avslöjar strategier för varandra?

Skrivet av Molotov:

Bortsett från den här expansionen.
Vad ska man köpa för spel.
Spintires eller mudrunners?

MudRunner, har bra mkt mer innehåll och gratis dlcs samt aktiv community. MudRunner är den aktiva medans oovee försöker mjölka det sista ur spintires.

Btw så kommer MudRunner 2 med snö, lera samt frakt av olika grejer än bara timmer snart.

Gråter...

Sista riktiga NFS spelet var Road Challenge på PSX...
Underground var bra men därefter tappade det helt...

Annan anledning till varför det har tagit lång tid är att de har utvecklat helt ny motor som jag tror kommer få stort genomslag. Nämligen motorn är heeelt moddable in till sista binär koden. M&B Bannerlord kommer släppas med massiv modverktyg där du fritt kan modifiera allt. Fysik, skelett, polygoner osv you name it. Det betyder att Lotr, magi, troll, Orcher osv med tillhörande skelett, animering, polygoner och unika stats är garanterad feature. Skulle inte förvåna mig om någon moddade M&B global offensive.

Skrivet av Freakon:

Jag köpte en dator för under 13.000 med GeForce 1060 turbo 6gb och upplever att den presterar likt din beskrivning. Det var 2016 om jag inte missminner mig. Att betala mer idag känns då konstigt.

Det är delvis pga vår kursfall som gör att likvärdig komponenter ökar i pris än sjunker

Tycker absolut som de flesta att spel var bättre förr i tiden, men jag förstår att det är nostalgi känslan som lurar hjärnan. Jag har ändock på äldre dar spenderat allt mindre pengar på spel och jag köper bara spel som jag verkligen tror på. Jag läser betyg och vad spelet handlar om, sen tittar jag på vad spelet har för betalmodell och vilken utgivare står för spelet. Sen väljer jag huruvida det är värt att köpa spelet eller inte.

Kan stolt säga att av de spel jag har installerat just nu på Steam så lyder följande:
Ultimate General: Civil War: 110 timmar
Wreckfest: 226 timmar
MudRunner: 68 timmar
Mount & Blade: Warband: 751 timmar

De är de spelen jag 'senast' köpt och jag känner att det har betalat sig väldigt bra! Att lägga till märke att alla de spelen är 'buy once'! Jag tror att det skapar spelgläjde när man inte känner sig luttrad av alla förbenade lootlådor eller P2W. Jag klarar inte heller av spel som har massor med 'help-tooltips' överallt. Känner att informationen man absorberar blir för mycket. Lägg därav till märke att dessa spel jag har nämnt saknar överväldigande information.

Kan iallafall känna glädje över att se fram emot Mount & Blade: Bannerlord om jag hinner få spela det innan jag dör på ålderns höst!

Just det, några bubblare som jag inte har lagt ned många timmar på eftersom man har spelat ut storyn och det finns inget 'sandbox' att fortsätta med är bl.a. Project Warlock, The Banner Saga 1, 2... Dessa spel tycker jag är välgjorda och trevliga att spela.

Skrivet av ndr:

Äsch, man behöver ingen speldator nu när man kan köra Parsec eller Shadow

Hur menar du? Shadow finns inte tillgängligt i Sverige eller går det att nyttja deras tjänst? Parsec är väl snarare mjukvara för att tillgängliggöra multiplayer i äldre spel där mp inte längre stöds?

Skrivet av GiGeGame:

Men Blizzard har ju kommenterat att detta inte stämde, eller?

https://bit.ly/2ySN1IT

Du må ta dig tid och läsa ordentligt, det som uppges i din länk är precis vad som uppges i artikeln här.

"Blizzard has issued a statement denying that it had intended to announce Diablo 4 at BlizzCon. "We generally don’t comment on rumors or speculation, but we can say that we didn’t pull any announcements from BlizzCon this year or have plans for other announcements," a rep said in an email. "We do continue to have different teams working on multiple unannounced Diablo projects, and we look forward to announcing when the time is right."

Har stött spelet sedan den såg dagens ljus, helt otroligt att en eller två programmerare bestämde sig för att inte överge spelet när alla andra lämnade skutan!

Tack för tipset!

Skrivet av Ahris:
Skrivet av Timotheus:

Om det är Warhammer, fyfaaan vad episkt det kommer vara!

Minns någon den otroligt storslagna trailern för Mark of Chaos?

Finns det något mer episkt? NEJ

Får väl säga att jag tyckte Warhammer Online hade bättre trailers.

https://www.youtube.com/embed/JglnSrfJtyQ

https://www.youtube.com/embed/zKOhzfkCdbY

Nej usch, bara sluggfest med sega animationer. Förutom orc choppan som flög in i muren så var det inget extra. Den jag länkade visade heroisk och desperat kamp mot omöjliga odds.
Smaken är som baken, dvs delad

Om det är Warhammer, fyfaaan vad episkt det kommer vara!

Minns någon den otroligt storslagna trailern för Mark of Chaos?

Finns det något mer episkt? NEJ

Verkar riktigt coolt!

The fall of CA

Vilka negativa kommentarer här, själv som inte ha spelat Dead Island och älskar Dark Messiah: Might & Magic så ser spelet fantasiskt ut. Mycket sugen