Inlägg av zsc

Inlägg som zsc har skrivit i forumet

1

Jag gjorde precis som Fitniss och missade slutdatumet för early access och förköpte spelet igår.

Hade varit väldigt uppskattat ifall någon kunde dela med sig av en nyckel då tjejen fyller år i helgen och jag inte har så mycket tid att spela då =/

Tack på förhand

Skrivet av Prixm:

Vet någon hur pingen ser ut? 200+?

Ifall det nu stämmer så har jag 140ms till servrarna. Visar 40ms i spelet men antar att ettan fallit bort av nån anledning. Fullt spelbart imo i vilket fall.

Ok. Har precis testat att köra en match online och sen testade jag en match mot bottar lokalt. Och det va rätt stor skillnad. Jag trodde bara fightandet var lite "sluggish" med flit men de va visst lagg ändå. Men som gameplayet är så känns det inte som nån jättestor nackdel med hög ping. Iaf inte för mig.

Hmm, låter skumt. Jag tyckte ju inte det kändes som jag hade så hög ping. Jag hade iaf inga större problem med att träffa med varken pilbåge eller skjutvapen.

Det största problemet hade jag med fps limiten men det löste jag med lite .ini tweakande. Ska testa och lira lite snart igen.

Skrivet av Turbodog:

Bara US servrar än så länge.

Konstigt då jag hade runt 40 i ping när jag spelade igår ikväll.
Det strulade dock lite och servrarna var offline emellanåt. Antar att de va fulla helt enkelt.

Skrivet av oscar.backenson:
Skrivet av Blazter:

Ser grymt intressant ut!

Edit: Blir nog förbokning på detta.

Snälla förboka inte spel, det finns ingenting du vinner på det.. du lägger pengar på nånting innan du vet hur produkten ska bli och du kan fortfarande köpa det på release, inte som att du får någon förkö på det.

Man kan ju få tillgång till beta och alpha och early access till fulla spelet beroende på vilket paket man väljer så visst får man gå före i kön i det här fallet.

Gött att se att ni skriver lite om gamla QW! Det är ju trots allt spelet som gjorde att man hittade till fragzone från början.

Rikoll är dock från Norge och inte dansk

Woho! Äntligen fick man betalt för googlandet
Är det one size fits all på tröjorna eller kan man välja det nånstans?

/Björn

1