Inlägg av anon19244

Inlägg som anon19244 har skrivit i forumet

1

Rekommenderar er att vändera till det svenska musmattemärket Q-PAD när ni ska inhandla musmattor. Började använda deras produkter runt 2002-2003 och har sedan dess varit såld.

Perfekt optimerade för gaming i alla dess former och finns i många varierande storlekar samtidigt som man stödjer ett svenskt företag.

Lynyrd Skynyrd, Johnny Cash, Thin Lizzy, The Highwaymen, AC/DC, Aerosmith, Backyard Babies, DAD, Gilby Clarke, Queen, Rolling Stones, Thåström, Anna Ternheim, Cock Sparrer, Dropkick Murphys, Guns N' Roses, Kris Kristofferson, Led Zep, Nationalteatern, Phil Lynott, The Clash, Bob Dylan, Cornelis Vreeswijk, Kjell Höglund, Stefan Sundström, Styx, Sammy Hagar, Rush, Bruce Springsteen.

Typ.

Tror att det här kan bli riktigt bra, precis som föregångarna. Finns inte ett spel som har fångat mig på samma sätt som CM/FM-serien har gjort.

Blizzard har meddelat att Starcraft II inte kommer att finnas tillgänligt i butikerna under detta år.

Nej, Defense of the Ancients till Warcraft III går inte riktigt att jämföra med HL/CS.

Visserligen är båda modifieringar av grundspelet som har blivit populära online, men som det har sett ut de senaste åren inom CS så är det ett fåtal som spelar HL multiplayer, medan det statistik som visar att mer än 40 miljoner människor spelar CS ganska regelbundet.

I Warcraft III så är fortfarande orginalspelet mer populärt online och så kommer det förmodligen bli. DoTa är en rolig modifikation som säkerligen kräver mycket skicklighet, men min gissning är att det inte kommer nå en större publik - det har nått sin peak.

Ett underbart förslag som jag definitivt hade infogat i Firefox.

Det är nästan patetiskt att läsa intervjuer med Gabe där han kritiserar andra företag, när han företräder Valve som visserligen är fantastiska spelutvecklare men riktigt usla på mycket annat, som till exempel kontakt med spelarna.

1