Inlägg av Quicken

Inlägg som Quicken har skrivit i forumet

Efter betan så ser jag inte alls emot det här spelet, sätter man rörde på sig och hur vapnen betedde sig kändes inte alls som BF4

Nu går det ju inte träffa flygplan i warthunder om man skjuter rakt på modellen och lead in indicator visar väldigt ofta fel den med, man får sikta förbi eller bakom den 80% av tiden, så jag personligen tror att en aimbot kommer ha det väldigt svårt att träffa något.

Jag trodde dom skulle prata om ramminnet i Xbox One! hah

Skrivet av nilfisk:
Skrivet av Ankh:
Skrivet av nilfisk:

Så jävla kul när man sätter sig in i det, och nästan oväntat att det inte finns någon P2W som i world of tanks, aka gold ammo, som är ammo som kostar riktiga pengar. Vissa plan är ju premium men vad jag har sett är dom inte mycket bättre, och det går ju konvertera lions till eagles.

Jag ser hela tiden hur folk tjatar om ammo som kostar riktiga pengar i WoT...men det är faktiskt ingen som hindrar dig att köpa den ammon för Credits också. Man kan välja vilket man vill betala med.

Edit: Jag antar att du redan känner till detta, men det ger en fel bild för de som inte spelat WoT.

Jag är uppenbarligen en av dom som är felinformerad, satte mig aldrig in i WoT.

Dock så var det inte så från början, premium ammo för credits implementerades mindre än ett år sen, så innan det var spelet pay to win i flera år.

Skrivet av svartlock:
Skrivet av Quicken:

Pratar dom 2 olika former av norska eller? Jag kan förstå vad dom yngre killarna säger, men så fort gästen öppnar munnen så blir det gibberish...

Ylvis-killarna pratar en blandning mellan Sogn- och Bergendialekt.
Vanligtvis det vi svenskar har lite svårt för.
Gästen snackar öst-dialekt, det som är vanligast för oss svenskar att höra. Snackas bl.a i Oslo

Fast det du skriver är tvärtom det jag uppfattade ylvis killarna lät som dom prata rikssvenska förutom på några ord, medans gästen prata potatis.

Pratar dom 2 olika former av norska eller? Jag kan förstå vad dom yngre killarna säger, men så fort gästen öppnar munnen så blir det gibberish...

Skrivet av sarg:

Så omogna människor kallade och uppmanade varandra till att göra omogna saker? Oh noes. Omogna reaktioner följde? As expected.

Angrysnubbens argument angående spelutvecklare/journalist-relationer är också så hemskt etiskt fel. Journalister ska göra sitt jobb och vara journalister, inte leka 'klia min rygg så kliar jag din'. Det är dålig journalistik. Spelutvecklare däremot har inget ansvar att alltid vara till en journalists befogande. "No comment" är en grej pga en anledning, och inget som bör göra att en journalist ska välja bort att rapportera om något. Så sjukt irriterande resonemang han denna tyckaren kommer med.

Nu har ju både Jonathan Blow och Philippe Poisson båda trackat på Microsoft i åratal om hur dom stryper indieutvecklare, och nu när Microsoft helt plötsligt gör en 180 sväng när det gäller indieutveckling på Xbone, så vill dom såklart ha en kommentar från dom 2 mest högljudda anti-microsoft utvecklarna, istället får dom svar som kan likställas med "Hur fan vågar ni ställa frågor till oss?" Med som följd att Marcus Beer kallar ut dom och undrar hur fientligt inställda Blow och Poisson är inställda till gaming media när det är dags att prångla sina egna spel.

Fast detta har troligtvis inget med Wargaming's World of Warplanes att göra. För den delen så är War Thunder otaliga gånger bättre än World of Warplanes.

Skrivet av Lepr:
Skrivet av purjo:
Skrivet av kebbe:

Så länge analogspakarna ligger kvar där de sitter så blir jag nöjd! Tål inte Xbox-layouten.

För mig är det tvärtom. Går fan inte att spela med den där layouten.

Håller med, vid långkörare är xboxkontrollen ljusår framför dualshock, triggers och dom analoga spakarna är inte direkt optimala på dualshock när handsvetten börjar tränga på

Testa Real Triggers modden till en dualshock, man får utåtsvepande istället för dom som åker inåt.

http://2.bp.blogspot.com/-gZ1KmTlV3no/UD82gPGgWMI/AAAAAAAAAZ8...

Så banor där det är ännu mer troligt att man blir flygplansvåldtagen så fort man ens sneglar på en tank?

Skrivet av MiLeS:

Sjukt fräsch frames per second måste jag säga.

Youtube video, låst till 30 frames oavsett vad source materialet var.

Skrivet av Flying Bacon:
Skrivet av Quicken:

Sorry men den här typen av spel ska spelas med handkontroll och inget annat, mus och tangentbord är för simpelt för ett så här komplext kontrollersystem, ni handikappar er själva.

Mus och tangentbord brukar annars anses vara ett mer avancerat kontrollsystem än vanliga handkontroller, vilka brukar ha cirka 10 knappar. Men visst, lev du vidare i din lilla drömvärld.

Jag sa för den här typen av spel, mus och tangentbord ger dig inga fördelar i just Assassins Creed, troligtvis så gimpar den folks spelupplevelse istället.

Sorry men den här typen av spel ska spelas med handkontroll och inget annat, mus och tangentbord är för simpelt för ett så här komplext kontrollersystem, ni handikappar er själva.

Glöm inte att en annan tuff och seriös sandlådespel vid namn Red Dead Redemption fick zombie-tillägg.

Är det bara jag som kom att tänka på Squad Deathmatch när man såg 4st amerikanare mot 4st opposing force igenom hela trailern?

Skrivet av Siken:

Frågade detta på ett annat ställe men frågar det här igen; När hade Rovio tänkt göra något som inte är Angry Birds-relaterat?

Amazing Alex

Jag sköt en snabbt färdandes stridsvagn i bandet när den var på en bro, detta ledde till att han gjorde en kraftig sväng åt sidan och flög ner från bron och dog.

Såg att CSGO släppts, plockar fram Visakortet, kollar en gameplayvideo på youtube, stoppar undan visakortet och startar up Planetside2 betan istället.

Jag blev accepterad till tech testet, fick komma in i betan från dag 1 pågrund av det, aldrid spelat PS1, och jag reggade mig för beta access en så där 2 månader sen.

Jag kan varken erkänna eller förneka om jag varit med i betan sedan länge.