Inlägg av SWEcobra79

Inlägg som SWEcobra79 har skrivit i forumet

1

PS5 i stående läge påminner om en gammal router, medan Xbox chassi ser bättre stil rent ut!

Tack så jätte mycket FZ!
Halvår sen jag lira senast, dags låta mina 3 st favorit skepp få sträcka på sig igen Zao,shimakaze,Yamato

Bubben !!! Mamsen vill HAA...!!! Njaha

Windows släppte hösten 22 okt 2009 Win7 med DX11 (6 år sedan ).

Sedan dess har speltillverkarna optimerat samt uppgradera sina spel med dem begränsningar som dx11 bär med sig.

Mina gissning till varför PC datorerna försäljning sjunker skulle kunna vara..

1. Spel tillverkarna kan inte uppvisa någonting nyare eller snyggare än vad dem redan skapat i dx11, varpå hårdvarutillverkaren behöver alltså inte forska vidare i någonting större uppgradering, utan uppdatera enbart några komponenter, så att hårdvaran självklart är 5-45% snabbare än föregående modell!

Alt om dx12 (lansering 2015) finns med i ingredienser till ett nytt spel, så självklart får vi se 5-15% av dx12 maximala potentiella färdigheter.

Slutsats...

1, dx måste uppdateras då spel slutar vara ny skapande i grafik osv!

2 speltillverkaren bör utnyttja dx grafik paket alt andra liknade paket, så att det krävs bra hårdvara för att kunna driva spelet!

3 Hårdvarutillverkaren bör forska vidare, samt tillverka hårdvara för senaste spelen med höga grafik!

4 PC tillverkarna bör bygga bättre datorer, med komponenter som inte flask-halsar = ej balanserad!

Så Windows.. börja analysera marknadens alla område alt sälj " dx " till något annat företag som kan hantera detta bättre!

Skrivet av olafpawbelt:
Skrivet av Propy:
Skrivet av alexst4:
Skrivet av Propy:

varför har han det lagt ut det till försäljning då?

Åhhh vad jag stör mig på folk som du!!!
LÄS TEXTEN!!

"Han avråder nämligen till köp i nuläget, om du nu inte är jätteintresserad att vara med under utvecklingen."

Ja, jag läste. Men om han tycker så behöver han inte lägga ut det till allmän försäljning. Finns väl ingen logik i att sälja något som man sen avråder folk från att köpa.

Detta "betala för utvecklingen" är väl ok om man vill göra det. Men sälj det eller sälj det inte. Håll inte på med en massa trams för att kamma hem gratis ärlighets-poäng.

Stör mig på såna som dig som inte har någon större läsförståelse och enbart letar anledningar att hoppa på folk.

haha va? nog för jag tycker dean varit en dramaqueen som alla ska tycka synd om men han säger ju som det är. Klarar du inte av att det kan dyka upp ett gäng med dryga buggar pga alphan så avråds du att köpa det nu och väntar på en vettigare version som du kan nöja dig med.

Du sitter och kommer med dummare svar för varje gång, tror knappast heller dean försökt komma med massa gratis ärlighets poäng av fansen utan han säger bara som det är.

Gå och lägg dig

Håller med!!

" – Vi har inga planer att göra detta, skriver Eric Monacelli."

Detta betyder alltså att dem kan om dem vill!

Äger själv Xbox 360 samt ihop byggd PC, och har bokat PS4, hade varit kul om last of us dykt upp vid Ps4 release!

Men klart dem vill mjölka ur PS3 versionen först, vilket är förstårligt!

Skrivet av KatOne:

I vanlig ordning rippar FZ en video från dess officiella kanal (naturligtvis lagligen, men...) och speglar på sin egen kanal - och komprimerar i processen sönder videon från 1080p till 720p av någon outgrundlig anledning. Kan ni vara så snälla och lägga av med detta?

Notis till alla läsare - 95% av gångerna en speltrailer länkas av FZ till deras eget YouTube-konto, sök upp den från sin officiella kanal så finnes den i 1080p.

Då ges dessutom tittarstatistiken till det officiella kontot, ni kan ta del av den ofantligt mycket större diskussionen i det kommentarsfältet, samt slutligen ha en chans att få svar av den faktiska utvecklaren.

Här är det gnistrande 1080p-originalet, direkt från källan;

https://www.youtube.com/embed/UvDs7RDKCag

Tack för info, tumme upp

Så när får man reda på vilka som vann, samt var på FZ.se kommer det att publiceras?

Skrivet av Zymac:

Du måste ha haft skygglappar eller ha en jäkla otur om du inte stött på den tidigare, den är inte direkt jättesällsynt. ... bara lite

P.S. Den heter bara Coil Voltic, Super är klassen på bilen.

Jasså? Jaha okej.. jag har letat nästan hela staden, under olika tider, på Youtube fann jag inga tips heller tidigare, kanske finns nu?

Hur som helst så ville bara dela med mig tack ändå

GTA V Coil Voltic Super !! Här fann jag den. (LOTUS TESLA)

Här fann jag Coil Voltic Super!

I verkligheten mer känd som Lotus Tesla.

Fann den först efter 66% spelgenomgång

Skrivet av LariosoDog:

Att PC är billigare har ju inget att göra med att det är budget - det är för att det är ett öppet system som har så många tillverkare som förfinat sin produktionsprocess och kan köpa volym av allt som ingår i moderkort osv. Konkurrensen är stenhård.

Apple är 5% av persondatormarknaden.

Det är samma med Android - det är anammat av så många olika tillverkare så 2/3 av smartphones är Android.

Apples storhet är väl nytänkande och att skapa nya marknader - som de gör allt för att behålla för sig själv. Inga OEM-tillverkare av någon produkt. Därqav förblir de alltid dyrare - inte bättre, bara dyrare.

Som det är med alla slutna marknader så dör de succesivt och de fria öppna systemen vinner snabbt dominans.

Kunde inte sagt bättre!

Jag har beställt gta v collector xbox 360 versionen, men killen på twitch tv "gamingdekap" jag såg när han installerade spelet, då tog jag några screenshots och undertiden jag skrev här om detta, så loggade han ut ur sin strem channel!

Tråkigt att andra lyckats få spelet tidigare! För det är väl 17 sept världen runt eller?

På twitch tv håller "gamingdekap" på att installera GTA V på sin xbox 360!!!!

Fatta om man kunde vara kartläsare i dirt i co-op läge grymt!

Problemet ligger inte i om Rockstar tänker släppa GTA V till PC, (för det är jag definitivt övertygad om att dem kommer att göra)

utan problemet ligger i att konsolerna verkar som vanligt ha vind i seglet förre PC (inte alltid) vid release av diverse spel.

Visst det är okej för min del om PC versionen släpps max 30 dagar senare, men "OM" nu Rockstar har avtalat med Microsoft/Sony att inte släppa PC versionen förre 3 månader eller mer, så tror jag att Rockstar förlorar stort!

Just pga att jag tror att PC gamers har ökat, och att här finns det pengar att hova in när spelet är nytt!

Men väntar dem att släppa till PC så lär väll dem flesta PC gamers vänta till alla buggar samt reor släpps på diverse Spel butiker på nätet.

Vet självklart inte hur många i världen som spelar på konsol respektive PC(Steam) men troligtvis så lär väl PC gamers ha ökat en hel del dem senaste 2-3 åren skulle jag gissa pga dels PC spel är billigare, framför allt när reorna äger rum, dels bättre grafik på köpet, och windows 7 är inte lika krångligt att installera på som OS Vista var innan!

Om jag fick gissa när en PC release av GTA V skulle kunna släppas, skulle jag gissa efter att bägge X1/PS4 släppts alltså våren 2014 pga Microsoft sena release utav X1 för vissa länder.

Tror anledning beror på att nu lär ju inte spel tillverkarna ha lika svårt att skapa spel till next gen konsol samt PC, som det har varit till nuvarande generation pga portning mellan plattformarna, utan nu pga PC komponenterna samt mjukvaran som finns till X1/PS4 lär spelen landa samtidigt, fast nu med valmöjligheten till PC höja grafik inställningarna

Detta är bara min åsikt och sälvklart inget fakta, ifall någon undrar

Man tackar, ses mkt intressant ut! TACK

1