Inlägg av zephe

Inlägg som zephe har skrivit i forumet

12

Origin

Hej alla!

Jag undrar om någon här kan ge en opartisk och objektiv bild av origin. Jag gillade gamla Battlefield spelen och skulle vilja spela BF3 och möjligen Bf4 när det kommer. men de måste jag använda Origin. I dagsläget använder jag bara Steam, för att jag vill bara ha en gaming site där jag köper spelen. Jag tycker att det börjar bli lite rörigt i den digitala nerladdningsvärlden.

tack på förhand

zephe

kan någon förklara för mej vad en muslim är? för att jag hör hela tiden ordet muslim som ett folkslag som typ "färgade" eller "asiater". Att vara muslim är väl desamma som att vara kristen?
så hur kan det vara rasistiskt att pissa på muhammed? är det inte mer att urinera på en gudabild är helt enkelt blasfemi?

Hoppas fan att de blir på wh epic skala me titans osv...

ju mer man ser o hör om detta spelet ju mer vill man inte spela det. Tyckte de verka asfett när man inte visste så mycket om de. men allt de släppt känns lite off, inte star wars för mej direkt. Känns mer som en fete mod till wow

tycker Joe Flanigan passar bättre än nathan fillion

Och var blev alla massiva dlc av som de utlovade, Vi bla bla större än dragon age orifgins bla bla. wow blir riktigt impad av dev snack nowadays.

är jag blind ? jag ser ingen fallout 3 goty för 189 kr

aha på pc jag kolla på ps3 *slaps self*

var hittar man så billiga goty i sverige?

Jag trodde Sega lagt ner Colonial marines spelet. Inte så uppdaterad men hade för mig jag läste om det för några månader sen. Men fan vad najs att det kommer, det var en jäkla bra överaskning

meh såg nu att de va ett annat aliens spel som sega lagt ner

12