Inlägg av Nattfisk

Inlägg som Nattfisk har skrivit i forumet

Spelade orginalen som en galning i min ungdom, så jag är ju glad att ipt väcks till liv. Samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig av detta.

Personligen var jag sjukt taggad på det, ända tills jag såg "the Abbey" och hela den biten av spelet och hur fruktansvärt dåligt det verkar vara, All pepp sögs ur mig och det förkastades till "eventuellt, kanske"-högen.

Om det är någonting jag verkligen inte gillar i spel så är det en "social" hub, där man måste springa runt och utföra meningslösa uppgifter. Jag vill kunna hoppa direkt in i nästa bana/nivå/match, och tycker att det tar bort hela "flowet" att behöva flänga runt. Skulle det släppas en mod som tar bort skiten kanske jag köper det, för striderna och kort-aspekten ser ut att vara kickass.

Skrivet av wingman92:

sänk priserna ned 2/3 delar som dom va förr så kommer 3 gånger så mångaq handla.
Förr kostade skins 50-75 kr nu är det 100-150 kr st.

Var inte så säker på det, jag och många andra är totalt ointresserade av det kosmetiska och skulle inte köpa något om det så kostade 5kr. Det finns en anledning till att de höjt priserna och det är av den enkla anledningen att de kan, och att de får in mer pengar även om något färre köper.

9/10 Som många andra bommade jag Diablo Jr, hade ingen aning
Men på tal om Diablo så sprang jag på DevilutionX som är en nyversion/mod av Diablo 1 (även GOG versionen ) med stöd för widescreen, en mängd plattformar samt fixar en del buggar. mycket kul!

https://github.com/diasurgical/devilutionX

Har det sagts någonting om när det släpps på t.ex steam?

Kul schema! En hel del lite ovanliga spel (för mig iallafall). kommer definitivt titta

Älskade verkligen första spelet, och blev riktigt taggad på en uppföljare.
Men jag kommer trots det inte köpa det då det är det enda sättet man faktiskt kan protestera och visa att mikrostransaktioner/lootboxes inte är uppskattat.

Det gällde väl de kanaler som sänder 24/7 med en fast "tablå"? Då kan jag tycka att det är rimligt.

Jag fortsätter att vara försiktigt optimistisk! Såg bra ut men de där tauntsen var riktigt störande, så jag hoppas de går att stänga av.

Såg inte vapenmodellerna lite tråkiga ut, speciellt railen?

Jag hoppas verkligen att det finns ett spelläge utan sådant här trams. Olika färdigheter för olika karaktärer hör inte hemma i ett Quake.

Quake handlar om att bemästra banor, timers och vapen. Inte välja rätt karaktär.

Woho, äntligen "my time to shine"!

Dina svar har sparats, tack för din medverkan.
Du har svarat rätt på 10 av 10 frågor.
Du har ett bättre resultat än 96% av alla deltagare (4002 st).

så.. vad är skillnaden mot megaton edition? ett banpaket?

Skrivet av Devan:
Skrivet av vuze2143:

Skiten samlar bara damm.. Aldrig förstått grejen med vuxenleksaker (inte lösvaginor och dildos). Är det ändå inte lite underligt när vuxna har rummen fulla med diverse figurer, tänk er typ boogie2988? Kanske pissar i motvind men vafaaaan liksom...

Håller 100% med, fyller det ingen funktion så är det onödig skit, mitt hem är inget museum.

http://i.imgur.com/v06N8.gif

Prydnad är ju ändå en funktion..

Skrivet av SogeUnleashed:

-Säger vara så här alltså. Är så jävla trött på dessa jävla mobil zombies som nu går runt i parker o överallt. Va ute med polaren i hans bil nyligen på väg mot ett bad när en mobil zombie helt blint vinglar ut i vägen. Vi får tvärnita för att inte köra på honom när han nästan som i trans tittar upp på oss, O typ joggar upp på mitt linjen lite så där halv casual o nonchalant

Vi stannar bilen o öppnar o frågar va i helvete han håller på med, Jag får mer elr mindre hålla i min polare så han inte lyfter upp killen på motorhuven o börjar örfila honnom. Det är en BILVÄG och trottoaren är på sidan så se fan till att hålla dig där, Elr är han så pass tappad i golvet så han inte kan trafik regler. Vi blir fly förbannade och får även andra förare att gå ut från deras bilar som sätt va som skett o säga till Mobil Zombin på skarpen.

Varpå hanns polare kommer springande o börjar säga: Det är lugnt Det är lugnt !
Nej det är fan inte lugnt säger min polare och en av dom andra förarna nästan i kör då han går ut på en bilväg utan att äns bry sig d minsta och riskerar VÅRAT liv och andras. Då är det fan inte lugnt och det är inte bara han. Har sätt säkert 20+ ppl som vinglar runt som zombies o skiter i både regler o vett o etikett.

Varpå hanns polare säger förlåt, O drar iväg sin polare upp på trotoaren o går vidare.
Vi hoppar in i bilen, Tittar på varandra och skakar på huvudet. Fy fan alltså. Jävla sheeple hela bunten. Hoppas dom gräver upp ett stort jävla hål någonstanns i marken och sen slänger ner ett "pok stop" längst ner där. O när väl folk är där nere så täcker man över skiten med Jord

Du verkar bära på en hel det ilska..
Fear leads to anger,
anger leads to hate,
hate leads to the dark side.

Ta en glass och chilla lite

(Men ja, det är rätt korkat att springa ut på en trafikerad väg stirrandes i en mobil)

fy satan vad man har spelat Lords of the Rising Sun med bröderna, vore najs med en nyversion

Vackert! Men knappast mekaniskt..

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nattfisk:

Varför ingen mikrofon så man hör reaktioner och kan få lite kommentarer? bara se rent gameplay blir snabbt väldigt tråkigt

Vi sitter i ett kontorslandskap och de andra är förvisso också nördar men att sitta och skrika "RIP AND TEAR" är dåligt för arbetsron. När vi flyttar nästa vecka får vi ett dedikerad arbetsrum, vilket kommer öka möjligheterna för streams med kommentarer.

Kanon!

Varför ingen mikrofon så man hör reaktioner och kan få lite kommentarer? bara se rent gameplay blir snabbt väldigt tråkigt