Inlägg av Thane

Inlägg som Thane har skrivit i forumet

Skrivet av Danster:

Sett en timme (av 75 min (!)) av första avsnittet. Och det är... för tråkigt.

Och för tillrättalagt "mångfaldigt". Efter tvåhundra år i ett vault, kan det verkligen existera personer med indiskt utseende? Om det så var några få indiska familjer måste det skett extrem inavel för att dessa ska bestå ett par sekel senare. Alla borde ju vara mixed, men uppenbarligen lever segregationen kvar under jord.

Jobbig färgskala, för glättigt.

Överlag svagt manus och skådespel.

Kanske för tidigt att döma ut, jag kan ge det ett avsnitt till, men det måste bli REJÄLT mycket bättre för att jag inte ska ge upp detta i ett väldigt tidigt stadium.

Antar att du hade samma problem med hudfärg i spelen

Skrivet av Decado:

Du har för dig FEL.
Filmen beskrivs som förjande "Joker: Folie à Deux is an upcoming American musical psychological thriller film and the direct sequel to the 2019 film Joker."

På förhand så kan den här filmen bli tvek för mig, enda musikalfilmen jag klarat av var Sweeney Todd med Depp.
Men som Fezk skrev, hoppas det blir en "twist" på musikalgenren så kanske det kan bli något.

Regissören säger att det inte är en musikal.

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-68778047

Skrivet av Kleptoman:

Jättedålig serie. Rekommenderar att ingen tittar

Har du sett den eller vad baserar du det på?

Skrivet av NordhNet:

Av det lilla vi sett så håller jag med, ser för ”rent” och ljust ut.

Det inte varför saker inte skulle vara rent i en apokalyps.

Till och med vikingarna var kända bland britterna för att ta hand om sig själva, sitt hår och sina kläder. Om man tänkte så för tusen år sen så ser jag inte varför man skulle skippa det i framtiden.

Citat från John of Wallingford;

”The Danes made themselves too acceptable to English women by their elegant manners and their care of their person. They combed their hair every day, bathed every Saturday, and even changed their garments often. They set off their persons by many such frivolous devices. In this manner, they laid siege to the virtue of the married women, and persuaded the daughters, even of the nobles to be their concubines.”

Använder alltid achievements som mål i Paradox-spelen. Blir enklare och roligare att ha något mål att arbeta mot.

Skrivet av Devan:

Robotarna är utrotade i Helldivers 2

https://www.reddit.com/r/Helldivers/comments/1bycx1a/we_have_...

Bara insekterna kvar!

https://www.thegamer.com/helldivers-2-players-spot-cloaked-wa...

Eller?

Edit: Robotarna är tillbaka!

https://www.reddit.com/r/Helldivers/s/GgxhlHiyRg

Skrivet av DieZe:

Jag sa bra mp lir lol. Men visst, folk kanske är nöjda med nästan alla Sony studios släpper re-skinned tredjepersons story lir. Jag har inte köpt ett enda ps5 exklusivt spel än då inget lockar, hade gärna sett att de släppte större variation som förr i stil med resistance, killzone osv. Sony är alldeles för safe i vilka spel de pumpar ut vilket gör dem extremt tråkiga i längden

Och det finns bra mp-lir till PS5.

Skrivet av DieZe:

Det kryllar av bra mp lir på ps5? Lista gärna vilka för jag har då inte sett ett enda i princip. Och jag har inget emot GAAS, hellre det än trötta single player lir som alla följer nästan samma mall

Battlefield, CoD, Fortnite osv. Varför skulle Sony konkurrera med dessa? Bara onödig risk att ge sig in i en fight med de titlarna.

Sen tror jag Sony är nöjda med att Helldivers 2 blev en såpass stor hit och Destiny 2 drar in en del pengar

Skrivet av DieZe:

Önskemål:

- Bloodborne remake
- INGA single player lir (det räcker nu alltså)

Huh?

Skrivet av Trycket:

Kollade på ett SVT klipp där han påstår att det inte är förbjudet att spela på de sidorna. Det är det väl? Jag trodde om det var förbjudet kunde man själv åka dit. I annat fall är det ju tandlös myndighet eller lag. Och hur ser det ut med skatt på vinst osv?

Sen förstår jag inte, DoTA och CS med Valve är väl minst lika dåliga utan själva sidorna? Det är ett slags slot system. Det är slumpbaserat. Man kan sälja för att få ut pengar på Steam. Eller missar jag något? Valve har väl inget tillstånd i Sverige?

I annat fall kan jag alltså skapa en hemsida, där folk betalar för en låda med slump, och sedan kan de sälja och byta med andra? Pengarna kan man använda i en shop t.ex. (som i Steam)?

På sidorna kan du satsa dina skins i hopp om att få ett mer verdefullt skin.

På Steam kan du sälja dina skins du fått genom spelet och köpa ett mer värdefullt.

Skrivet av YmerXE:

på steam? känns som dom är ganska slappa när det kommer till bankid. man slår in sina ccv siffror och det brukar räcka för dom flesta köpen 🤔

Då kan man ju hoppas att barnen inte har tillgång till sina föräldrars ccv-siffror

Skrivet av pastapapa:

Mja, precis. Det är ju inte tal om diktatur (dvs förbjuda skiten), men visst fan ska det regleras som övrigt hasardspelande. Håller 100% med om 18-års gräns med noggranna kontroller som t.ex. BankID eller motsvarande för JUST hasardaspekten i spel. Köper du inte lootlådor och liknande behöver du givetvis inte identifiera dig.

I övrigt tycker jag det är på tiden att detta tas upp i högre instanser. Jag har under många år påpekat för bekanta (ja, jag är nästintill gubbe) hur farligt det här är för barn och att det inte är reglerat. Men sitter det inget ”staket” eller varningsskyltar så ger den genomsnittliga föräldern blanka fan i vad ungen gör på nätet.

Men just i CS2 måste du köpa en nyckel för att kunna öppna lådorna. Varje gång jag har behövt göra det så har det krävts BankID. Problemet med halvligg utanför CS2 är svårare för Valve att göra något åt.

Skrivet av Kaztrofy:

Ett gäng DEI-infesterade uppföljare står sig inte riktigt mot det oändligt mycket bättre utbudet PlayStation 1-4 hade.

Du borde köpa Total War: Rome 2 och köra med modden DEI. Spelet blir så mycket bättre då

Skrivet av Rhymst:

Det är ett open word spel, men inget Skyrim direkt. Kände mig instängd av någon anledning och fick känslan av att spelet ville att jag skulle följa vissa stigar typ och det höll mig ganska mycket i handen. Världen kändes inte så levande med stela npc och följde man inte main storyn som var ganska linjeär så fanns det inte mycket att hänga granen kände mig lixom tvungen att spela main quest fast jag ville ut och hitta på egna äventyr. Spelade Red Dead Redemption 2 precis innan The Withcer 3 och friheten mellan dom spelen var ju som dag och natt. Men misstolka mig inte nu bara för att jag gnäller jag tycker fortfarande att spelet var bra det levde bara inte upp till förväntningarna och kändes lite ur tiden när jag väl spelade det 2018 haha

Finns olika sorters open world, precis som det kan finnas olika sorters FPS eller RTS. Den här stilen passar The Witcher 3 bättre än stilen Skryim hade.

Skrivet av Issue:

Nää, det var väl inte han som skrev det?

Skrivet av Freakon:

Han skrev "inte direkt brist" vilket jag tolkade som att det finns många alternativ. Men då inget svar kommer så var det alltså inte så.

Hela diskussionen var i början om spel i klass med GT6. Något som sen tolkades till spel som GTA6. Så det konstigt sidospår i diskussionen

Skrivet av Sphere of No Form:

Och när försvann SAAB menar du? Det tillverkas och exporteras stridsflygplan, pansarvärnsvapen och luftvärnssystem mm.

Dålig källa verkar det som

Skrivet av Slimebeast:

Pinsam kommentar.

Jag tycker Microsoft är ett skitföretag på många sätt, men för det första så utgör Xbox-divisionen bara fjuttiga 10% av Microsofts totala verksamhet, för det andra räcker 100 miljoner dollar inte ens för att utveckla ett enda helt AAA-spel.

Hade de lagt 99miljoner dollar av de 100miljonerna på spelbudget i fyra år hade hela Starfields budget varit täkt, alltså lön för 400pers. Att de istället går till 6 högt uppsatta är sjukt.

Skrivet av Freeman79a:

Igen. Inga källor. Har tittat igenom och läst. Namn. Vilka är det som har sagt det? Så.... Nej inga källor.

Bra då har du läst FZs källor

Skrivet av Freeman79a:

Faktiskt inte vännen. Vilka säger så? EA, Sega Ubisoft eller hitta-på-något Co. Så nej. Ingen källa. Ingen trovärdighet.

Finns källor i artikeln, de står i röd text.
Gör det enkelt och klistrar in länkarna här.

https://www.videogameschronicle.com/news/publishers-are-repor...

https://m.youtube.com/watch?v=H14GFYHOLss

Skrivet av EpicGoblin:

Han har inte gjort något bra med gearbox sen Borderlands 2. Dags att byta. Bara för att man grundat något betyder inte det att man är rätt man för jobbet.

Men om man ska lägga allt ansvar för det dåliga Gearbox har gjort ska man göra samma med det bra.