Inlägg av anon1517

Inlägg som anon1517 har skrivit i forumet

och tur är väl det, i min mening har man ett stort övertag med mus och tangentbord jämnfört med en handkontroll.

Varför inte spela med W, A, S och D som 99% av värdlens befolkning gör idag?

Mer möjligheter med knappar runt om och så är väl dom flesta spel gjorda för att spelas så från start om jag inte är helt ute och cycklar.

Tjänar man något på att börja om från början med Prestige? Får man något om man klarar en hel lista med challanges? (inte vapen listerna jag syftar på)

Ändringen på Playlist kom idag.

Det jag har saknat mest av allt det där är first person view vid spec så det blir ett härligt tillskott.

Jag har lagt till några stycken på XBL nu, hoppas att ni fortfarande är ett gäng som spelar lite då och då.

Skicka en invite om ni har tråkigt någon gång, jag är alltid på

XBL: bastiian

Om man bortser från att boxen är billigare, vad finns det för skäl till att köpa den istället för PS3an ur din synpunkt?

Sitter här med en grym beslutsångest och skulle behöva lite tips.

Minnesanvändning

Står i valet och kvalet till om jag ska köpa mig ett Arcade eller Premium, enda skillnaden jag ser är komponentkabel (kan lika gärna använda HDMI), nätverkskabel och hårddisk.

Nu till frågan, hur långt räcker det med ett minneskort på 256mb om man inte ska slänga in massa musik och annat små tjafs? Kan man ha ett antal olika sparade spel på så litet minne eller kommer man endå vara tvungen att gå och köpa en hårddisk senare för 900kr?

Skrivet av SCORPION2000:

Jag tycker spelet är kul men PC versionen iallafall lider av buggar och riktigt pissig styrning i Drift!!!
Jag har kört med både ratt o tagentbordet och jag tycker att köra med ratt är bäst! framför allt i Drift man kan styra bilen mer då! inte pang in i väggen pang in i väggen som med tagentbordet! :\

Annars kul spel! bara EA fixar buggarna och fixar till styrningen i Drift så är iallafall jag nöjd! 8)

Jag var också lika anti mot styrningen i drift dom 3-4 första racen sen efter ett tag så blir det bara bättre och bättre och just nu så tycker jag att det är den bästa drift styrningen genom NFS serien.

En Feral tank funkar alldeles utmärkt, när jag spelade förut så hade vi en druid som OT1 genom BWL, AQ och nu Naxx

MC - Tier 1
BWL - Tier 2
AQ40 - Tier 2.5
Naxx - tier 3

Skrivet av seppuko:

Har faktiskt gnomes /rasp som sms-signal på min telefon. Skrattar varenda gång jag får sms

Finns alla dom ljuden i wow mappen på din dator eller hur har du fått tag på det?

Hitta dom inte när jag satt och leta förut =/

Skrivet av Combalex:

Rogues också saken är det att det finns jätte många av dom klasserna redan rerolla preist och BAM får du invites =P plus glömmer du att fixa petsen beteende kan den pulla alla mobs vilket man får skulden för ofta

Jag gjorde precis tvärtom, började med en priest och sen rerollade till rogue när jag tröttande på att stå och nöta längst bak i raid instanserna och sa*an va svårt man tyckte det var att bara få en grupp till dom senare 5manna instanserna.

När man spelade priest vart man mer eller mindre whisprad var 10min om man kunde hoppa in i en grupp och med roguen så tog det ibland upp till 1timma att få en grupp där dom inte redan hade fått tag på en rogue

Ajaxx, det är inte så att du spelar på Vashj som horde?

PvE server: Du kan inte döda den motsatta faktionen utan att ditt target har slagit på pvp taggen

PvP server: Du kan alltid döda folk från den motsatta faktionen utan deras samtycke, men alla start områden funkar som en PvE server upp till ca lvl 20-25

RP: Rollspels server, säger sig själv imo (tror dock att dessa funkar som PvE servrar, har aldrigt gjort nån gubbe på en RP server så är inte 100% säker)

RP PvP: Rollspels server men med samma funktion som en PvP server om jag har förstått det rätt

Om du nu inte har tillgång till ett kontokort så finns det massvis med key-gens för det som fixar ett kontokortsnummer, va iallafall så jag fixade problemet innan jag förstod att det funkade med Visa electron

Alliance eller Horde?

Gjorde likadant när vi va i AQ40 och var tvungna att vänta på våran raidleader, att stava Fullgore är svårare än man tror

Det som jag är mest ute atm är att bara ha roligt, ta det lungt och bli 60 utan att stressa. Jag har 2st 60s redan och jag känner att den här karaktären kommer jag bara att springa runt och pvp/grinda med iom att Pve tar för mycket tid som jag inte har just nu.

Tack så jätte mycket för alla förslag (kör med en frost build just nu), fortsätt gärna att komma med förslag på hur/var jag får någelunda bra xp/h men utan allt för mycket grinding.

Att levla en mage

Nu har jag startat en ny Mage och skulle vilja ha lite ideer och åsikter om vilka talents man ska köra.

Vilket är bäst att levla med Fire eller Frost?

Är det här en bra Frost build?
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/mage/talents...

(Är det någon som har sparat Modemis gammla tråd sen forumet rensades, den skulle vara guld värd för mig just nu)

Jodå jag älskar spelet, till och med så att jag älskar spelet för mycket

Började någon månad efter realisen och körde fram tills för typ 1-2månader sen för att jag klarar inte av att gå i sängen i tid så skolan blir lidande så tänkte jag att jag skulle ta uppehåll så att jag verkligen kommer att klara av sista året.

Nu har jag dock satt igång igen med en kompis (han som skulle ha guest passet) på en ny gubbe men ska försöka skippa High-end Pve delen för det va väl det mer eller mindre som skapade alla problem och bara slö spela lite då och då

Vi får se hur det går