Inlägg av håkane

Inlägg som håkane har skrivit i forumet

12

Bara jag som tyckte det var ett bra slut ?

Håller med. Jag betalar ett par tusen om året för spel jag vill ha. Å den gången det är spel som släpps 1-2 veckor före i USA än tex Sverige tankar man ju hem om det är ett spel man vill ha. Vem vill vänta 2 veckor längre ?

När jag tog bort telias säkerhets paket så försvann problemen jag hade..

Synd bara att de inte uppdaterade ultima online grafikmässigt. Så skulle de slå alla mmporg spel som är ute med hästlängder.. Riktigt pvp å inte massa grindande för att få epic loot.

Skrivet av azynkron:

Lite sanning ligger det i det. Energidryckerna är inte bra för kroppen, framförallt i samband med fysisk aktivitet. Koffeinet är vätskedrivande och i när du dessutom svettas samtidigt som du intar energidryck kan detta leda till snabb uttorkning om man inte intar ex vatten samtidigt. Forskarna vet inte heller än de långtida verkningarna så ingen vet egentligen hur alla örterna och allt annat som dessa innehåller påverkar oss.

Koffeinen du får i dig från energidryckerna är så pass lite så det är typ samma effekt som dricka ett par koppar kaffe. Så att det är farligt är bullshit.. Om du inte drar i dig ett flak monster eller redbull då.

Ja men rockstar är inte det enda bolaget som har sådana arbetstider. Vet av en vän som jobbar med God of war 3 att de jobbar 12 timmars 6 dar i veckan med. Fast de får iofs bra betalat så de gnäller inte.

"svenska" leoparden är från tyskland...

min nyckel är borta nu. tack för alla pm´s iaf

har en betakey med. PM om ni vill ha den.

YES! Hoppas det blir lika bra som dom andra elite spelen

Skrivet av r4z0r:
Skrivet av Tigersharkswe:

Grafiken är ju najs om man har höga grafikinställningar, sen om du har en kass dator är en annan sak.

Jag har en bra burk (Core 2 Quad (2,4 GHz), 4 GB RAM, Radeon HD HD 3870) och kan lira detta med allt maxat men är lite besviken på grafiken samt att DirectX 10 inte finns med nu från start. Nämns inte ens bland uppdateringarna.
Visst, spelet ser bra ut men kunde sett ännu bättre ut. Jag tycker personligen att Lord of the Rings Online ser bättre ut med sina högupplösta texturer och DX10-funktioner men det är väl bara en tidsfråga innan AoC har detsamma.

Vad kör du för upplösning ? 1200x1024 eller ?
testa 1600x1200 eller 1900x1200 så får du se på ett snyggt spel.

Heli: det beror på vad du har för dator. jag har en 3.0 dualcore med 4 gb ram å 9800 gx2. jag har settings på high med shadows på låg. å får mellan 40-80 fps beroende på var jag är. i spelet. stirrar jag rakt in i en vägg så hamnar jag på över 100 frames.
I 1680x1050.

"Med tanke på att latens (lagg) betyder (ungefär) "tiden det tar för någonting att få effekt" så är låg fps och lagg samma sak.

Så svara på min fråga och tala om vilka grafikinställningar jag kan använda.

Lagg å fps är 2 olika saker..

lagg är tiden för datapaketen från servern till din dator å tebax. mäts i milisekunder

Fps = frames per second.. dvs hur många bilder per sekund som ditt grafikkort kan visa upp.

FPS är ju även first person shooter. men då är det en annan femma.

Ultima Online är då bästa mmorpg som har kommit. synd att det blev sämre när dom delade upp det i pve å pvp världen. Alla andra mmorpg bygger på UO synd att dom dagens utvecklare inte törs ha samma spelsätt som UO.. Som typ att man kan ta all gear från folket man dödade

wow patchas alltid på onsdagar... så den borde komma en onsdag

Skrivet av n0llk0ll0:

Ingen silencer på snipern Det hade varit mer stealth.

Hade man en silencer på en sniperbössa så hade man fått bytt den efter ett skott.

Sen så är det inte vidare realistiskt heller

Jag är sugen på att köpa ett ps2 bara för å testa detta spel. En kul grej.. Dom 2 första banorna är gjord av en svensk kille..

12