Inlägg av vajn

Inlägg som vajn har skrivit i forumet

Handen på hjärtat, så länge det är kosmetika är det väl upp till var och en. Värre är det när vi pratar p2w. Jag kommer med största sannolikhet köpa något efter en flaska vin

En stilla undran

Skrivet av Jasselito:

Förstår hatet spelet får och det är med all rätt.

Men spelet kommer fräschas upp, fixas och lagas. Detta ska inte vara "lösningen" till problemet utan spel ska lanseras FÄRDIGA.
Men jag får nog av att folk sitter och tjatar hål i skallen på allt och alla angående att "kärnan" inte finns där. Spelet i grund och botten (bakom alla fel, buggar och piss) är fortfarande Battlefield. Även om specialists ersatte classes är det fortfarande ett Battlefield spel. Dem ger fler valmöjligheter till spelarna istället för att låsa var och en till en specifik klass.

Kolla på BF4 när dem bästa vapnen var AR's som alla klasser kunde använda. Då var det också ryt om att "This is just like f***** CoD. Snipers running with DMRs, Shottys, AR's and SMG's". Konstant klagande på varje spel om det minsta lilla.

Jag föredrar klasser men jag har inget emot Specialists. Mapparna är gigantiska och jag längtar efter mer CQC kartor och fler modes som rush och TDM.

Spelet är kul men i sitt nuvarande stadie med alla buggar, rubberbandings och OP vehicles (host Hovercraft host) så lägger jag spelet på hyllan tills uppdatering #3 kommer.

Kommer det att komma game modes som rush och cqc med färre spelare? Jag köpte spelet och hoppades på att få kunna lira just detta och har inga problem med att vänta på det.

Skrivet av maq777:

Jag lånade precis ut det till en kompis. Jag ville jättegärna låna hans Ghost of Tsushima, så jag ljög han rakt i ansiktet och sa att det var bra. Hahaha. Han kan allt få plågas lite med skiten, så sitter jag och myser med hans spel i stället.

Om du ändrar dig så hör av dig. Jag har inte bråttom, men är som sagt nyfiken på spelet 👍

Skrivet av maq777:

10h timmar in. Tror jag avbryter nu. Inte för mig.

+ låter bra
- ingen progression
- alldeles för långa runs
- för mycket risk, för lite reward
- slumpen av fiende blir "helt galen" i vissa rum

Om du köpt det på skiva så kan jag kanske köpa av dig? Misstänker att jag precis som du kommer att ge upp, då jag inte pallat med demon/dark souls

Melodi: 500 miles - The proclaimers

And I would walk with Astra-lis
And I will cheer for all to hear
Just to see that team who claims the final prize
We're here to win it all!

Da da da (da da da)
Da da da (da da da)
Da Da Da Dun Diddle Un Diddle Un Diddle Uh Da Da
Da da da (da da da)
Da da da (da da da)
Da Da Da Dun Diddle Un Diddle Un Diddle Uh Da Da

And I would walk with Atra-lis
And I will cheer for all to hear
Just to see that team who claims the final prize
We're here to win it all!

Ett, tack för en bra recension!
Två, jag gillade SotC och vill innerligt gilla detta. Vi får se när köpet kommer och om jag kommer att njuta av spelupplevelsen.

Vad många verkar glömma bort är att recensenten skriver om sin upplevelse av spelet. Delar man inte den åsikten, ja då är det väl inget mer med det?

Sjukt ballt!

Skrivet av Zainter:

Första gången sedan super Nintendo som jag känner! Damn Nintendo nu är ni på rätt spår!

Eller hur! Jag fick precis samma känsla. Fan dom är inte så dumma ändå

Faaaan visste att kommentarerna skulle få mig att köpa spelet! Kolla in Greenman gaming, köpte det för 252:-!

Carl Johansson-Sundelius bildtext till ett spel jag inte minns vad det var, men bilden var på en soldat med huvudet bortskjutet. Bildtexten löd: "Det syns kanske inte, men Hans dog med ett leende på läpparna"

Känns lite halvbeige att alla spelare verkar vara samma character model/skin. Nä, detta ger ingen blodad tand för undertecknad.

Precis så Slevin.

Jag vill inte köpa spelet till fullpris, därav att jag letar ett beggat exemplar.

Paddington, inte konstigt att du har så många registrerade inlägg när du jagar duvor med luftvärnskanoner och sparkar in öppna dörrar.

Jag vill köpa Dragon Age: Inquisition

Har du ett Dragon Age: Inquisition som du vill bli av med till Playstation 4 så köper jag gärna det av dig. Ja, det var väl det

/ Mvh Johan Svahn

Alltså, nu kör jag på ps3. Men det verkar som att det skiljer sig markant i utbud av uppdrag och utrustning mellan konsol och pc. Någon som har en aning om varför vi på konsol inte får några dlc?

När jag läste ditt blogginlägg så ville jag direkt möta din text med förklarande text som går mot dina tankar/åsikter. Men Bennii och Loltron har redan skrivit så bra. Jättebra texter som på ett respektfullt sätt även speglar min åsikt i frågan. Jag lyfter på hatten mina vänner!

Jag känner ingenting när jag ser trailern, känns som att tugga på ett tuggummi (med häftig förpackning) som tappat smaken. Men det är bara jag det, kul för er som känner hype!

Skrivet av walter_iego:

Med skånsk dialekt:

"Pej ess fyjra, tändi nu och legg po Batmann Originns, och dra nejd på flabben, höj int denn..."

Underbart!!

[quote=kebbe]

Citat:

Hade jag bilat 6-timmar enkelväg till årets Gamex hade det varit för att spela BF4 i 64-spelar lan, det såg riktigt intressant ut. Som ett nano-dreamhack utan Joltcola och porr.

Hahaha, underbar slutkläm, AMEN to that!

EDIT: kan inte ens citera på FZ, *facepalm* IRL på mig.

Ja det känns lite som att man gapade lite väl högt och nu får stå sitt kast. Men jag tröstar mig själv att om några år när min son blir gammal nog att kunna utnyttja kiect så köper vi en xbox one och då kanske de implementerat alla dessa funktioner igen.

Men vi skrek helt klart alldeles för högt, my self included.. detta till trots kändes det faktiskt lite väl ömtåligt, de kan
ske kan hitta en annan fungerande form för liknande koncept, som inte är lika utelämnande.

Det var roligt, på riktigt