Inlägg av Voorhees

Inlägg som Voorhees har skrivit i forumet

Fy fan vad glad jag är att jag kan lira ett spel och leva in i det totalt och älska det till tusen trots att det inte är senaste grafiken. Jag har haft så himla mycket glädje av mitt switch, kommer köpa detta så fort det bara går, blev aldrig något köp på pcn pga bristen på tid att sitta stationärt. Mina käraste spelminnen har kommit från spel som aldrig var det snyggaste, eller nyttjade den senaste tekniken, titta på breath of the wild t.ex, inte världens snyggaste om du hårdskådar varenda pixel men överlag är det ett otroligt vackert spel med levande grafik.

Tycker också att ett riktigt snyggt spel kan vara häftigt, men utan riktig spelglädje förlorar spelet sin charm oerhört fort.

Alla gillar olika såklart men direkt när jag läser forumet här så blir jag nästan euforisk över att jag besitter förmågan att kunna spela spel med fulare grafik, helvete vilka superspel jag hade missat då!

Bryr mig inte så värst, bara det kommer till PC så räcket det för mig

Tjenare gott folk, tack vare sent jobb så missar jag ännu en beta. :/ Om någon vänlig själ har en extra över skulle jag bli överlycklig! Tack

Säkert många konton som inte används men ändå har några kronor liggandes. Då tänkte G2A att de kanske kunde få de pengarna i stället. Alternativt är det en metod att få tillbaka användare på.

Konstigt att det skulle kosta att vara inaktiv om man har pengar där och inte när man bara har ett tomt konto.

Låter lite tråkigt, förhoppningsvis går det inte att köpa dem om de nu boostar stats på olika sätt. Återstår att se, nu har de i alla fall fixat FOV slider och Push to talk som alla gnällde på

Tack för tipse! Det var många, många år sedan jag körde genom detta En av mina absoluta favoriter i genren!

Jag har fortfarande inga större problem med spelet. Kör mina 4-5 timmar om dagen och har fortfarande riktigt roligt. Nån lite bugg har jag sett här och där, men inget som påverkar mitt spelande nämnvärt, kör pc kanske ska sägas.

Buggar, glitchar och en orungande start, still loving this shit!

Django Unchained. Många år för sent, det var en riktigt trevlig film Älskar att den inte är rädd för att förmedla hämdkänslan fullt ut

Skrivet av cyprus:

Jag har oväntat kul i spelet (jag spelar solo) så för mig är det en 7:a av 10. Inga större buggar och spelet flyter på fint efter senaste patchen för PC (vem spelar Fallout på konsol?)

Samma här, lirat jävla massa och jag älskar det. Precis som alla jag spelar med, verkar vara väldigt delade åsikter.

Har inga större problem med Fallout 76, tycker det är bra att de är snabbt på och börjar dona o fixa. Kommer mycket bra framöver också Eftersom jag redan är helt nöjd med spelet så kommer det bara bli bättre för mig och ppl like me!

Skrivet av Håkan:

Jag undra fortfarande vad som gäller om 15-20 år, kommer spelet ens gå att spela utan dessa stora uppdateringar?
Ett Playstation 1-spel går ju alltid att spela om, men kommer dagens spel alltid vara spelbara?
Läste om en kille som köpt filmer från Apples butik, när han flyttade från Australien till Kanada, slutade hans filmer att fungera, för då var han i ett annat land. Och då hade han ändå köpt filmer via Apple TV.

Fallout 76 lär inte gå att spela om 20 år då det är online och om t.ex Steam lägger ner så gör dina spel det också.

Skrivet av wallde:

varför kan de inte bara göra klart saker innan de släpper dem.... stressa ner för fan..

De har ju inte släppt det ännu Betan var ju till för att samla information om så många buggar som möjligt för att faktiskt kunna få ett lite mer problemfritt släpp! Hoppas bara att de lyckas

Jag älskade Fallout 1 och 2 över allt annat. När 3an kom var jag riktigt besviken, men när jag började se 3an och framåt som en annan tolkning av spelserien så lyckades jag gilla dem med.
Detta är i princip 4an utan NPCs. Känns som 4an, ser ut som 4an. Detta på både gott och ont. Jag har lyckats lira varenda minut av betatesterna, började på xbox och gick över till PC så fort den blev tillgänglig, jag älskar detta spel Kan inte helt sätta fingret på varför men något med känslan gör att jag bara spelade vidare. Köpt och ser fram emot släppet.

Angående buggarna så stötte jag aldrig på något allvarligt, mest komiska buggar. Men såg och hörde andra som hade större problem, men jag litar på att Bethesda verkligen vill lyckas med detta. Grunden är rätt stabil, så betatestet hjälper nog dem att fila det sista. Tror det kommer bli bättre och bättre.

Synd för ni som inte gillade Fallout den här gången, men är rätt säker på att 5an kommer nån gång

Mobilspel är ju för en helt annan målgrupp än vi vanliga gamers. Så är väl inte konstigt att de vill täcka den målgruppen också. Tror inte det är någon fara alls, vill du inte ha det så håll dig borta och vänta på grejjerna de utvecklar för din målgrupp.

Lyckades ladda ner det lika fort igen, spela o ha jävla kul. Gillar det som fan! Nöjd med min preorder. Är väl inte allas kopp med te helt enkelt, kommer säkerligen ett fallout 5 i framtiden så vi kan avnjuta en riktigt fet story igen. Nu måste jag tillbaka till Red dead.

Tror detta kan bli riktigt coolt när det är helt färdigt. Som sagt är det ju en del utveckling kvar. Betan kändes som en stabil grund att bygga ett riktigt fett spel på! Hoppas på detta

Hur fan kunde jag missa att ansöka till betan... damnit!!

Jag orkar inte riktigt spela så mycket skräckspel då jag blir alldeles för stressad, lever mig in för mycket. Men F.E.A.R 1 skrämde mig en del då det begav sig. Annars kommer jag ihåg att jag och en polare lyckades få ner den där E3-läckan av Doom 3 för länge sen, det var så in i helvetes snygg grafik på den tiden så allt skrämde skiten ur oss, polarens morsa kom springades upp på övervåningen efter några minuter då hon trodde att något faktiskt hade hänt oss så som vi skrek. Var väl lite yngre då, men ändå!

Skrivet av Waliant:

Vad är nyhetsvärdet? Ska ni skriva om att gravitationen fortfarande gäller härnäst?

Ja att FZ är den bästa sidan är lika självklart som gravitationen.