Inlägg av Voorhees

Inlägg som Voorhees har skrivit i forumet

Woot, är fan säker på att jag läste någon från microsoft försäkra folk om att det aldrig kommer en Windows11. Att fokus skulle ligga på att förfina 10an i all evighet. Men kanske det var någon utomstående som skrev detta, kan inte efter en del sökningar hitta mitt påstådda läs.

Laddat det till min ROG Phone 2 (som jag tacksamt vann från FZ). Tänkte att jag skulle prova det snart.

Ser väl ingen anledning att förboka spel längre mer än om man kanske får något samlarföremål eller så. Back in the days kunde en utebliven förbokning innebära att du inte fick ett ex av spelet på releasedagen, men i denna digitala värld så kan du kolla in spelet på alla möjliga vis. Man behöver ju knappt köpa ett spel tack vare alla dessa tjänster som t.ex Xbox gamepass.

Spelat någon timme nu, tyckte det var underhållande faktiskt. Lite omväxling att spela från andra sidan "skräckspel" Gillart!

Tycker storyn om hur de släppte ett ofärdigt spel och gav sig fan på att fixa det är riktigt fin. Stöttar NMS och teamet till varje pris!

Det är väl lite som jag brukar känna att jag vill ha ett "arkadrealistiskt" spel och inte ett 100% verklighetstroget spel. T.ex så är det inte alltid så kul om din karaktär skulle röra sig realistiskt, alltså inte springa konstant utan gå långsamt för det mesta. Ingen teleport funktion i openworld spel. Det kan vara roligt till en början men ju längre in i spelet jag kommer ju mer önskar jag dessa funktioner.

Tycker man kan göra snygg grafik på olika sätt, t.ex tyckte jag att Breath of the wild var fantastiskt vackert, även fast det är gjort med ganska simpla medel. För mig handlar det nog mest om gameplay, grafiken är ett bonus om det görs rätt.

I dit it all for the nookie.

Datorn har nog faktiskt varit avstängd mer än någonsin då jag umgås mer med familjen, men annars är jag inne i en VR och switch period, så hoppar mellan de två. Men nu blev jag sugen på RDR2 på datorn igen så. Inga egentligt nya spel ännu, men det kommer kanske under helgen.

En jävligt bra möjlighet. Hoppar på tåget så fort jag får lite fritid framför datorn. Kul att få vara med och bidra aktivt, samt lite roliga perks! FZ Lives on!

"...ägare av Cyberpunk 2077 kommer att få en kostnadsfri Xbox Series X". Låter som ett riktigt jävla pang-erbjudande!

<---- Intresserad!

Skrivet av kehik:

På Jesu födelse bringade dem fyra vise männen gåvor till den nyfödda; myrra, guld, rökelse och en Polaroid™-kamera.

På sidan om stack han även in 2 stycken rykande färska 3D modeller samt möjligheter till skägg+hår eller utan.

Bjud in mig, sjukskriven just nu så har många timmar att spendera på gaming.

EDIT : Stavlfel
EDIT2: Stavfel

Hej, jag läste någonstans att om man köper stadiapaketet så får man en inbjudningskod att skicka till någon som gäller i 7 dagar, jag undrar om någon har en oanvänd sådan, vet inte vad jag kan erbjuda i utbyte med skulle väldigt gärna prova innan jag lägger denna gigantiska summa. Tror inte det kommer funka bra i mitt hem, men vem vet jag kanske bli förvånad. PM:a mig i såna fall så kan vi kanske köra någon byteshandel av något slag eller liknande. Tack på förhand

Mvh Voorhees

Skrivet av Tarmböld:

Och då är ändå Wolfenstein och Rocket league bra mycket enklare att optimera. Att optimera ett open world spel är en mardröm och det blir oundvikligt mycket fulare än en PC som har 5x mer prestanda.

Blir garanterat ett köp, ser fram emot detta då jag inte avslutad denna på PC. Detta ser responsivt och stabilt ut, de enda titlarna jag blev lite besviken på är rocket league och saints row då laggen mellan knapptryckning och handling är alldeles för lång. Rocket league som kräver precision är går inge bra för mig. Saints row går knappt att spela då input laggen gör atet det är omöjligt att runda ett hörn med bil eller sikta så att du faktiskt träffar, och då har jag lirat alla möjliga typer av spela i nästa hela mitt liv så jag brukar vara väldigt bra på spel vanligtvis, RL på pc går hur bra som helst, saint row 3 på pc hur bra som helst. De har misslyckats med optimering någonstans.

Sen finns det bra mycket snyggare spel som är extremt responsiva, witcher 3 såg ut som att det kan hålla måttet. Grafiken var helt okej för att man vinner på att ha det portabelt, i mitt liv i alla fall. Tack o hej

Jag är helt mållös, kan inte tro vad jag läser. Återkommer när jag förstått vad som hänt? Helt ofattbart! Tack älskade FZ!!!

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Hade stora problem med fritexten, skickade min mini-novell som PM till dig, hoppas ni kan använda er av den i sätllet

Har många roliga couch-coop minnen av detta, lirar det än idag med polare. för det mest 4:an men ska ta mig en titt på detta.

Coolt! Har länge funderat på ett sånt här projekt men har inte riktigt kunskapen för det Har alltid tänkt mig namnet "Nostalgia" helt enkelt skulle passa på en sån pryl. Ska läsa lite djupare om din kickstarter och kolla med ekonomin, blir jävligt sugen på att backa detta!

Spelar inte lika ofta men blir säkert 5-8 timmar i veckan fortfarande. Ja, spelet har blivit bättre på nästan alla sätt tycker jag. Trots allt gnäll man hört så tycker jag ändå att bethesda har varit snabba med att lyssna på spelarna och patchat in det som eftertraktades. Ibland till och med väldigt små betydelselösa saker. Kunde rekommendera detta redan från start och ännu mer nu. Har haft väldigt kul i f76!