Inlägg av dannme

Inlägg som dannme har skrivit i forumet

1

@Halvars90: Yes, siffrorna tyder på det. Men du behöver inte oroa dig, för Bethesda jobbar även på Elder Scrolls 6.

Älskar Hollow Knight! Håller precis nu på att köra igenom det för första gången. Har varit lite ledsen att jag börjat närma mig slutet, så det är mer än välkommet med en uppföljare!

Samtidigt är det riktigt imponerande av Team Cherry på två(?) man, att redan fixat ett par DLC till originalet, samt utvecklat det till ett flertal plattformar. Nu presenteras en uppföljare som dom uppenbarligen kommit väldigt långt på. Kudos!

Skrivet av Sisyr:

Är sugen på att lira detta men har inte kört igenom de tidigare Metro-spelen. Förstör man spelet helt ifall man inte gjort det tro?

@DAoG: medics har ju snabbare revive än icke-medic revive. IMO skulle medic bli OP ifall de får tillgång till bredare sortiment av vapen, med tanke på att de kan heala sig själva oändligt mkt. En väldigt vanlig anledning till att jag dör med andra klasser är för att mitt med-kit är förbrukat.

@Remus: i skrivande stund har har 89% gett spelet 3 eller högre i nyhetens omröstning. Det anser iallafall inte jag vara en flopp eller besvikelse.

Efter 25 timmars lir kan jag hålla med om att det finns lite buggar. De värsta jag stött på är när man inte kan spawna (kan inte göra något alls), eller att man spawnar utan mainvapen. Dock så har det endast hänt en eller två gånger.

Personligen är det inget jag hängt upp mig på, utan spelupplvelsen i övrigt har vägt upp det dåliga med hästlängder.

Nostalgin är överflödig! Riktigt häftigt att få höra när ingenjörerna nördar ner sig i deras (och andras) arbete. Jag satt och log genom största delen av klippen, speciellt det andra. Mer moderna ljud där tycker jag. Förstår inte vad folk snackar om att det var dåligt klippt? Tycker Wired lyckades hur bra som helst med att få fram det dom ville.

1