Inlägg av hurly

Inlägg som hurly har skrivit i forumet

1

pretty please jag vill ha en nyckel!

Ska jag vara helt ärligt så är jag inte alls imponerad och väldigt pessimistisk. Det är mycket löften om coola features osv (som vanligt), men i själva trailern såg jag inget som direkt var innovativt eller ha något "djupare gameplay".

Visst bygga och utveckla sitt eget settlement låter superfränt, men trailern visade inte så mycket, bara hus som ploppade upp. Detta får mig tyvärr direkt att tro att det blir som i andra AC-spel där du går till din bas och turnar in x mängd guld/resurs och så ploppar ett nytt hus upp i ditt settlement där du kan köpa vapen eller dylikt. Ett annat exempel är som i trailern för Odyssey där man utlovade storskaligt krig med enorma 100v100 slagfält, när det i realiteten var en otroligt platt, ytlig och tråkig feature där man bara skulle döda x antal npc'er inom en viss tid.

För mig ser det mest ut som ett reskinnat och återanvänt Odyssey/Origins och man hade nog kunnat copypastat in voiceovern till trailern på ett tidigare AC spel och det hade funkat lika bra där som här.

Jag har dock aldrig varit ett stort fan av AC-serien och aldrig lyckats ta mig igenom ett helt AC-spel då jag personligen inte fastnar och blir insugen i gameplay/story som jag blir i andra spel, då jag ofta finner migsjälv göra samma tråkiga generiska quests och uppgifter om och om igen.

Med det sagt så hoppas jag verkligen att jag blir motbevisad av Ubisoft då jag verkligen vill att detta spelet skall lyckas och bli ett bra spel.

Tack för recensionen!

Kan man spela GM-mode/Be a Pro i SHL i detta spelet? Man kunde ju tyvärr inte det i '17 vilket var tråkigt..

Skrivet av Electrix:

Vågar man erkänna att jag diggade 2:an eller blir man stenad då? Ser fram emot 3:an.

Du kanske var stenad när du spelade det?

Nu skall jag vara lite petig och rätta!

Kazzak-incidenten skedde inte under TBC utan i Vanilla av alliance-guilden Khadgar's Rage på Burning Legion EU. Detta var samtidigt som Nihilum spelade på Burning Legion och Khadgars Rage var Alliance svar på Nihilum som topguild.

Tack så mycket!

1