Inlägg av Ohso

Inlägg som Ohso har skrivit i forumet

Var ganska sugen på ett nytt Diablo efter man fick prova betan. Spelets gameplay och grafik var bra. Första video sekvensen dom släppte innan release fick mig även att bli hypad på storyn. 44 levlar in känns det tyvärr som ett stort "meh".
Man har inte ens varit motiverad att logga in dom senaste dagarna.
Förstår dock inte varför men känns som spelet saknar identitet.

Hur dom berättar storyn är också en besvikelse. Main story känns som en sidequest typ.

Kanske blir final fantasy istället.

Detta hade passat perfekt som 40-års present

Detta spel alltså. Har givit det chans efter chans. Köpte spelet på ps4 pro och spelade men gav upp efter några timmars speltid pga för mycket buggar.
Avinstallerade och väntade in en eller två patchar kommer inte ihåg vilka och det var nästan ännu värre att spela plus att intro menyn i början alltid småhackar när den laddar spelet. Otroligt irriterande.

Får äntligen tag i en ps5a och har hört att spelet fungerar som bäst på den konsollen men att det iofs inte officiellt på riktigt inte har patchats för dom konsollerna än eller har jag fel?
Aja. Startar upp och intro menyn som laddar spelet hackar fortf lika fult som på ps4. Redan där blir jag irriterad.
Hamnar på något uppdrag som gör att jag och en tjej åker på ett uppdrag i en bil in i en sprängd tunnel för att sen stanna och börja skjuta på fiender inne i denna grotta.
Det roliga här var att hela vägen in i grottan så färdas jag i spelkaraktärens huvud. Ser hur ögon, näsa , mun svävar i luften som någon sorts mars attacks film, där en sån där mars-människa har tagit över min gubbe.

Jag kan bara säga att vilket jävla spel alltså. Vet inte om jag vill röra det igen.

Jag väljer oftast att köra på normal då det oftast representerar hur spelet är tänkt att spelas. Körde mycket på easy förut men kom fram till att jag får en bättre upplevelse om man kör på mellanläget.
Det gäller nog både att man uppfattar spelet som mer verkligt och utmanande om inte AI fördummas , har mer hälsa etc.
Hardmodes hinner jag inte med eller har tålamod för då man gör annat hemma och skulle bara bli förbannad om jag fick spela om för mycket.

Ok. Köpte cyberpunk och assassins creed valhalla samtidigt och började såklart med cyberpunk vid release. Men råkade ut för buggar som helt drog ner upplevelsen för mig på ps4. Sååå jag la det på hyllan ett tag. Tänkte att, grabbarna och tjejerna fixar nog det här blixtsnabbt. Så efter två patchar så kunde jag inte hålla mig längre. Gick och körde lite. Och samma sekund som min gubbe sätter foten i cyberpunks mäktiga värld så blir skärmen svart kch jag ramlar genom golvet.
Jag bytte spel ganska snabbt.
Väntar nog en stund till innan jag spelar igen.

Är PC och Ps5 versionen helt fri från problem eller?

Skrivet av hoppalängdhopp:

Har du testat låsa spelet till 1080p? Läste att nån här på forumet som rekommenderade det och att det löste många av problemen med buggar och crasher.

Min tv är så gammal så den har inte 4k. Så den är nog inställd på 1080p som standard. Jag kör bara med boost mode på konsollen för att snurra upp cpu/gpu lite och funktionen som upscalar upplösningen har jag stängt av.

Man märker att videosekvenserna tom laggar när man startar spelet. Men vart överraskad faktiskt hur bra det flyter på min ps4 pro. Tills man råkar ut för npcs som står i en vägg, glitchar, texturer som inte laddar direkt, hur jag fastnar med min motorcykel i andra bilar och inte kommer loss. Att min partner in crime kör över min egna bil när vi avslutat ett mission och denne försöker åka därifrån. Spelet har även kraschat minst en gång i varje session jag spelat. Och då har jag inte kommit speciellt långt heller.

Det är synd att det ska behöva vara såhär men man vill ju ändå spela spelet.

Spelindustrin satsar på mobila spelplattformer men ändå har jag inte ett enda spel på min platta eller telefon. Kanske är på tiden någon släpper ett spel som är lite slipat av blizzard ändå? kanske man skulle kunna prova lite.
Kul att ha ett spel när man inte har tillgång till datorn i första hand ändå kanske..

Öset kändes som ett cod och manövrarna och skjutandet kändes som Frame. Hoppas det är mer än det.

Jag hoppas på ett helt nytt spel men det lär inte bli så är jag rädd. Och en portning till switch för d3 kunde jag inte bry mig mindre om. Expansion till det lockar tyvärr inte heller. Det saknas totalt den atmosfär som fanns i de tidigare spelen, för mig. Jag menar, Diablo 3 är som ett actiospeckat singleplayer som är kul tills man når maxlvl. Och nu när man spelat alla gubbar till maxlvl så är det ju jättetråkigt att spela det. Köpte inte ens Necro-tillägget. Trist att det ska kännas så :/

Skrivet av Godofcheese:

@Ohso:
Spelar man premade så använder man något annat ändå, som Discord eller Teamspeak.

Ah, därför jag skrev som jag skrev. Om man nu inte använder något annat program dvs Om man inte använder något av det där du nämnde så är det ju bra med ett "inbyggt".

Kanske är bra att det bara fungerar i premades. Det är där man behöver det. Om man nu av någon anledning inte har tillgänglighet till något annat. Och Inte när en person som inte kan hålla en normal nivå, öser skit på djunglarn eller adcn under ett pubgame pga helt obefogade anledningar.

Men sjukt kul med en ny quake satsning iaf! Hoppas hoppas hoppas på något bra!
Quakelive i all heder, men känns som det inte lyckades speciellt bra, trots gammalt spel men ja. Det behövs något nytt!

UT kan dra något gammalt över sig Go Willits!

Sunkwatch

Har köpt så sjukt många lyckade spel enligt min mening, utan att läsa till mig det pga en spelrecension Mycket mer spännande så! Och mindre spoilers.
Är ju superenkelt att ta reda på om det är ett MMO eller ett Fotbollsspel! Det räcker för att göra en sugen. Gillar man inte MMOs så går det väl ganska fort att välja bort?
Och allt snack för vad ett spel kostar, att tex Overwatch är för "dyrt". Jesus. Köp inte spel då då.

Tycker det är fullt ok att vänta tills release. De som vill vänta får helt enkelt vänta på reviews då.

I det stora hela så flyter det ju och ser i stort sett lika bra ut i videon i artikeln då de jämför grafiken mellan alla konsoller och pc. Men vad som irriterar mig är vid tex 0:50, ventilationsgallret bakom datorn där på väggen, etc, som BARA ser helt jäkla annorlunda ut på xboxen ;D

Ugh, varför göra detta. Om det är fler än du som vet om detta. Finns alltid en chans att det kommer ut då haha. Och satan vad rökt man är då. Tänker på andra sporter då detta hänt haha. Vad pinsamt som idrottare.

Måste vara svårt att hitta investerare. Trailern gav inte mig speciellt mycket förtroende förutom att han hade ett par coola idéer, men fanns inte mycket där med tyngd direkt.
Var ju inte igår Romero släppte något nytt, förutom hans Doom karta förstås ;-D heja!

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Spiff:

Det här är en bra summering på vad som är fel på folk

Och en bra indikator på att vi i stort lever ganska bekymmerslösa liv.

Så jävla sant ;D
Go, go the human race! Stå upp för rumpor i tights!