Inlägg av crazycat690

Inlägg som crazycat690 har skrivit i forumet

Skrivet av TheRob:
Skrivet av crazycat690:

Mitt i allt använder de ordet "sold (till butiker)" istället för "shipped (alltså inte egentligen sålda exemplar)", låter som de vill hypa upp sin popularitet före julen?

Tekniskt sett har dem sålt 10 miljoner, då butiker uppenbarligen har köpt in direkt ifrån Microsoft. Men ifall alla blir sålda hos respektive butik är en annan femma.

Sant, det är ju plus i kanten för MS fast exemplaren i butikerna inte blir sålda, så länge butikerna har köpt dem. Lagrar antagligen för Julen.

Skrivet av Rockartisten:

Vem tror du att du citerar?

"The response to this wave of blockbuster game releases and new bundles has been amazing, and sales have skyrocketed since the new price took effect on Nov. 2. Compared to the previous week, Xbox One sales in the US have more than tripled, which is exciting as more and more friends will be playing together this holiday. As we head into the busy holiday season Xbox One led generation 8 console sales in the US for the past two weeks. Shortly, we will have sold in to retailers more than 10 million Xbox One consoles."

http://news.xbox.com/2014/11/xbox-one-sales-on-the-rise

Sonys 13,5 miljoner är också till butik. Sedan sista september dock.

Ja tänkte på en engelsk källa nog, IGN eller något liknande. Tidigare så har de använt ordet "shipped" specifikt, inte "sold". Ord betyder ganska mycket, det är antagligen medvetet beslut att nu före julen säga att sålt istället för skeppat.

Vad gäller Sony så vet jag inte alls hur de räknar, om de har något sätt att räkna ut faktiskt sålda exemplar eller om de bara använder mer kompakt marknads snack för samma information. Antagligen det senare men det förändrar ju inte situationen värst mycket.

Omkring 10 miljoner Xbox One sålda till butik

Mitt i allt använder de ordet "sold (till butiker)" istället för "shipped (alltså inte egentligen sålda exemplar)", låter som de vill hypa upp sin popularitet före julen?

Om man nånsin skulle vinna på dessa tävlingar så skulle de passa denna gång, tummar hålls!

Ah, kunde nästan tro det

Skrivet av Margy:
Skrivet av Rockartisten:
Skrivet av Margy:

Pinsamt att lägga enorma summor på att hindra ett spel från att släppas till Playstation och PC samtidigt som man låter en egen studio som Rare förfalla.

Är du lite bitter nu? Hehe;)

Jag har inte spelat ett Tomb raider sedan 90-talet så personligen bryr jag mig inte.

Även Xbox-fans borde väl vara mer intresserade av att Microsoft spenderar pengar på nya exklusiva spel istället för att hindra spel från att komma till konkurrerande format?

Exakta problemet med det hela. Inte som att MS gör Xbox spelare någon tjänst här, precis.

Skrivet av eatem:

Haha "om steget". Ja vi la in lite zombies i uncharted så var det klart. Det känns ju nästan som att spela samma spel.

Älskade Uncharted 1+2 (2an är bland det bästa jag spelat tror jag) och LOU så det är ingen diss men det är ju inte raketforskning heller.

Spelen är ju ändå ganska olika, om man la Zombies i Uncharted så sku de vara.. Tja som sista delen i Uncharted 1, vilket är ganska långt från TLoU. Ja vet att du troligen förenklade det men låtom oss vara nöjd att de förespråkar djupare gameplay med health bar, fler än 2 vapen och taktiskt crafting system

Skrivet av wallde:

såg inte vad som va så bra med de.. storyn var bra men annars var de inget speciellt... ser absolut inte vad hypen är över.. =/

Kan absolut inte tala för alla o åsikter är ju som de är men personligen så tycker jag att spelet förtjänar en del uppmärksamhet bara för det faktumet att de har health bar o att man kan bära mer än 2 vapen samtidigt. Det är väldigt sällsynt idag så de är bra att ett spel med de mekanikerna blir populärt och bevisar att spelare är tillräckligt smarta för att hantera lite mer tänkande i sina spel än "gå fram, skjut, göm dig, skjut, repetera".

Har många fler orsaker varför jag gillar spelet men tänkte ge lite som vem som helst kan uppskatta.

Skrivet av Acriax:

"Följande sekvens är 100% in-game"

Sades även om Killzone 2 och Watchdogs m.fl.

Naughty Dog är inte känt för att visa BS.

Sony är de jag kommer titta nogast på, ser fram emot deras överraskningar samt de mera väntade Uncharted 4, The Order 1886 o eventuellt Deep Down. Annars så är de något intressant att se nya AC, Far Cry 4 och om Ubisoft har ett till överrasknings spel i år.

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av KoP:
Skrivet av Sisyr:

Haha, reagerade direkt när jag såg en livs levande Max Payne. Hjärtat hann ta några hoppfulla skutt innan besvikelsen trädde fram.

EDIT: Missförstå mig inte, Quantum Break blir säkert kanoners, men inte fan har jag en krysslåda.

Det är väl bara köpa en. Köpte själv en PS3'a bara för Uncharted serien. Där spelen finns, dit letar man sig. Sen om det är på Xbox PS eller pc. Big deal.

Köpte en PS3:a nyligen, jag har varken ekonomin eller viljan att slå till på Xbox One.

Tror inte du behöver, skulle tro att det blir som med Alan Wake. Alltså att det släpps på PC lite senare.

Hoppas verkligen att dedär Kill Strain handlar om en Syphon Filter reboot, kan aldrig få nog av spionage spel. Bäst att förbli pessimistisk med så mycke bra rykten så man inte riskerar att bli förkrossad sen :I

Ganska förvånad över att de gett så mycket material gratis, även om de gjort bort sig ganska mycket med problemen och avsaknaden av utlovat material... Det är ju nästam som om de bryr sig.

Skrivet av anon_78917:
Skrivet av Soulless:

Ja det svärs ju en hel del i verkliga livet så varför inte i spel!

Svär mer, tycker jag!

Fyfan så jävla omoget och outvecklat att svära hela tiden bara

Svordomar hjälper oss att hantera motgångar och kan motverka fysisk smärta. Visst är de "ofint" att svära i vardagen men om man inte är stött av dödande som sker i spel så är de kanske lite överdrivet att bli stött av bara ord.

New Vegas för min del. Jag fann 3:an för ytlig och de gamla spelen, fast de är riktigt bra, att vara inte riktigt min typ av spel. Älskade miljön o dialogen men har aldrig varit fan av turn-based combat.

Om man någon gång ska vinna en tävling här på FZ, så skulle det inte vara fel om det vore denna gång

Skrivet av Ztreek:

Finns det faktiskt personer som tar illa upp att deras 8 år gamla hårdvara inte presterar som en hårdvara som kom för 1-2 år sedan?

Vart finns dessa idioter..

Det lilla roliga i det hela är ju att PC spelarna i BF3 skrek att DICE inte brydde sig om PC versionen eftersom den var konsolskadad. med trista och små banor.

och JA, BF3 var en konsolport, googla det.

Enligt min erfarenhet så är det inte konsollspelarna som kommer med jämförelserna, riktigt. Jag förstår att de är mest PC-spelare här men gå på Youtube t.ex. (jaa inte de smartaste stället) så ser man inte konsollspelare som är missnöjd med att de inte matchar PC-versionen utan de är PC-spelare som nedvärderar konsoller just pga deras hårdvara.

De jag känner så är relativt nöjd med sina konsollspel. Jag säger nu inget dåligt till er här men det är ofta man blir trött på att höra av PC-spelare att spelet man ser fram emot är skit för de ser skit ut på min 'gamla' konsoll till skillnad va de gör på en grym dator som de inte ens har.

The Last of Us för min del, om inte jättar som Gta V och eventuellt MGS V skulle komma i år skulle jag lugnt satsa på at TLoU blir årets spel.

Skrivet av chopper:
Skrivet av crazycat690:
Skrivet av chopper:

" Hirai: "PS4 är först och främst en spelkonsol"

Bra då vet vi det!
Och för alla fanboys : Jag köper båda konsolerna i nextgen.

Fast det blir väl mest Datorspelande som vanligt.

Jag tycker bara de är dumt att köpa alla konsoller, om nu Xbox One är så otroligt fail som de verkar så vem i rätta sinnet sku spendera pengar på en sån om man ändå också tänker köpa Ps4? Varför inte bara Ps4? Jag förstår inte logiken bakom detdära, det gör en inte till en fanboy att bara köpa en konsoll, det säger bara att man kan hushålla med pengar.

Sist jag kollade var det jag som bestämmer vad jag lägger pengarna på i mitt liv.
Oroa dig inte jag har råd med 2,st konsoler.

Sedan så är det så att min son ska ha PS4'n jag nöjer mig med Xbox one då jag helst spelar på PC.Och har dålig erfarenhet av SONYS dåliga Europa nät.

Därför väljer jag Xbox one då min 360 alltid funkat bra online. Min son's PS3 har det varit strul med för ofta för att vara av intresse för mitt lilla konsol spelande. Det ska funka online när jag vill spela och det har MS klarat att ge mig så där av valet.
Tror att jag kommer bli nöjd med min kommande Xbox one. Om andra tycker den är fail får det stå för dem.
Är upp till var och en att ha en åsikt om det.

Joo vill ju inte säga att du inte får ha åsikt ja säger bara att de finns vettigare saker att spendera pengar på än två konsoler, speciellt om man har familj. Säkert kan man ha råd, på samma sätt som att jag har råd med en bil men är de faktiskt klokt att köpa en bil om jag måste också försörja mig? Som sagt, du gör va du vill men rekommenderar att du inte har de slagit i sten vad du gör, utan ser vad konsollerna riktigt gör först.

Skrivet av chopper:

" Hirai: "PS4 är först och främst en spelkonsol"

Bra då vet vi det!
Och för alla fanboys : Jag köper båda konsolerna i nextgen.

Fast det blir väl mest Datorspelande som vanligt.

Jag tycker bara de är dumt att köpa alla konsoller, om nu Xbox One är så otroligt fail som de verkar så vem i rätta sinnet sku spendera pengar på en sån om man ändå också tänker köpa Ps4? Varför inte bara Ps4? Jag förstår inte logiken bakom detdära, det gör en inte till en fanboy att bara köpa en konsoll, det säger bara att man kan hushålla med pengar.

Skrivet av Puscifer:

Playstation 4: En konsol avsedd för spel i förstahand
Xbox One: En konsol avsedd för TV i förstahand

Det blir PS4 för min del.

Skrivet av Puscifer:

Playstation 4: En konsol avsedd för spel i förstahand
Xbox One: En konsol avsedd för TV i förstahand

Det blir PS4 för min del.

När man dessutom tänker på att allt dedär TV funktionerna som de skryter så om bara gäller Nord Amerika, har jag för mig i alla fall. För mig är valet lätt, Ps4, konsollen som ger kontroll istället för att kontrollera.