Inlägg av Rigge1988

Inlägg som Rigge1988 har skrivit i forumet

sextiofuckingfemjävlagigabyte.

Skribenten lutar sig tillbaka och börjar nynna på nåt välkänt... "trolololo lololol ololol trolololooo"

Vafan man blir ju mörkrädd av att läsa kommentarerna. Kan vi tacka apple och iPhone för att folk är IQ-befriade?

OnT: GvG var ju rätt kul i gw1. Och dessutom vill jag se lite andra klassiska modes som CTF när det är så småskaligt som det är i sPvP.
Och sist men inte minst vill jag personligen ha bort allt vad PvE heter i WvW. Och ja, jag vet att det är utvecklarnas avsikt för att locka annars pvp-skygga människor till pvp men det går inte locka folk på det viset.
Som det är nu så är det bara så in i helvete irriterande när det görs försök att åstadkomma nåt när man ligger i underläge (far shiverpeaks vs. vizunah och världen)
och folk bara gastar efter folk för att döda "grub" eller göra pussel för nån obetydlig mängd karma/badges of honor. Medans andra servrarna steamrollar en upp i brygga.

Har förstått att om man såg framför sig ett uppfräschat GW1 så blir man besviken. Men om man tar det för vad det är så är det grymt bra. Endgame är PvP och enbart PvP. Det är där man får ut all kräm ur GUILD wars.

Så ni som skaffade guild wars för att få ut PvE-mys var fel ute från början

Kan se det framför mig, den totala användbarheten av steam overlay i photoshop!

Inte för att pissa i nåns gröt men detta är numer en lögn.

Om det ens är säkert att betan kommer att dra igång så kommer det högst troligen bli på måndag eller senare i nästa vecka då dom kommer köra technical hela denna veckan, tis-lör.

Hermafrodit.
Internetkulturens visdomskälla: http://sv.wikipedia.org/wiki/Hermafrodit

Börjar bli omåttligt less på nyttjandet av DLC nu. Det har liksom gått över någon fin gräns mellan att ersätta stora expansioner och ge en komplett story i själva grundspelet i dom allra flesta fallen.

Jag vill inte köpa ett spel där jag kommer behöva köpa en massa DLC för att få veta hur det slutar. Jag köper jättegärna DLC om jag känner att jag vill ha ut mer av spelet efter att storyn är avklarad.

Nu träffas "förmodligen" inte AC3 av min åsikt men jag känner att det måste ur mig när jag hör "dlc" nämnas i och med spelreleaser.

Battlefield -> Call of duty

Kört upp en barb till 60 och skramlat AH gear till att någorlunda klara act1 inferno (pre patch) så känner att jag kan pensionera mig tills blizzard får ur knytnävarna ur arslet å gör nåt kul av detta!

Q_Qtek

Q_Qtek

1. dom får skylla sig själva när dom gör det så arkadigt.
2. jag gillade dock upplägget skarpt men skulle gärna se europa alternativt nordamerika-sydamerika i en väldigt stor och bra skala.

Skrivet av Annanaz:
Skrivet av Rigge1988:

PDT = gmt-7 alltså 10 timmar efter oss som befinner oss i gmt+2 så 21:00 enligt mina kalkyler.

om dem är -7 och vi är +2 borde inte skillnaden bli 9?
-7 +7 = 0 från 0 till 2 är det 2. 7+2 = 9 ^^

Nu räknar vi timmar och då ska nollan inkluderas, enligt min teori. -7(1h) -6(2h) -5(3h) -4(4h) -3(5h) -2(6h) -1(7h) 0(8h) +1(9h) +2(10h)

Men då är jag van från entreprenadyrket att sno en timma hit eller dit. Och har jag mot förmodan fel så tänker jag uppriktigt skylla på att jag bara hade Matematik A kursen i gymnasiet som vi blev klara med första terminen

DayZ kommer gå samma "öde" till möte som chernarus life. Kul i början då det faktist är players vs. zombies men sedan är man bara rädd för andra spelare.

PDT = gmt-7 alltså 10 timmar efter oss som befinner oss i gmt+2 så 21:00 enligt mina kalkyler.

Ett bra MMO ska räcka mer än en månad tycker jag, det är enligt mig inte alls något högt krav. Men när det räcker i 2 veckor så känner man plötsligt att man aldrig kommer blicka tillbaka.
SWTOR är för mig och kommer förbli ett WoW i starwarskläder fast utan endgame content. Sen tar det 15 år att PUG:a en instans. Om inte att hitta folk så är det för man wipar p.g.a. att folk är så oerhört okunniga.

#Edit: Och developers tafatta försök att rätta till illum... hahaha.

Efter att ha testat alphan kan jag nog påstå att "world of warboats" hade varit en mycket bättre idé.
Det finns helt enkelt ingen känsla överhuvudtaget när man flyger. Stelare arcade har nog inte gjorts sedan 90-talet.

Skrivet av conthox:

Vems skepp rök? De som anföll, eller lyckades de sabba andra spelares (också)?

SKulle tippa på självmordsbombare med freigters och haulers i sikte.