Inlägg av Solid_Snake13

Inlägg som Solid_Snake13 har skrivit i forumet

Skrivet av tribute87:

Är det någon som har fått leveransbesked av Mediamarkt för Xbox Series X ännu för gårdagens batch som såldes på eftermiddagen?

Beställde igår där vid första batchen på eftermiddagen och fortfarande inte fått bekräftelse att den skickats

Edit: skickad nu!

Skrivet av Zerox_no1:

Fick panik när jag först råkade ta försäkring och var tvungen ställa in adressen två gånger om och sen gå in på internetbanken och överföra pengar. 😁 Gick via snabbkassan och lev. till hemadressen var förvalt. Ändrade manuellt till upphämtning i butik.

Yes alright hade beställt den som lev. till hemadress Men då borde det vara till ombud då och inte hemleverans antar jag?

Skrivet av Zerox_no1:

Yes, ren jäkla tur... gick in och kolla på väg hem från jobbet och såg en grön text. Blev en Jäkla stress och beställa åt kompisen. 😁

Hahaha ja verkligen men distill funkade klockrent så tackar alla som tipsat om det här på forumet! Hur tror du att det leveraras? Jag hade panik och gick bara in och betalade via snabbkassan haha!

Xbox series X inne i media markts webblager!!

Någon som har en update kring läget om XSX? Enda jag sett är att Elgiganten får in de 25 maj (men datumet har pendlat lite) men finns det något på annan håll?

Skrivet av Jozo:

Jag skulle säga att det räcker med att spela genom Kiwamispelen och sexan om du vill spela genom Kiryus story. I spelen 3-4-5 så märks det att även utvecklarna hade börjat bli lite trötta på serien då dessa inte är i närheten de andra spelen vad det gäller story. Och, som du säger, så är det inte någon jättekoppling mellan spelen, så man borde klara av att förstå vad som hänt.

Alright tack så mycket för tipset!

Försöker catcha upp lite med serien just nu och är snart klar med Kiwami 2 men börjar känna fatigue komma krypandes. Spelar förvisso bara main story men tycker hittills det inte varit tillräckligt mycket koppling spelen emellan för att det ska vara värt att dra igenom alla. Blir samtidigt lite mer demotiverad av att Sega verkar trycka ur ett spel i serien varje halvår på något sätt. Atm stort sug att bara kolla en youtube sammanfattning och sedan hoppa på Like a dragon

22 😁

Försökte spela det häromdagen men kan knäppaste påstå att spelet åldrats väl...

Jag kan inte hålla med om att spelen var bättre förr. Förvisso kanske det inte fanns lika många störande affärsmässiga aspekter inblandade förut (tänker tex live service, mikrotransaktioner, battle pass etc), men mediet har kommit så mycket längre i berättande, musik, gameplay och grafik att det inte ens finns en jämförelse.

Något jag däremot saknar är en del av den simplicitet som fanns i de äldre spelen. För min del behöver inte varje spel innehålla kläder som kan bytas ut för varje kroppsdel, 50 vapen och 100 attachments till alla vapen, skill trees m.m. I ett äventyrsspel förr räckte det med kanske 5 vapen som man istället bytte mellan flitigt beroende på situation och ett par coola skins du kunde byta till din gubbe. Därför blir nästan spel som Uncharted eller Hitman lite av en frisk fläkt i dagens spelklimat då dessa ändå kan anses rätt straightforward.

Pluggar för tillfället till ingenjör och utbildningen kan sägas ha ganska stor påverkan på mitt spelsug . Innan corona var ett ganska vanligt upplägg att vara i skolan från 8-15 för diverse föreläsningar och sen efter lite vila köra plugg 18-20/21 för att göra uppgifter och läsa själv. Det lämnar ju inte direkt jättemycket tid åt spelandet under vardagarna och speciellt har jag haft svårt att bli klar med långa story tunga spel (som tex Yakuza 0 nyligen) innan nästa stora release är runt hörnet. Räddningen har blivit lite Switch som jag tycker är så otroligt lättillgänglig att bara starta upp och stänga av oavsett om man planerar att spela 30 min eller 2h :). Särskilt tredje delen av Phoenix Wright spelen går varmt på den nu om kvällarna!

"Oavsett hur mycket du har spelat så ska du kunna lämna tillbaka spelet (via Steam) och få full återbetalning." Vad kommer då hindra PC spelarna att bara lämna tillbaka det när de är klara? För man hinner ju lätt uppleva det mesta av det Arkham Knight har att erbjuda innan årets slut

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av Xepheros:

Satan också, fick aldrig chansen att köpa en. Ville ha den

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av insilence:
Skrivet av Bojkott:
Skrivet av insilence:

Tur att jag lyckades få tag i Pip Boy edition till både Xbone och PC

Bra att du tar bort chansen ifrån någon som skulle ha haft större nytta av den. Hatar såna som köper bara för att sälja det vidare till ett högre pris.

pff.. lägg ner stridsyxan, båda är inte till mig. Passade på att boka åt brorsan också när man ändå var ute i god tid.

Och det ska jag veta utifrån vad du skrev? Det kanske är så att du köpte åt din brorsa, vilket i sådana fall är helt okej, men det finns många som köper massvis med exemplar enbart för att sälja vidare. Redan nu är priserna löjliga.

http://www.ebay.com/itm/Fallout-Pip-Boy-Edition-XBOX-ONE-PRE-...

Helt rätt, du kunde inte veta - därför skulle du inte antagit något heller. Det är väldigt ofräscht att göra anklagelser på det sättet, och än mer så att sedan försöka skylla på den andra personen.

Har du inte lärt dig basic manners egentligen?

Det här är internet. Vill man göra sig förstådd så får man göra det ordentligt. Sen så var det inte direkt riktat mot honom då allt jag skrev var att jag hatar såna som köper enbart för att sälja. Och eftersom att han inte har i avsikt att göra detta så är allt grönt.

Synd att vi inte kan vara vänner , jag har beställt 3 till ps4 och 2 till Xbox One. Blocket next (eller får man mer på ebay?)

Skrivet av Idono:

Skulle vara en väldigt positivt ifall ni slutade skriva om Sarkeesian och hennes upptåg. Hyckleriet som hon driver är grovt överproportionerat och handplockat för att driva hennes egna agenda och vinstmarginal.

Eller så slutar du bara läsa artiklarna om henne?

Bara för att det är Witcher så kommer detta tas ganska lugnt ^^ Folk kommer ba säga att det är sånt som händer och att man borde förvänta sig det. När samma sak hände i Watch Dogs blev det ett jävla liv

Nick Mendoza som megapimpsnut i rymdimperiet

De får gärna porta det till konsol och PC Fast bara om det håller lika hög klass som Rambo: The videogame!

Enda staden värd att ta med är ju såklart Göteborg sen är det ju bara att vända tillbaka liksom

Skrivet av Hodell:

Som befarat var det ingen spelskurk utan en serietidningsskurk.
Två tummar ner och skärpning tack.

hahaha fan va sur, chilla

MURICAH FUCK YEAH