Inlägg av Solid_Snake13

Inlägg som Solid_Snake13 har skrivit i forumet

TMNT: The Last Ronin är ju ett väldigt intressant koncept som hade kunnat göras hur bra som helst i spelform. Utspelar sig i framtidens New York där endast en av sköldpaddorna lever och har lärt sig de andras stridstekniker och vapen.

Utvecklaren de har valt har ju dock inte direkt gjort några storspel så förväntningen är väl att även detta blir AA.

Tycker det är intressant hur många här som säger Hogwarts! Förstår defintivt charmen med tanke på settingen, men för mig kändes det spelmekaniskt väldigt generiskt, med ett tråkigt gear system, och en ganska intetsägande story.

Testa att sluta släppa spel som inte är copy paste sen 2007. Folk kanske skulle få upp intresset igen

Fattar inte vad det finns mer att diskutera. Xbox har gamepass men ganska kassa spel i jämförelse. Så nu kan vi bara enas om att Playstation är bättre

Skrivet av Papphammar:

Tittar i deras rapport.

Net sales samma kvartal 2021, 69995
Samma kvartal 2022, 49067.

Verka ju inte som att de fallit väl ut att satsa på pc…

Absolut men vilka spel släpptes av Capcom 2021?
RE Village, Monster Hunter rise switch, och The Great ace Attorney chronicles bland de större

Vad har de släppt 2022? En expansion till RE village och en port av Monster Hunter Rise till PC. Räkna därtill att det ekonomiska läget ser värre ut i år än föregående år.
Tycker det finns mer bakom siffrorna än att det skulle vara en dålig satsning på PC

Skrivet av anon_119148:

Provat ställa ner video memory ett snäpp eller två?

Skrivet av Redmike:

Har du senaste Nvidia drivrutinen? I så fall backa till 522.25 (om du nu har det). Många klagar på nya drivrutinen. (Jag var en av dom) Men fixade det med 522.25 istället. Sen får man crash om man är mer än 3 i lobby med kompisar

Ska kika på detta, tack till er båda!

Ingen som pratar om hur mycket spelet crashar i MP? Har haft 2-3 crashar nu under 1,5h och många verkar ha samma problem oavsett hårdvara.

https://www.reddit.com/r/ModernWarfareII/comments/yg7wue/the_...

Skrivet av Freakon:

Låter väldigt bra. Lite samma tänk som Doom Eternal.

Till den som recenserar: jag avlider nästan av hype, kan man få en kommentar om man behöver vara orolig för besvikelse?

För mig är det precis tvärtom! Jag drog också kopplingen till Doom Eternal och där avskydde jag verkligen hur fokus hade skiftats till mer reaktiv combat där varje fiende måste tas ner på ett specifikt sätt. Det verkar nu inte bli lika så stort hopp från Gow 2018 till Ragnarök som det var från Doom 2016 till Eternal, men om det vore det så skulle jag nog inte spelat Ragnarök.

Testade att växla mellan de båda versionerna igår, märkte ärligt talat ingen större skillnad

Skrivet av showerguy:

Blir bojkott av SONY! Alla produkter hädanefter! Uppmanar flera FZ folk att göra detsamma!

Får la köpa dubbla uppsättningar då för att täcka upp för dig

Hehe Microsofts kommentar om en innovativ tjänst med högkvalitativt innehåll😆. Till och med storspelen som Forza Horizon 5 spelades väl av de flesta ett par timmar meda Halo Infinite var stendött efter 1 månad.

Bra av Sony att plocka på sig det de känner har något värde, det är därför deras platform år efter år producerar gudfadern medan Xbox får nöja sig med Ant-man

Skrivet av Bonko86:

Nej, det finns ingen karaktär som är född kvinna som vill vara man.

Du vet ju inte ens vad du ogillar med spelet. Herregud så pinsamt.

Tror personen i fråga syftar på karaktären Lev.

Gameplaymässigt briljant för att vara det partyspel det är.

Men väldigt tunnt med innehåll. Förutom online-läget så är det alltså bara quick match och 6st cuper att spela. De 600kr som efterfrågas, och som aldrig riktigt lär reduceras pga Nintendo, kan mycket troligt spenderas bättre någon annanstans.

Skrivet av Tomas Helenius:

Men nu tar du väl i ändå? Kojima gör ju ett helt nytt spel och det är inte alls spikat att det släpps enbart till Xbox. Sen finns en jäkla massa bra Xbox-serier: Forza, Halo, Gears of War, Sea of Thieves, med mera. Och i slutändan verkar alla aktörer i samma marknadsekonomi, så om nån betalar bättre är det bara att suga i sig eller bjuda högre.

Både ja och nej Tomas. Självklart är det en överdrift att de inte skapat något alls. Halo, Gears och Forza är utmärkta spel och har varit trion som Xbox stoltserat med i 15 år.

Men mycket av det de håller på med just nu imponeras jag inte av alls. Visst är inte Kojimas spel nödvändigtvis inte exklusivt men kolla bara på hur han presenteras. Inget spel visas ens upp, det kan lika gärna vara ett flipperspel, men jäklar det ska visas upp att Kojima numera hänger hos oss. Ytterliggare exempel är som vid uppköpet av Activision när Crash Bandicoot ska hålla på och stoltsera med X-symbolen.

Vet inte, för mig klickar det bara fel när man på något sätt köpt sin framgång snarare än att ha skapat eller vårdat den själva.

Xbox, som vanligt, försöker göra anspråk på personer och verk som tidigare gjort Sony framgångsrika. Rena tjuvar helt enkelt utan någon förmåga att skapa något själva.

Sniper Elite 5 och Tales of Arise

Tack så mycket för era utförliga svar, känner jag har lite bättre koll på läget nu :)!

Tror det ändå lutar mot en PSVR2 eftersom det är PS5an där jag gör mitt huvudsakliga spelande och PCn används mest för att spela multiplayer med vänner. Men vi får se helt enkelt, VR marknaden verkar skifta snabbt.

Tjena gänget!

Har lurkat lite i den här tråden nu och börjar bli alltmer sugen på att införskaffa ett headset. Innan jag gör det hade jag dock gärna velat höra lite åsikter från er mer inbitna expert :).

Framförallt står jag vid vägskälet om man ska gå för ett headset till PC eller PS5? Det är särskilt nyheterna om PSVR2 som fått upp min hype och det känns som att Sony snart kan ha sin egna riktiga AAA-upplevelse i form av Horizon som ser ut att eventuellt kunna matcha Half-life: Alyx. I slutändan kommer det ändå vara spelutbudet på enheterna som blir det avgörande frågan. Jag har fått intrycket av att spelen till PC är mer experimentella (tänker exempelvis Pavlov) och att utbudet generellt är större, medan spelen till PSVR verkar vara mer kompletta (har en story, början till slut osv). Stämmer detta?

Det ska tilläggas att det PC-headset jag framförallt kikar på är Quest 2. I och med att detta släpptes slutet av 2020 funderar jag lite om de också kommer att visa nästa modell i början av nästa år? Oavsett kommer jag inte köpa ett headset förens PSVR2 faktiskt släppts så man kan höra hands-on åsikter, och det lär väl bli någon gång i början av nästa år.

Switchen pro hit och dit... till vilken nytta när det knappt släppts ett worthwhile spel sedan Animal Crossing tidigt 2020 och inget stort på horisonten förutom Botw 2.

Hämtade precis upp min Xbox Series X!!😁Tänker inte plugga en sekund efter 16.00 idag😂.