Artiklar av Nosnos

52

PLAY! - A Video Game Symphony

Det finns folk som anser att PLAY! inte hör hemma i det traditionstyngda Konserthuset men en sak är säker: gårdagens konsert lockade en publik som med all säkerhet annars aldrig skulle sätta sin fot där annars. Det var utsålt långt i förväg med biljettpriser på svarta marknaden som gick uppemot tusenlappen och det var nog få som gick därifrån besvikna.

10

Table Tennis

"Farliga" Rockstar Games har släppt ett pingisspel, hur ska det gå ihop? Uppenbarligen riktigt bra då deras första titel till Xbox 360 är lika avskalad från allt lullull som den är underhållande.

0

X-Men: The Official Game

Frågan är om någon varumärke har exploaterats hårdare av spelindustrin än X-Men och det med ett minst sagt blandat resultat. X-Men: The Official Game är ett typexempel för ett X-Men-spel då det trots ett gediget hantverk har svårt att glänsa hela vägen in i kaklet.

31

Halo 3 avbildat

4

NBA 2K6

I Europa har basketspel alltid fått finna sig i att stå i skuggan av andra sportspel. Utgivare som 2K Sports fortsätter emellertid ändå att släppa de årliga versionerna av sina basketspel på den här sidan Atlanten utan någon större lycka. I år tycks dock 2K Sports utvecklare Visual Concepts lyckats skapa ett basketspel som kan få en och annan sportfåne att byta den virtuella gräsmattan mot gymnastiksalen.