Inlägg av Center_Gravity

Inlägg som Center_Gravity har skrivit i forumet

12

Köpte den för Zelda men var tveksam till om den bara skulle bli liggandes efter det. Men formatet är sjukt trevligt och alla spel fungerar riktigt bra så kör ganska mycket på den.

COH med mechs, lite varningsflagga med consoll stöd bara, risk att det blir nån crap pc port

OK att publicera denna i 2 steg, men kanske ska ändra rubriken från "Första recensionen på svenska!" till "Första halv recensionen på svenska!"

Skrivet av conthox:

"Allt blizz rör vid blir guld" *host* Diablo 3 *host* SC2 *host*.

Sedan är det sjukt hur folk är positiva till högt spelpris och mikrotransaktioner bara för att det är blizzard, när andra får tre sidor med "det skulle varit med från start" och "inte prisvärt med tanke på vad som finns med från start" osv osv.

förstår vad du menar men blizzard har inte tabbat sig hitills när det gäller att fortsätta ge både gratis content och patchar, inte som nya battlefield där man mjölkar ut med nya DLCer och sen släpper ett nytt spel utan att fixa alla problem i det förra

fanastiskt med riktiga supervapen som Big Bertha.. spränger bort allt man bygt första 20 min av spelet med ett skott

ja och dom har ju ingenting att göra med kriget i ukraina inga ryska soldater eller ryska vapen..

Tekniskt ett bra steg framåt för frostbite motorn och DIce, Men jag tycker också som många andra att det blev tråkigt efter bara några matcher, synd att varje match blir samma sak när starwars känslan är så bra

kommer ihåg första teasern för 2an, man höll på att kissa på sig

Skrivet av magma:

"the combat hud was created speacialy for PC" WTF!! nått som balders gate lyckades med 98 lyckas dom paja, hur kan man säga att man gör något speciellt för pc när man inte ens kan klicka för att "gå och interagera" vilket har varit grunden i alla liknande spel i alla tider. det är bara mer EA bullshit.

Steam ahr ju sån aktivering, i alla fall jag har det så jag måste verifiera via email kod för varje ny dator/browser jag använder

Är det bara jag som tycker att 2142 var deras största flopp, kändes som en snabb produktion och bara ett "rebrand" av battlefield 2 , tyckte det saknade all den känsla som fans 2an och 1942

Om det ser ut sådär på bilden så är den nog svart-vit och gjord av papp

2 flugor, dom slipper fixa buggen och gör alla oss som tycker EA har sålt ut sig nöjda

Bra att ni tar upp det här, jag tycker hela freetoplay är ett otyg också men det finns vissa som gör det bättre än andra, men att det har blivit ok att faktiskt ta såna priser är helt absurt.

bra skrivet

Hoppas hoppas att detta blir steget som får Steam och utgivarna att satsa på linux..

Låter ju som standard gameplay bli helt krossad 100ggr i rad tills du blir tokig

Ett bra slut kanske och roligare missions, för många idiot grejer i förra.. speciellt clap-trap expansionen nått av det sämsta jag spelat..

twitpic.com/529isk

12