Inlägg av zavvy

Inlägg som zavvy har skrivit i forumet

Har extra lite att leva på i sommar och skulle bli gladast(tm) om jag vann ett exemplar. Lycka till allihopa!

PC
World of Warcraft

Jag tycker det är roligt och jag tror många gör det. För varje person som gnäller på internet finns 10 som säkert tycker spelet är underhållande. De är inte lika högljudda bara...

Välkommen och lycka till!

Haha, gaffel

Skrivet av Lilagröt:

Har samma fel idag.

Fungerar nu, efter en update.

Skrivet av anon_181566:

"This product cannot be activated right now"

Kanske funkar om en stund men har haft liknande problem med Black Flag när det släpptes så blev att jag skaffade spelet på konsol istället.

Hade samma fel och det fungerade inte heller för mig. Trodde först att vi hade olika eftersom jag fick ett annat fel innan det där uppstod. Nåja, det kanske är fixat imorgon?

Tack för ditt smittsamma spelintresse, lycka till med nya uppdrag!

Nån borde starta en namninsamling så vi kan visa att vi är bra många fler som vill se the international i Sverige än de gissningsvis få som röstat ned det.

Trailern var precis så cineastisk som man har kommit att förvänta sig av Dice. Jag tycker det ska bli spännande att följa utvecklingen, de senaste BF-spelen har ju fokuserat på dåtid, men nu, äntligen, kommer mitt favoritfordon helikoptern tillbaka! Gillade FZ:s artikel för övrigt och blev väldigt intresserad av spelläget som sägs ha inspirerats av EFT. När får vi veta mer om det? Det är långt till oktober men jag är optimistisk.

Rockstar och Blizzard

Jag har inte spelat Elite Dangerous, även om jag lyckats få det gratis via Epic, så jag är inte särskilt insatt i spelet.... men den där reklamfilmen gör mig inte mer intresserad av spelet heller. Tex slutet på filmen när en person ensam håller undan typ 15 vakter utan att döda en enda och flykten därifrån när de blir beskjutna av ett skepp som av nån outgrundlig anledning inte ger sig på deras rymdskepp, som landat alldeles bredvid dem, känns väldigt orealistiskt och inte särskilt uppslukande.

Vad tycker ni?

Konstigt att ni ger det så lågt betyg när PC Gamer ger det en 8/10. Hur kan ni se det så olika?

Välkommen!

Lite off topic men vet nån om One-kontrollerna kommer funka med Series X?

Odyssey är bäst hittills helt klart

Skrivet av trickeh2k:

Då är det väl 19:00? Vi är ju GMT+1

Ja men GMT+1 och CET är samma sak

I BF V:s dagar släpps ett nytt WW2-spel med samma grafik som Day of Defeat source. GG!

Skrivet av Bennii:

Det introt jag minns bäst är troligtvis Half-Life. Det skapade atmosfär under tågfärden, introducerade dig till din arbetsplats och dina kollegor under den korta promenaden, och lät dig förstöra Black Mesa med ett misslyckat experiment. Och sen spenderade du en stor del av spelet med att försöka ta dig tillbaka genom liknande miljöer som spelet redan visat dig under tågfärden ner i underjorden. Magiskt.

oEgO16JaW4Y

Helt klart det bästa spelintrot någonsin, det var drömskt.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Oj, tjänstefel? Berätta gärna varför du tycker så.

Jag tycker ni är alldeles för hårda. Spelet har väldigt mycket innehåll jämfört med andra titlar trots att det är en långtidssatsning. Ni säger det till och med själva och därför är det både förvånande och olyckligt att ni sen nedvärderar potentialen framför ytligare designproblem. Sen ger ni det samma betyg som american truck simulator medan t ex superhot får en fyra, ett spel med 2 timmars story.

Rock paper shotgun kallade div ett bättre rollspel än the witcher. Säga vad man vill om det, de flesta recensioner jag läst verkar åtminstone hålla med om att det Massive byggt är så imponerande i sitt omfång att fel är förlåtande och att titeln har en spännande framtid framför sig.