Inlägg av Toffelfabriken

Inlägg som Toffelfabriken har skrivit i forumet

Jag gillade inte alls betan. Det var alldeles för högt tempo så alla bara sprang omkring som idioter på speed. Om tempot hade varit långsammare, ungefär som i Payday 2, så hade det nog varit lite bättre.

Nu var det ett bra tag sen jag använde ett stereo-headset, men jag minns att det var en stor skillnad när jag bytte till surround. Om man nu vill spela just CS:GO kan det nog vara bra att skaffa ett surround-headset så man hör var alla är, men jag vet inte riktigt hur bra kvalitet man kan få för en femhundring. Jag har några polare som använder ett sånt här headset: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=403908 och det verkar funka bra.

Bra att du åtminstone fick tillbaka plånboken till slut. Man får väl hoppas att den som har mobilen bestämmer sig för att lämna in den till polisen.

Rätta mig om jag har fel, men skulle inte heists funnits med vid releasen?

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi har planer för WTF, stay tuned!

Tummen upp för Calle

Järnspikar också! Är det måhända ett nytt Half Life 3 vi har att göra med?

Jag håller faktiskt med om att det dykt upp fler och fler ointressanta nyheter på sistone, så det vore kanske bra med ett separat ställe för dessa sk. "tramsnyheter".

Om du inte redan har en så hade det nog varit bra att lägga till en mekanisk hårddisk på kanske en TB eller två. 240 GB räcker inte länge när man väl börjar installera tunga spel.

Sen om du hade tänkt spela med tre skärmar samtidigt så hade det kanske kunnat vara lönt att skaffa ett lite starkare grafikkort för att få upp FPS:en lite, typ ett sånt här: http://www.webhallen.com/se-sv/datorkomponenter/203688-gigaby...

Jag minns att jag körde en väldans massa Tekkit förr. Det var ruskigt roligt att sitta och bygga maskiner och sånt med polarna.

Hade varit riktigt nice med en vinst nu när polarna precis köpt spelet. Förresten, undrar vilken sadist det var som hittade på den sista frågan

Jag börjar bli lite trött på alla swatting-nyheter men jag tycker Calle var den enda som gjorde bra ifrån sig i det här klippet.

Det var värst vad ni verkar gilla att skriva om swatting.

Jag använder en sten, som så klart är det bästa alternativet.
http://assets.hardwaresphere.com/uploads/2010/01/ipad-vs-kind...

Jag skulle nog rekommendera ett Steelseries 6Gv2 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=617695

Det är inte alltför dyrt och det använder svarta brytare, vilka jag tycker funkar perfekt till spel. Jag tycker att de har bra motstånd och jag upplever det som att man bara behöver trycka ner knapparna ungefär halvvägs för att de ska registreras. Jag tror det ska finnas ett sånt här tangentbord fast med röda brytare, så det kan ju vara värt att kika på om man nödvändigtvis vill ha röda.

Är du intresserad kan du ju ta en titt på Sweclockers' recension av tangentbordet https://www.youtube.com/watch?v=vbkCl3mj-yQ

Du kan också titta på den här sidan http://www.keyboardlover.com/switchanimations.php för att få en liten bild av hur de olika brytarna funkar. Man måste ju givetvis testa dem själv för att bestämma sig, men här kan du åtminstone se ungefär vad du kan förvänta dig av dem.

Skrivet av DraxXus:
Skrivet av Toffelfabriken:

Jag hade lite problem med att min skärm blinkade en hel del för nåt år sedan. Det hände främst när jag körde något tungt spel, och oavsett hur mycket jag grejade med sladden så ändrades ingenting. Jag fick dock inget felmeddelande. Det jag gjorde då var i alla fall att byta ut sladden helt, och då funkade det igen.

Den tanken har också slagit mig att det kanske kan vara kabeln, ska prova med att byta den först å främst.

Aa, jag tror att jag på den tiden använde nån skitig DVI-sladd från Kina, och den funkade ju så klart inte särskilt bra så jag rekommenderar inte att du köper något sånt.

Jag hade lite problem med att min skärm blinkade en hel del för nåt år sedan. Det hände främst när jag körde något tungt spel, och oavsett hur mycket jag grejade med sladden så ändrades ingenting. Jag fick dock inget felmeddelande. Det jag gjorde då var i alla fall att byta ut sladden helt, och då funkade det igen.

Jag får nog hålla mig borta på grund av 20 års-kravet :/

Vilken perfekt funktion i ett spel där karaktärsmodellerna ser extremt fula och lågupplösta när man zoomar in.

Det var minsann inte igår

Jag måste säga att jag tycker det här spelet ser exakt likadant ut som Survivor Stories.