Inlägg av anon10019

Inlägg som anon10019 har skrivit i forumet

Kvalifiserad gissning : Exklusivt spel till nästa generations Xbox

Hela spelbranchen består ju till mångt och mycket av att mjölka pengar ur uppföljare.. Men thats life, uppföljare blir oftast bättre

Halo is the shitz,

[tips] Det blir inge mer Halo content efter ODST. De kommer forsätta stödja titeln med bugfixar och nya playlists etc efter ODST dock. Inga fler banor eller features dock. Står i bungies weekly update

Det finns aktiva spelar kvar i Gears (1)...... Gears 2 är ett av de mest spelade spelen på XBL.

Kul att alla får spela Mythic mappack, helt klart bland de bästa banorna i Halo 3.
Har varit sjukt kul att spela dem senaste veckorna, fixat alla mythic achievments oxå vilket är riktigt jobbigt. Tack till FZ för det

Gow = god of war,

Gears = Gears of war

Om man går på försäljningsiffror är ju TLAD större så

Ehh halo : combat evolved fick väll 9 av Superplay?

Härligt Fz, ni har hela tiden riktigt bra tävligar

Över en miljard Halo 3-matcher

Sweet, själv har jag bidragit med 1500 matcher.

Sweeeet, första gången jag vinner något på Fz.

Tackar och bockar

Ehh fråga 2 är lite tvetydlig, allt stämmer egentligen om man både kollar på sp å mp

Du måste ha en VGA eller HDMI kabel för att den ska skala upp DVD, om du kör via komponent gör den inte det.

Gortie - progressive scan är något helt annat. Det är hur bilden uppdateras, i progressive scan uppdateras bilden i ett svep medans i interlaced scan uppdaterar halva bilden först sedan andra halvan (varannan pixel linje). Progressive scan ger med andra ord en mjukare bild och du slipper många artefakter.
Från detta får du de standardiserade HD formaten, 720p står såklart för 720 vertikala pixlar i progressivescan, 1080i är då 1080 vertikala pixlar i interlaced.

Skrivet av Phyrex:
Skrivet av Dogge:

Riktigt grymt RTS, att klaga på kontrollerna håller inte, folk sa samma sak om Halo när det kom nu spelar 90% av gamers FPS på konsollen.

lol, källa? Dina fantiserade dagdröms summor gäller inte.

Förövrigt så känns orden Gamer, FPS och Konsoll i samma mening handikappat.

Det gör Phyrex, lol och källa oxå...

Okej 90% kanske är lite att ta i men men majoriteten är ett faktum iaf, du kan säkert få en liten källa innehållande PC vs Konsoll sales på de populäraste FPS spelen worldwide av någon som har med tid till övers än jag.

Lycka till du

Whatever you say Fz. Riktigt grymt RTS, att klaga på kontrollerna håller inte, folk sa samma sak om Halo när det kom nu spelar 90% av gamers FPS på konsollen.

Aja alla har rätt till sin uppfattning, jag tyckte det var ruggigt bra.

Svårt att gilla Microsoft, till och med jag som gillar det mesta från Microsoft har jävligt svårt att fatta hur de tänker ibland. De är lite för stora för sitt eget bästa helt enkelt.
Microsoft är inte och har aldrig varit ett företag för konsument marnaden. De har gjort i stort sätt alla sina pengar på bundling och företags licenser.
Det som Apple gör bra till skillnad från Microsoft är att de vet vad de är bra på och stannar på dessa marknader. De försöker inte ta över världen, men vi kan ju hoppas att det blir bättre nu när Bill gates är borta. Win7 är helt klart ett steg i rätt riktining.

Som systemutvecklare/spelprogrammerare tycker jag Micrsoft är riktigt grymma på programeringsverktyg med Visual studio och C# och alla dess verktyg är så himla mycket smidigare än C++, kräk Java för att inte tala om MAC utveckling (obj c, cocoa). Nu med WPF går det ju att göra riktigt snygga applikationer oxå.
Men men det är ju inget vanliga konsumenter vet något om.

Det var ju synd att xbox 360 vart det största service/reparations fiaskot för en konsument produkt någonsin för det är lätt den bästa spelkonsolen out there. Aja de lär ju lärt sig en läxa.

Skrivet av DirtyAnders:

Tror verkligen Microsoft att folk kommer tråna efter deras produkter lika som folk verkar göra med Apples produkter? Tror inte att det smittar av sig, ens med Windows 7.

Sämsta jobbet i sverige om deras butiker kommer hit lär nog ändras från att spotta på burgare på McDonalds till att lura folk på Vista-skadade datorer.

FYI har Microsoft utsetts till sveriges bästa arbetsplats 3 år i rad...

Vore inte fel att vinna en sån där *fingers crossed*

neowin hjälpen funkade, fick en nyckel precis... och ja kom fram till att det bara funkade i 30 dagar om man inte aktiverar

Skrivet av Hockey Stick:
Skrivet av Wartex:

Jag antar att Microsoft lagt mest tid på funktioner som faktiskt SYNS, som grafiken, för att det är lättare att göra reklam för. Om de bara skulle kolla under motorhuven så skulle de se att OS:et ruttnar innifrån. Bah, om det bara fanns bra spel till Linux skulle jag byta direkt... -_-

Soz, lång post. Hoppas nån orkade läsa.

Nja, faktum är ju att de HAR jobbat under huven. I Vista, stora säkerhetsförbättringar. I Win7, stora prestandaförbättringar. Om Win7 är snabbare än XP så snackar vi ju inte bara eyecandy.

Sen tror jag det är ganska viktigt med eyecandy också då folk är rätt ytliga av sig. Det är business helt enkelt.

Vista var en hel omskrivning av windows från grunden, gjorde windows komponent baserat. Problemet var att det var för mycket under ytan i Vista vilket ledde att de inte han klart med alla potentiella appliceringar som omskrivningen möjliggjorde. I windows 7 har de kunnat koncentrerat på funktioner och optimering. Det märker man tror alldrig ett OS har varit så här stabilt och snabbt i beta 1.

Problemet med windows är att de har en alldeles för stor kundgrupp till skillnad från mac OS och linux. De kan inte göra allt för stora förändringar eller inte heller skita i bakåtkompatiblitet så som apple gjort vid ett flertal tillfällen.

PS. Ni som kör betan på en desktop sätt powersättings till optimal performance, blev stabilare i processor använding då.

Skrivet av CastorFiber:

Ser ut mer som ett servicepack till vista än ett nytt OS. Nytänkande är inte att ha lite nya ikoner.

Ge mig tillbaka oldschool utforskaren också, har aldrig gillat vista-varianten.

Du kan ställa in explorer vyn i Vista så den ser ut som gamla utforskaren. Under layout i explorer fönstret.

Gillar Windows 7 skarpt för övrigt, man märker att det mesta är optimerat. Att öppna explorer, söka, alla animeringar, göra markerings boxar etc.

Drar mindre ram oxå, dock verkar processorn vara lite instabil, hoppar upp till 100% på båda kärnorna lite hip som happ utan att man gör något.