Drivrutiner till GeForce EN7600GT!

Medlem
Skrivet av Hwergelmer:

45 grader låg den ju på i första bilden där inte oblivion var igång, de där processorerna börjar throttla vid 80 grader ungefär så det är nog ingen fara skulle jag tro. jag tror mer på drivrutiner, jag har haft en del problem med oblivion+asus ati drivers, kanske är det problem med deras nvidia-drivare också. kör med nvidias egna istället

Jag vet inte riktigt. De första drivrutinerna jag installerade var nVidias egna jag hämtade från deras hemsida, och de hjälpte tyvärr inte De enda som riktigt fungerat är de som jag hämtat från Asus hemsida och de som följde med skivan till grafikkortet.
Fast det är inte första gången jag har problem med den här datorn, den har vart inskickad tre eller fyra gånger pga grafikproblem :evil: Sist resulterade det i byte av grafikkort och en rekommendation om att kontinuerligt uppdatera drivrutinerna.
Jefla kommundatorer. Haha.

Edit: Finns det något sätt att sänka temperaturen utan att öppna upp den och samtidigt inte försämra prestandan under spelens gång? Det låter ju inte troligt men jag måste fråga...ifall.

12
Skriv svar